Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ

39
Η αντίδραση της ΝΔ για τον ανασχηματισμό

Aλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ. H ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στη θέση του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τοποθετείται στη θέση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας.

Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, αντικαθιστώντας τον Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος τοποθετείται στη θέση του Συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επίσης, ορίζονται ακόμα δύο αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου, οι κκ. Νίκος Ρωμανός και Σπύρος Σταυρίδης, ενώ παραμένουν οι Κώστας Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη. Τέλος, αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης.

Με ένα tweet, ο Μακάριος Λαζαρίδης ευχαρίστησε τον απερχόμενο εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και έδωσε ευχές στους νέους επικεφαλής της επικοινωνιακής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:  Χατζηδάκης: Κλιματική αλλαγή, πράσινη ανάκαμψη και ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο της κυβέρνησης

«Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον @Vkikilias. Καλή επιτυχία στην @MariaSpyraki & στον @kzoulas. Με τιμάει η εμπιστοσύνη του @kmitsotakis» έγραψε ο κ. Λαζαρίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here