Αυτά είναι τα δύο ζώδια που το 2018 θα πάψουν να είναι μπακούρια…

306

To 2018 διαγράφεται λαμπρό για τους δύο τυχερούς του ζωδιακού που οι αστρολόγοι θέλουν να κλείνουν τη χρονιά «διπλοί»!

Σύμφωνα με την αστρολογία, η χρονιά που διανύουμε θα αποδειχθεί γεμάτη ανατροπές και ανακατατάξεις, με τα περισσότερα ζώδια να δοκιμάζονται σε όλους τους τομείς: Από τα επαγγελματικά μέχρι τα θέματα υγείας και τα ερωτικά.

Υπάρχουν όμως και οι δύο ευνοημένοι που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος θα είναι η χρονιά τους. Σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο.

Ποια θα είναι αυτά;

Ιδού!

Κριέ, φέτος θα την φορέσεις την κουλούρα!


Από τη Λίτσα Πατέρα μέχρι της Άση Μπήλιου, οι αστρολόγοι τονίζουν πως φέτος είναι η χρονιά του Κριού. Όχι ότι τα Κριαράκια δεν θα κουραστούν και δεν θα απογοητευτούν αλλά στο τέλος μαζί με τη δικαίωση στα επαγγελματικά θα έρθει κι ένας έρωτας μεγάλος. Και όταν λέμε μεγάλος εννοούμε… grande καταστάσεις.

Δεν είναι απίθανο φέτος να δείτε πολλούς Κριούς να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με μια ολοκαίνουργια σχέση. Είπαμε, φέτος γίνεται το ξεσκαρτάρισμα και θα μείνουν μόνο όσοι πρέπει!
Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε «φρέσκες» γνωριμίες να καταλήγουν σε σχέσεις ζωής.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου;

Ταύρε, ψάξου στο φιλικό σου περιβάλλον…

Οι Ταύροι φέτος λέγεται πως θα βρουν στον έρωτα στο πολύ κοντινό τους περιβάλλον. Σε αντίθεση με τον Κριό που οι πιθανότητες τον θέλουν να ερωτεύεται έναν άνθρωπο που δεν έχει γνωρίσει ακόμα, οι Ταύροι μοιάζουν να έχουν τον έρωτα κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τους και να μην τον έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι.

Είναι από τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2018, με την προσωπική τους ζωή να… φτάνει στα κόκκινα! Τι κι αν το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιό τους έρχεται να τους βγάλει από τη συνηθισμένη τους ρουτίνα και να ταράξει ακόμα και τις πιο σταθερές σχέσεις;

Ο Ταύρος φέτος θα είναι πιο τυχερός ακόμα και από τον Κριό.
Οι υπόλοιποι… υπομονή.