Μαστοράκης εναντίον Ρούλας Κορομηλά: Δύσκολοι καιροί για βρυκόλακες

155

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, Έψιλον. Το κανάλι έδειξε ένα δείγμα της δουλειάς της και αυτό στάθηκε η αφορμή για να της επιτεθεί ο Νίκος Μαστοράκης στο facebook.

Γράφει ο Νίκος Μαστοράκης:

“H EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΙΒΑΣ”

Μελαγχολική ήταν η μεταμεσονύκτια αγιογραφία της Ρούλας Κορομηλά, από το νέο της κανάλι. Δυο ώρες με “δανεικά” (εκτός κι αν ήταν κλεμμένα) πλάνα από περασμένα μεγαλεία, όχι μόνο της Ρούλας άλλα και της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μπόλικο νεοπλουτίστικο κιτς, μιας πλαστικής ουτοπίας που απευθυνόταν υποσυνείδητα σε εκατομμύρια υποψηφίων νεόπτωχων wannabes Ελλήνων, για να τους ενισχύσει τη Σημιτική θεωρία εξαπάτησης “παίξε στο Χρηματιστήριο, μπορείς κι εσύ να γίνεις πλούσιος.”

Θεατές κάθε κατηγορίας ένιωθαν πλούσιοι, κατέβαιναν με τη Ρούλα σκαλί-σκαλί τις βαθμίδες αισθητικής από το ρετιρέ στο υπόγειο του τουρκομπαρόκ, κρατούσαν τρυφερά το χέρι της νεαρής, δροσερής, χαζοχαρούμενης Μενεγάκη, έκαναν παρέα με βεντέτες και ψευδεπίγραφα, έτρωγαν και έπιναν virtual καλοπέραση και πήγαιναν για ύπνο με τη μόνιμη ονείρωξη ότι έτσι θα είναι πια η ζωή τους.

Αμ δέ! Τα σκηνικά της εποχής εκείνης ήταν από αφρολέξ και διαλύθηκαν στον παγωμένο άνεμο της οικονομικής πανώλης. Τελείωσαν τα Bravo και πέρασε η εποχή των υπερτιμημένων τηλεστάρ. Η Κορομηλά όμως έγινε “ποπ σταρ” και ίσως και cult classic και με αυτό το εφόδιο επιχειρεί ανακατάληψη των γκρεμισμένων κάστρων, φευ όχι στο Mega, όχι στον ΑΝΤ1, αλλά σε καναλάκι γνωστό για το “παιδομάζωμα” όλων των ανέργων τέως σταρ, ταΐζοντας και ποτίζοντας τους με κολλαγόνα και υαλουρονικά.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου;

Δεν έχω ιδέα τι σκοπεύει να κάνει η Ρούλα και αν θα της βάλουν τα μπουκάλια και τις κονσέρβες του δύστυχου Χαρδαβέλα στο φόντο. Εύχομαι και ελπίζω το Bravoοο της να μη είναι Βοο, μια και τα δυο από B αρχίζουν και σε ooooo καταλήγουν. Αν η Ρούλα επανεφεύρει τον εαυτό της, στην τωρινή της ηλικία που δεν επιτρέπει χαζολογήματα και ανοησίες, ανασφάλεια και αμηχανία και χωλή εκφορά λόγου με χιλιομασσημένα κλισέ, αν ξοδευτεί αξιοπρεπές χρήμα και αν ευφυείς συνεργάτες επιστρατευτούν για να προστατέψουν το πάλαι ποτέ ίνδαλμα με γερά χτισμένη παράγωγη, ναι, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.

Αν όμως η παλιά Ρουλίτις πνιγεί σε φτηνιάρικα σκηνικά και κάποιο vidiwall στο φόντο και αν η big budget Ρούλα συμβιβαστεί με b-TV παραγωγή, τότε η ιστορική της διαδρομή θα τελειώσει άδοξα. Άλλο το να αφήνεις εποχή κι άλλο το να μη μπορείς να αφήσεις εκείνη την εποχή.

Δύσκολοι καιροί για βρικόλακες, όταν το κάστρο της Τ(ιβι)ρανσυλβανίας είναι από χαρτόνι» έγραψε χαρακτηριστικά.