Δωρεάν γυναικολογικές  εξετάσεις από τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής

117
Δήμος Κορυδαλλού: Δωρεάν Τέστ ΠΑΠ και έλεγχος μαστού

Σειρά από δωρεάν υπηρεσίες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης αλλά και πρόληψης του καρκίνου του μαστού, προσφέρουν τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής,  τον Οκτώβριο, ο οποίο είναι αφιερωμένος στην πρόληψη καρκίνου του μαστού.

Μάλιστα, ο Δήμος διευρύνει τη δράση σε επίπεδο γενικότερης πρόληψης γυναικείων παθήσεων με μια σειρά εξετάσεων που διεξάγονται από τον εθελοντή ιατρό των Δημοτικών Ιατρείων, γυναικολόγο – μαιευτήρα, Παναγιώτη Συρράκο (πάντα κατόπιν ραντεβού).

Αυτές είναι:

– Λήψη Ιστορικού Ασθενούς

– Επισκόπηση Τραχήλου – Κόλπου

– Τεστ ΠΑΠ

– Ψηλάφηση Μαστών

– Συμβουλευτική Εφήβων – Εφηβική Γυναικολογία

Στα ραντεβού προηγούνται οι ανασφάλιστες – άνεργες γυναίκες.

Επιπλέον  ο Δήμος ενημερώνει ότι,  για άλλες, πιο εξειδικευμένες εξετάσεις που χρήζουν συγκεκριμένου ιατρικού εξοπλισμού, τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής συνεργάζονται με ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα, τα οποία προσφέρουν ειδικές τιμές για τις κατοίκους της πόλης.

Διαβάστε επίσης:  ΤΡΩΜΕ … ΚΑΡΚΙΝΟ! Αυτά τα τρόφιμα πρέπει να τα αποφεύγετε… 

Ειδικά δε για γυναικολογικό υπέρηχο μήτρας – ωοθηκών και μαιευτικό υπέρηχο κύησης, για τις εξυπηρετούμενες που χρειάζονται περαιτέρω έλεγχο, τα Δημοτικά Ιατρεία εξασφάλισαν μια ακόμα συνεργασία και συγκεκριμένα με το Σύγχρονο Μαιευτικό Γυναικολογικό Κέντρο, Κηφισίας 1 Ηράκλειο.

Περισσότερες πληροφορίες για θέματα προληπτικής υγείας στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος δημαρχείου) στο τηλέφωνο 213-2000272 και με τα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος δημαρχείου) στα τηλέφωνα 213-2000187, -196.