Απίστευτο περιστατικό στην Λαμία: Δάγκωσε συνταξιούχο για να του κλέψει τα χρήματα! (φωτό)

191
Αγρίνιο: Μάνα και κόρη έκλεψαν τον πατέρα και συνελήφθησαν

Σκηνές από περιπετειώδη ταινία, το πρωί στην οδό Ταϋγέτου στη Λαμία, με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να συλλαμβάνουν ανήλικο Ρομά στο Σταθμό των Υπεραστικών Λεωφορείων, ο οποίος είχε επιτεθεί νωρίτερα για να κλέψει χρήματα από συνταξιούχο.

Το περιστατικό ξεκίνησε στο σουπερ – μάρκετ Lidl όπου ο Ρομά κατάφερε να αποσπάσει από το χέρι του ανθρώπου μικρό χρηματικό ποσό. Εκείνος αντέδρασε όμως βουτώντας το νεαρό από το τζάκετ και ζητώντας από τους γύρω να καλέσουν την αστυνομία.

Τότε ο δράστης αντέδρασε και με δαγκωνιές κατάφερε να ξεφύγει από τα δεσμά του παρ’ ολίγον θύματός του και να τραπεί σε φυγή. Βέβαιος ότι δεν τον ακολούθησε κανείς πήγε στο κυλικείο του Σταθμού Υπεραστικών όπου αγόρασε τσιγάρα και προσπάθησε φορώντας και την κουκούλα από το πανωφόρι του, να περάσει απαρατήρητος στο καφέ που βρίσκεται στο υπερυψωμένο στο χώρο υποδοχής.

Διαβάστε επίσης:  Υπαξιωματικός πέθανε εν ώρα καθήκοντος στην φρεγάτα «ΨΑΡΑ»

Η ομάδα ΔΙΑΣ όμως που έσπευσε στο σημείο έχοντας την περιγραφή του, γρήγορα τον συνέλαβε παρά την ανεπιτυχή προσπάθειά του να ξεφύγει από άλλη έξοδο, καθώς τον εμπόδισε πολίτης που είχε δει τι συμβαίνει. Με τη σε βάρος του δικογραφία πλέον θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Οι εικόνες από την περιοχή της σύλληψης στη Λαμία