Ανατρέπονται τα δεδομένα στο διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ!

84
ελαιόλαδο, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί,

Εντελώς απρόβλεπτη στροφή φαίνεται ότι παίρνει το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, καθώς πληροφορίες ανατρέπουν μείζονα στοιχεία της αρχικής αίτησης του διαζυγίου, αλλά και των συνθηκών μέσα στις οποίες έγινε η αίτηση.

Αρχικά, λοιπόν, είχε γίνει γνωστό ότι ο Μπραντ Πιτ θα ελεγχθεί από την αστυνομία του Λος Άντζελες και από το FBI, σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά -εξ αίματος και υιοθετημένα- του ζευγαριού.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες που μετέδωσαν ΜΜΕ στις ΗΠΑ και στη Βρετανία αναφέρουν ότι όχι μόνο το FBI δεν πρόκειται να κινήσει διαδικασία έρευνας εις βάρος του γνωστού ηθοποιού, αλλά ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία των ΗΠΑ δεν έχει καν ασχοληθεί με την υπόθεση και ότι θεωρεί ότι κακώς ενεπλάκη από την πρώτη στιγμή!

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Απριλίου;

Παράλληλα, η αστυνομία του Λος Άντζελες φέρεται να διαρρέει ότι προς το παρών απλώς συγκεντρώνει στοιχεία και ότι δεν πραγματοποιεί κάποια επίσημη «έρευνα»!

Σημειώνεται ότι οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η αίτηση διαζυγίου από τη Τζολί στηριζόταν σε αιτιάσεις για «απαράδεκτη» και «βίαιη» συμπεριφορά του Πιτ έναντι των παιδιών της οικογένειας.