Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων έρχονται στη δημοσιότητα.

Η τοξικολογική εξέταση του 39χρονου δολοφόνου δείχνει ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν τελέσει το έγκλημά του. Ειδικοί εξηγούν ότι – παρά το κοκτέιλ των ουσιών – ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

«Είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν το έγκλημα»

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες ειναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα και τις οποίες έφερε στο φως το STAR.

Ειδικότερα ο 39χρονος δράστης βρέθηκε θετικός σε: αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά. Στις δε βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή. Την επόμενη ημέρα (3/4), η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει .

Με δεδομένο ότι ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με την οικογένεια της 28χρονης να κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Η Κυριακή, όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του. Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που της προκαλέι φόβο. Όταν τα βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι πλέον αργά.

Επιπλέον, στο τσαντάκι του ο δράστης είχε 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημερα από την Άρτα.

Κατέθεσε στις Αρχές και ο φίλος της Κυριακής

Κατόπιν εορτής αναζητούνται και νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ο φίλος του κοριτσιού που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της τη στιγμή του εγκλήματος κατέθεσε συμπληρωματικά στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Επανέλαβε ότι εκείνος ήταν που ειδοποίησε έντρομος τους αστυνομικούς για τη δολοφονία που είχε γίνει στην πόρτα του αστυνομικού τμήματος, μία ανάσα από τον φρουρό.

Στο Τζάνειο φρουρούμενος ο γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων

Στο Τζάννειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο δολοφόνος της άτυχης Κυριακής. Η εντολή είναι να παρακολουθείται κάθε λεπτό.

Σύμφωνα με το STAR, ο δολοφόνος φυλάσσεται από τέσσερις υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλόυ, διπλάσιο αριθμό από ότι συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Δεν τον αφήνουν ούτε λεπτό μόνο του. Νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων που διαθέτει το νοσοκομείο. Είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με κάγκελα στο παράθυρο που βλέπει στον εξωτερικό χώρο, έχει δική του τουαλέτα ενώ στην πόρτα του δωματίου υπάρχει ένα παράθυρο για να τον επιβλέπουν. Μέσα στο δωμάτιο βρίσκεται μόνο ο 39χρονος. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δωμάτιο – κελί με ελάχιστα πράγματα για λόγους ασφαλείας. Πρέπει να επισημάνουμε το εξής: Όλοι οι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μετά το έγκλημα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κρήτη: Δεύτερο περιστατικό με drone και εμπρηστικό μηχανισμό μέσα σε ένα 24ωρο

Δεύτερο περιστατικό που άγνωστοι προφανώς επιχειρούν να στείλουν «μήνυμα» στους ιδιοκτήτες επιχείρησης ζωτροφών που δραστηριοποιούνται σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής...

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Μπόνους παραγωγικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους

Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για το μπόνους 15% που θα δοθεί στους δημοσίους υπαλλήλους να είναι το βασικό θέμα της ατζέντας συνεδριάζει...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Ξεκινά η Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου - Καλή Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 29 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η μάχη στο Λεβούνιο. Ο αυτοκράτορας...

Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές και ισχυρούς ανέμους σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στη Θράκη, τη βόρεια Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικές...

Μεγάλη Δευτέρα: Η αρχή της Εβδομάδας των Παθών – Η ακολουθία του Νυμφίου

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα. Την επόμενη μέρα από την Κυριακή των Βαΐων, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του «Παγκάλου» Ιωσήφ, γιου του Ιακώβ, που...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας, Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα πρώτα συμπεράσματα των ψυχιάτρων για τον δολοφόνο της Κυριακής στους Αγίους Ανάργυρους

Το μοναδικό υπερασπιστικό επιχείρημα του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα φαίνεται πως καταρρέει με πάταγο....

Άγιοι Ανάργυροι: Σε “ειδικό δωμάτιο” των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος

Στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε τη Δευτέρα...

Ηχηρή παρέμβαση της Όλγας Κεφαλογιάννη για τη μάστιγα των γυναικοκτονιών

Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, η Όλγα Κεφαλογιάννη προχώρησε σε...

Χρυσοχοΐδης: Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Tη διαβεβαίωση ότι θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής...