Η οικουμενική κυβέρνηση δεν είναι το καλύτερό μας κ. Λεβέντη!

121
Λεβέντης, Θεός,

Η μόνιμη επωδός του Βασίλη Λεβέντη κάθε φορά που βρίσκει βήμα για να μιλήσει, είτε στη Βουλή είτε στη τηλεόραση, είναι η ανάγκη για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης.

Έτσι και σήμερα μιλώντας στη Βουλή επανέφερε κατά την ομιλία του την πρόταση της οικουμενικής. αυτή τη φορά προχώρησε και παρακάτω εκτιμώντας ότι χωρίς οικουμενική κυβέρνηση δεν θα έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Και αυτό με το σκεπτικό ότι οι επενδυτές θέλουν πολιτική σταθερότητα.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Πότε στην Ελλάδα με οικουμενική κυβέρνηση είχαμε σταθερότητα;

Συνήθως είναι οι χειρότερες περίοδοι για το Ελληνικό κράτος, όπου όλα τα κόμματα που συμμετέχουν προσπαθούν να επιρρίψουν το ένα στο άλλο ευθύνες.

Διαβάστε επίσης:  Οι δηλώσεις Γ. Μπουτάρη που πυροδότησαν την επίθεση σε βάρος του: «Χέστ… κα αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες»

Επίσης κατά το διάστημα που υπάρχει οικουμενική κυβέρνηση περνάνε ένα σωρό θέματα στη Βουλή που κανείς δεν παίρνει “χαμπάρι” και τα οποία μαθαίνουμε εκ των υστέρων και δεν πιστεύουμε ότι έχουν ψηφισθεί.

Ο κ.Λεβέντης, επειδή ασχολείται χρόνια με τα κοινά θα έπρεπε να το γνωρίζει! Και φυσικά δεν μπορεί να είναι τυχαία η επιμονή του για οικουμενική κυβέρνηση.