Αυτές είναι οι top 10 χώρες σε απιστία!

56

Πρόκειται για μια από τις αρχαιότερες συνήθειες στην ιστορία της ανθρωπότητα. Όπως ο άνθρωπος έχει την τάση να βρίσκει ταίρι και να αναπαράγεται, έτσι έχει και την τάση να «ξενοκοιτάζει», προχωρώντας ορισμένες φορές και παραπέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η ιστοσελίδα indy100.com, ανέλυσε τα δεδομένα που της παρείχαν διάφορες ιστοσελίδες γνωριμιών και η Durex, η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, και συγκρότησε έναν χάρτη με τις πιο «άπιστες» χώρες στον πλανήτη.

Ένα ενδιαφέρον σημείο στα αποτελέσματα της έρευνας είναι ότι οι Ευρωπαίοι καταλαμβάνουν τις εννέα από τις δέκα θέσεις της κατάταξης. Παρ’ όλα αυτά, στην κορυφή βρίσκεται μια ασιατική χώρα.

1. Ταϊλάνδη – 51% άπιστοι

sexy

Το 51% των Ταϊλανδέζων παραδέχεται χωρίς δισταγμό ότι απατά τον/τη σύντροφό του. Πέρα από τις «παράνομες» σχέσεις, στην συγκεκριμένη χώρα καλά κρατεί και η παράδοση του «κικ».

Το «κικ» είναι μια παράδοση που επιτρέπει στους νέους να περνούν χρόνο με φίλους του αντίθετου φύλου, χωρίς να υπάρχει πάντα σεξουαλική επαφή. Η Ταϊλάνδη, επίσης, διατηρεί εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αγοραίου έρωτα.

2. Δανία – 46%

Η σκανδιναβική χώρα έχει πάντα καλές επιδόσεις στις αξιολογήσεις που κρίνουν την ευτυχία των πολιτών της, αλλά φαίνεται επίσης ότι κατέχει και υψηλή θέση σε ό,τι αφορά τη μοιχεία – προφανώς και υπάρχει σύνδεση. Η σεξουαλική δραστηριότητα των κατοίκων της (πρωτεύουσας) Κοπεγχάγης ανεβάζει τον μέσο όρο της απιστίας: εκεί, ένας στους δύο άντρες παραδέχεται ότι απατά τη σύντροφό του.

Ιταλία – 45%

sexy

Παρότι είναι δεύτεροι στην συγκεκριμένη κατάταξη, οι Ιταλοί έχουν το μικρότερο ποσοστό διαζυγίων στον κόσμο. Πιθανώς, η απιστία είναι σύνηθες φαινόμενο στην χώρα τους. Ένας θεός ξέρει.

Διαβάστε επίσης:  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Σεπτεμβρίου

Γερμανία – 45%

Μπορεί να είχες στον νου σου πως οι Γερμανοί είναι ψυχροί και μονόχνοτοι. Όπως φαίνεται, μάλλον, κάτι ξέρουν.

Γαλλία – 43%

sexy

Οι Γάλλοι βρίσκονται στους πρώτους πέντε από πλευράς απιστίας, με αρχηγό τον πρόεδρο τους, Φρανσουά Ολάντ, του οποίου το σκάνδαλο απέκτησε τεράστια δημοσιότητα πριν λίγο καιρό.

Νορβηγία – 41%

Ο Βορράς κρύβει πολλές εκπλήξεις, όπως φαίνεται. Συγκεκριμένα, η χώρα διαθέτει μέχρι και μια ιστοσελίδα που ονομάζεται «Βικτόρια Μιλάν» που παρέχει άλλοθι σε εκείνους που ενδιαφέρονται να «το ρίξουν έξω».

Η έρευνα δείχνει ότι οι Νορβηγοί δείχνουν λιγότερη διάθεση για παράνομη σχέση τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά η διάθεσή τους για ερωτικές περιπέτειες βρίσκεται στα ανώτερα επίπεδα της την Άνοιξη.

Βέλγιο – 40%

sexy

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα για ραντεβού παντρεμένων Gleeden, η οποία έχει 1,2 εκατ. μέλη: «Ο/η σύζυγός σου σε απατά; Κάνε το ίδιο ή χώρισε». Μάντεψε τι επιλέγουν οι περισσότεροι.

Ισπανία – 39%

Παρότι οι Ισπανοί φημίζονται για το «φλογερό» τους ταπεραμέντο, τα επίπεδα απιστίας δεν είναι τόσο ψηλά όσο φανταζόσουν. Γιατί; Η Ισπανία είναι -ως επί το πλείστον- καθολική χώρα, όπου η απιστία θεωρείται σοβαρό αμάρτημα.

Ηνωμένο Βασίλειο – 36%

Άλλη μια βόρεια χώρα στην λίστα. Μάλλον φταίει το κρύο…ποιος ξέρει;

Φινλανδία – 36%

sexy

Στην συγκεκριμένη χώρα, ο κόσμος έχει φανερές, παράλληλες σχέσεις, οι οποίες αντιμετωπίζονται με κατανόηση από την κοινωνία. Οι περισσότερες έρευνες που γίνονται εκεί αποδεικνύουν ότι 1 στους 5 παντρεμένους είχε παράλληλη σχέση με τουλάχιστον δέκα γυναίκες.