Αποκαλύψεις Κώστα Μπακογιάννη για την μητέρα του Ντόρα (βίντεο)

158
Η τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του

Αποκαλύψεις για τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος στο δήμο της Αθήνας αποκάλυψε ΄ότι ήταν αλεξιπτωτιστής, κάτι που καθόλου δεν άρεσε τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη!

«Αλεξίπτωτα για μένα ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο. Εκεί έμαθα ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα, να υπερβεί τα όριά του» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, που πήγε εθελοντής στους αλεξιπτωτιστές.

Μόνο που αυτό δεν άρεσε στη μητέρα του, η Ντόρα Μπακογιάννη. «Ζήσαμε δράματα! Κάθε Ελληνίδα μάνα που σέβεται τον εαυτό της».

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν ήθελε ο γιός της σε καμία περίπτωση να είναι στους αλεξιπτωτιστές. Αντίθετα από τον παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που «ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε τέτοια θέματα».

Διαβάστε επίσης:  Ο αρχηγός του κόμματος που έρχεται να τρυπήσει τη ΝΔ από δεξιά

Και κάπου εκεί ήρθε και η αποκάλυψη! Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως «όταν κάναμε τα άλματα μερικές φορές ερχόντουσαν οικογένειες και έβλεπαν. Οι πιο πολλοί είχαν έρθει. Ποιος δεν άντεξε να έρθει βεβαίως; Η μάνα μου!».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συγκινήθηκε όταν είδε το video από μια πτώση του και θυμήθηκε έναν συνστρατιώτη του, τον Θοδωρή Παντελάκη από το Ρέθυμνο, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άλματος το 2004. «Ξεχνάμε πολλές φορές και πρέπει να τιμάμε τους ανθρώπους. Ο Θοδωρής ήταν πολύ σημαντικός, ήταν φίλος μας και τον θυμόμαστε με πολύ αγάπη».

Δείτε βίντεο: