Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» για τον ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστικοί διάλογοι, εσωκομματικά «καρφιά» και δημοσκοπική κατάρρευση

Βαρύ το τίμημα της κασέτας στις δημοσκοπήσεις – καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλώνει η ψαλίδα με την ΝΔ – Παραδέχεται τις συνομιλίες για τις συλλήψεις δημοσιογράφων ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος – Σανίδα σωτηρίας ψάχνει στο ‘89 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας – «Είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης πολιτικά αντέχει» παραδέχεται ο Φίλης

Ανεξέλεγκτη τροπή για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό έχει λάβει η χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για τα τεκταινόμενα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, όπως αυτά αναδύονται από τις χιλιάδες σελίδες απομαγνητοφωνήσεων της ΕΥΠ, η οποία «σκόνταψε», εξαρθρώνοντας ένα πολυπλόκαμο κύκλωμα διαφθοράς εντός της Ελληνικής Αστυνομίας, πάνω στο ζεύγος Καμμένου. Μετά τον «καυτό» διάλογο ανάμεσα στον πρώην Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο παρόντος του τότε Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες του κυκλώματος διαφθοράς στην ΕΛΑΣ, φέρνει σήμερα το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί.

Οι πολιτικές προεκτάσεις της υπόθεσης προκαλούν διαδοχικές αναταράξεις στην εγχώρια πολιτική ζωή, με την αξιωματική αντιπολίτευση να καθίσταται ηθικά και πολιτικά λαβωμένη, καθώς μετά την «Παπαδημούπολη», τις ηχογραφημένες συνομιλίες Παππά – Μιωνή και τις κασέτες τις ΕΥΠ με το περιβάλλον Καμμένου να καταγράφεται στις τηλεφωνικές επισυνδέσεις, πολιτική θύελλα ξέσπασε χθες από το διάλογο που έφεραν στο φως τα «Παραπολιτικά», με τα πρώην κυβερνητικά στελέχη να συζητούν παρουσία του κ. Τσίπρα για τη σύλληψη δημοσιογράφων.

Ο «καυτός διάλογος»

Π: Θα σου δώσω μια πληροφορία τώρα που θα αποτρέψει κάτι σε βάρος σας αλλά… δεν παν’ να, ας ακούνε, τι έγινε; Κάτσε να το βάλω μέσα. Εχω τρομάξει πια με αυτά με παρακολουθούνε εμένα. Εγώ πλακώνομαι συνεχώς με τον Καμμένο, συνεχώς πλακώνομαι, άλλοτε μέχρι να… αυτά δεν τα λέμε.

Τζ: Με τον ίδιο ή με την Τζούλη;

Π: Με τον ίδιο. Δεν μιλάω εγώ με το σούργελο, ας με συγχωρείς. Άμα κάθομαι να απαντάω στην Τζούλη, απαντάω στον Γεωργιάδη, απαντάω στον Σαμαρά, όλη μέρα εγώ πρέπει να είμαι μπροστά σε μια κάμερα έτσι δεν είναι; Μην κάνω τις δουλειές μου. Με τον ίδιο. Και αυτό δεν προκαλώ εγώ, όποτε μου κολλάει.
Τζ: Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο που μου λες τι κόντρα ήτανε;
Π: Προχθές; Το πρωί της ομιλίας.

Τζ: Της ομιλίας της Βουλής πάλι

Π:Ναι.. Πήγα εγώ γιατί… κατά τις δέκα, έντεκα δεν θυμάμαι. Πάω και του λέω. Πρόεδρε (σ.σ. εννοεί τον Αλ. Τσίπρα) νομίζω ότι ό,τι και να πει ο Σαμαράς δεν θα του απαντήσω. Θα τον κάνω ήρωα. Τον έχω ξεφτιλίσει, το πρωί τον ξεφτίλισα όπως θα είδες τον πήγα 93 τον πήγα παρακράτος λοιπόν, εεε, δεν αντέχω άλλο πραγματικά. Εγώ ξυπνάω νωρίς το πρωί οι Συριζαίοι ξυπνάνε δέκα, έντεκα, πάνε στη Βουλή στις δώδεκα, κάθονται μέχρι το πρωί, έτσι. Εγώ που ξυπνάω πεντέμισι το πρωί λοιπόν και πήγα να του πω αυτό το πράγμα, ότι με την άδειά σου. και αν πάλι ότι γίνει να γυρίσω και να κάνω μια παρέμβαση στη Βουλή, γιατί θα πάτε ξημερώματα, το ‘βλεπα ότι θα πάνε ξημερώματα, δεν έκατσα μέχρι τις πέντε εγώ, έντεκα, δώδεκα, μία , δεν θυμάμαι, έφυγα. Και την ώρα που τα λέω αυτά μπουκάρει ο Καμμένος μέσα.
Τζ: Στο γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή;
Π: Μεταξύ μας αυτά τώρα, ούτε στον Γιάννη γιατί ο Γιάννης είναι μαλάκας, θα γράψει κανένα παραπολιτικό.
ΤΖ: ΝΑΙ
Π: Τελειώνει εκεί. Καταλαβαίνει παρόλο το μεθύσι του ότι έχω δίκιο και ότι δεν μπορεί να πείσει τον Τσίπρα. Ναι, μου λέει αλλά στο θέμα του Ανδρέου. Εγώ δεν κατάλαβα.
ΤΖ: Ποιος είναι ο Ανδρέου;
Π: Ο Ανδρέου είναι ο εισαγγελέας που πρέπει να έχει την υπόθεση τη δική σας για εγκληματική οργάνωση.
Τζ: Περίμενε , γύρισε αυτή από την…
Π: Δεν ξέρω, έχω ζητήσει ενημέρωση.
ΤΖ: Περίμενε , ο Ζαγοραίος δεν σου έχει πει ;
Π: Άκουσε να δεις, μετά από αυτή την ιστορία ο Ζαγοραίος μετά από την αυτή την ιστορία δεν βλέπει ούτε σηκώνει τηλέφωνα με σημειώματα μόνο επικοινωνούμε.

ΤΖ: Φοβάται παρακολούθηση.
Π: Και ο Ζαγοραίος μέχρι να κόψουμε τις επικοινωνίες μού έλεγε «ήλθε η καργιόλα, πλακωθήκαμε, αυτά, εκείνο, το άλλο». Του λέω «ποιος το λέει αυτό, ρε μαλάκα;» του λέω. Μου λέει «οι αστυνομικοί». Του τμήματος εκεί.
ΤΖ: Του εκβιαστών;
Π: Δεν ξέρω, έτσι ο Καμμένος τώρα μπορεί να λέει και μαλακίες εεε όχι, και λένε ότι ο Ζαγοραίος δεν αφήνει τον Ανδρέου και τον Ζαγοραίο δεν τον αφήνεις εσύ. Του λέω «τι λες ρε μαλάκα, εγώ ούτε ξέρω για την υπόθεση» λέω εγώ, την είχα ξεχάσει, δεν ήξερα ότι… Μου λέει «απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια. Πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δώσε του εντολή να τους γαμήσει». Του λέω…
ΤΖ: Στον Τσίπρα αυτό μπροστά; Κάτσε, περίμενε στον Τσίπρα αυτό μπροστά;
Π: Ναι, ναι, ναι
Π: Το ίδιο ακριβώς έγινε με τον Φιλιππάκη. Εγώ ξέρεις ότι με τον Φιλιππάκη έχω σχέσεις. Το ξέρεις.
ΤΖ: Το ξέρω.
Π:Λοιπόν και τους βοηθάει ο Φιλιππάκης το βλέπεις. Εχουν και τον Μελισσανίδη εκεί που είναι έτσι.

Καμμένος vs Παπαγγελόπουλου

Το γεγονός, μάλιστα, ότι λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευσή του, ο βασικός πρωταγωνιστής, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος επιβεβαίωσε πλήρως στον τηλεοπτικό σταθμό Mega την παραπάνω συνομιλία, προκάλεσε την έκρηξη του Πάνου Καμμένου, καλώντας τον να ανακαλέσει, διαφορετικά θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, προσθέτοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο για την Κουμουνδούρου.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές -προφανώς- θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου». Τα παραπάνω αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Και συνεχίζει: «Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».

ΝΔ: Ζήτημα δημοκρατίας η αποκάλυψη του παρακράτους

Με τις εξελίξεις με φόντο τις αποκαλύψεις να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, για «κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας παρακράτους» από την προηγούμενη κυβέρνηση έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία:

«Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα «Παραπολιτικά», αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά. Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι «αρμοί της εξουσίας» στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι’ αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Ελεύθερη πτώση στις δημοσκοπήσεις

Σχεδόν ταυτόχρονα, το πρώτο αποτύπωμα από τα «γκρίζα» σύννεφα που έχουν εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα πάνω από την Κουμουνδούρου με τη βροχή των αποκαλύψεων, αναδεικνύει η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα Νέα». Ενδεικτικό του κλίματος αποτελεί το γεγονός ότι το 54,7% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι προσωπικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ήταν ενήμερος όλων όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες, αλλά κι ότι υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα που συμμετείχε σε οικονομικές δοσοληψίες, όπως φαίνεται να εκτιμά το 53,7%. Ακόμη πιο βαρύ καθιστά για το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» το ποσοστό 62,3% της κοινής γνώμης, το οποίο συμφωνεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

Με αυτά τα δεδομένα, ιστορικά χαμηλά καταγράφει η Κουμουνδούρου στο ερώτημα για την πρόθεση ψήφου στην ίδια δημοσκόπηση, με την ψαλίδα ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνεται κι άλλο, φτάνοντας το 22%.

ΝΔ 41%

ΣΥΡΙΖΑ 22%

Κίνημα Αλλαγής 6%

ΚΚΕ 5,5%

Ελληνική Λύση 4%

ΜέΡΑ25 2,5%

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση άμυνας

Με τα γεγονότα να κυλούν παράλληλα, ενώ κορυφώνονταν οι πολιτικές αντιδράσεις με φόντο το «παρακράτος», δημοσιεύματα και δηλώσεις σχολίασε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση. Σε υψηλούς τόνους, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να τονώσει το λαβωμένο ηθικό των περίπου 700 μελών του κομματικού οργάνου, καθώς η αρχικά σχεδιαζόμενη πανηγυρική συνεδρίαση κύλησε στη σκιά των αποκαλύψεων, αλλά και των εσωκομματικών εντάσεων, που κορυφώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Με το βλέμμα στραμμένο και εκτός της αίθουσας, οι υψηλοί αντιπολιτευτικοί τόνοι σηματοδοτούν την πρώτη απόπειρα συσπείρωσης της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συμπτώματα απογοήτευσης και αμηχανίας είναι αισθητά ανάμεσα στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων για την Κουμουνδούρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάνοντας λόγο για «καλοστημένη μηχανή προπαγάνδας», ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «αυτή η μηχανή δεν αρκείται στη παραποίηση. Αλλά βάζει στο στόχαστρο, με μεθόδους μαφίας και παρακράτους τον Σύριζα, τα στελέχη του, αλλά στη πραγματικότητα εμένα. Γιατί εγώ είμαι ο στόχος τους. Τους έχω πεί πολλές φορές. Θα το ξαναπώ και σήμερα. Αν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι. Μη κουράζονται και μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τους στηρίζουν. Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989 ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν».

Φίλης: Πολλά πράγματα μας ταπείνωσαν

Από πλευράς του, ο πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης ξεκαθάρισε ότι «δεν επαναλαμβάνονται μηχανιστικά ούτε το 2015 ούτε το 1989», απαντώντας και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «η εντολή του 32% ήταν «βελτιωθείτε για να επιστρέψετε» και η απάντησή μας σε αυτό τον κόσμο που μας ψήφισε πρέπει να είναι πειστική. Να δείξουμε ότι πήραμε το μήνυμα».

Με έκδηλο τον προβληματισμό του για το ντόμινο αποκαλύψεων για την προηγούμενη διακυβέρνηση, «πολλά πράγματα μας ταπείνωσαν. Να συμφωνήσουμε ότι η Αριστερά για το ηθικό της πλεονέκτημα δίνει καθημερινά εξετάσεις» εξήγησε ο πρώην υπουργός, ενώ έκανε αίσθηση η αποστροφή του, παραδεχόμενος πως «είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης πολιτικά αντέχει. Αλλά να δούμε πέρα από αυτό: οικοδομεί επίσης ένα καθεστώς».

Συστάσεις για…αυτοκριτική από τον Παππά

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης τοποθετήθηκε και ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς, συστήνοντας προς το κόμμα να κάνει ατομική και συλλογική αυτοκριτική, ακόμα και «για το παραμικρό, αν ξέφυγε μια κουβέντα». Είμαι περήφανος που υπηρετώ με αυτόν τον πήχη αξιών την αριστερά, τόνισε, και δήλωσε πως «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που πετάνε τα εκατομμύρια δεξιά-αριστερά σαν αλογόμυγες», στον απόηχο των αποκαλύψεων.

Αιχμές για τα ΜΜΕ άφησε με τη σειρά του ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης, ανέφερε πως «κάποιοι μιλάνε με όρους ουδετερότητας και βάζουν στο ίδιο ζύγι τα υπαρκτά σκάνδαλα που πήγαμε εμείς στη Δικαιοσύνη, με τη σκανδαλολογία και τη λασπολογία που εκτοξεύει ο υπόκοσμος του μαρινακιστάν και του κουρτακιστάν». «Καταπίνουμε τα σκάνδαλα της ΝΔ και αυτομαστιγωνόμαστε για τους μαρινάκηδες και τους κουρτάκηδες» συνέχισε ο πρώην υπουργός, οποίος είδε «πλήρη δικαίωση» των ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ στην Novartis. «Δε γίνεται να μας πυροβολεί ο εχθρός με καλάσνικοφ και εμείς να κρατάμε το βασιλικό του ηθικού πλεονεκτήματος», κατέληξε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αδιαφορία Γκρίνμπεργκ για Κασσελάκη

Δεξιά κι αριστερά γράφονται διάφορα, ότι ο βασικός στρατηγικός και πολιτικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο γκουρού της πολιτικής επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ φοβάται, λέει, τον Στέφανο Κασσελάκη και την...

Κασσελάκης: Οι συναντήσεις του με μιντιάρχες

Διαφορετική στρατηγική ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, από τον προκάτοχο του (Αλέξη Τσίπρα) στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι όπως μου μετέφεραν αξιόπιστες πηγές βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα. Συναντά...

Οι …καλτσάκηδες: τα δύο …σπουδαία αγόρια της πολιτικής και των επιχειρήσεων, με τα παντελόνια...

Δύο αγόρια της πολιτικής και των επιχειρήσεων, σημαίνοντα στελέχη, ο ένας ιστορικού κόμματος και ο άλλος μεγάλης επιχείρησης του ευρύτερου δημοσίου τομέα, χαρακτηρίζονται κατά...

Το κούρεμα του Κασσελάκη (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε 48 ώρες παρουσιάζεται στο στρατόπεδο της Θήβας για να υπηρετήσει την 20ημερη στρατιωτική θητεία που επιτρέπεται από τον νόμο. Επισκέφθηκε...

Yποψήφιος στις Ευρωεκλογές o Νίκος Καρβέλας – Με ποιο κόμμα θα κατέβει

Την είδηση ότι ο γνωστός συνθέτης Νίκος Καρβέλας θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές έκανε γνωστή ο Κώστας Αϊβαλιώτης, επικεφαλής της «Εθνικής Ομάδας». Σύμφωνα με...
Κουμουνδούρου, τραυματίστηκε, αστυνομικός,

Ησυχία η Κουμουνδούρου κοιμάται

Τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αναλάβει εδώ και μία εβδομάδα η Βούλα Κεχαγιά, αλλά αν τα αντανακλαστικά του όλου κομματικού «οργανισμού»...

«Παγίδευσε» τον εαυτό του: Όχι κι έτσι, κ. Κουτσούμπα…

Ξέρετε τι λένε για τα φάουλ; Όταν δεν υπάρχει πρόθεση, τότε δεν τιμωρούνται αυστηρά. Όταν όμως είναι «εσκεμμένα», τότε δίνονται ως… αντιαθλητικά. Ως δεινός πολιτικός...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απάντηση της Β. Κεχαγιά στη ΝΔ για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στ. Κασσελάκη

Ένα κόμμα που χρωστάει 500.000.000 ευρώ και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης εκμεταλλεύονται...

Πηγές ΝΔ: Στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα ας απαντήσουν στα νέα ερωτήματα για την παραβίαση του νόμου από τον Πρόεδρό τους

«Στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα, επαναφέροντας ζητήματα που έχουν απαντηθεί και...

Βαριές κατηγορίες Φίλη κατά Κασσελάκη: Οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος του

Την άποψη ότι «υπάρχουν οικονομικοί σπόνσορες» που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη διατύπωσε το πρωί...

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Επιχείρησε να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και την ίδια τη λογική

«Ο πρωθυπουργός άφησε ακάλυπτη την υπουργό Εσωτερικών κ. Κεραμέως σε σχέση με τη διαρροή...