Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Ατελείωτα προβλήματα για Ζυγούς, Υδροχόους και…

Ο Κώστας Λεφάκης για ακόμη μια φορά δε βλέπει εύκολη την κατάσταση για αρκετά ζώδια, τονίζοντας πως αρκετά εξ αυτών θα έχουν τα προβλήματά τους στις επόμενες μέρες.

Κριός

Τα προβλήματα σας είναι περισσότερο προσωπικά και λιγότερο σημαντικά απ΄ ότι πιστεύετε. Λάθη και παρατυπίες είναι πιθανόν να δημιουργήσουν ανωμαλίες και σχόλια που θα έχουν αντίκτυπο στις επιδιώξεις σας. Βρείτε τα με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε επαγγελματικά, αλλά απαλλαγείτε από άλλους, οι οποίοι σας φορτώνουν με τα δικά τους βάρη. Συνειδητοποιήστε ότι αν δεν βοηθήσετε εσείς τον εαυτό σας, τότε δεν μπορείτε να περιμένετε βοήθεια από πουθενά. Οικονομικά προσπαθήστε να βάλετε το νερό στο αυλάκι, καθώς μια πρόσφατη προσπάθειά σας φαίνεται να βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος

Η περίοδος με τις αναταράξεις και τις ανακατατάξεις της, σας έχει επηρεάσει αρκετά και καλό θα ήταν να αποφύγετε παρεξηγήσεις και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Φανείτε προνοητικοί στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα όσοι λείψατε πολύ καιρό με άδεια. Η προσαρμογή στην καθημερινότητα δεν είναι εύκολη για κανέναν, επομένως, σκεφτείτε πριν μιλήσετε και πριν αποφασίσετε. Οικονομικά μην κάνετε έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις κι μην ποντάρετε στην τύχη. Αντίθετα ρίξτε το βάρος της δραστηριότητας σας σε προγραμματισμένη εργασία. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις και μην επηρεάζεστε από τις επιδιώξεις τρίτων!

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικά επαγγελματικά προβλήματα. Όπως πάντα έχετε τα εφόδια να δρομολογήσετε λύσεις και καλό θα ήταν να ενεργήσετε προκαταβολικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη φρόνηση και την οργάνωση που θα επιδείξετε. Φανείτε προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμφωνίες ιδιαίτερα αν είναι πιθανόν να έχουν νομικό αντίκτυπο. Οι περισσότεροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναναστροφές, αλλά προσπαθήστε να τις εντάξετε στο δικό σας πρόγραμμα. Να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε οικονομικές απώλειες.

Καρκίνος

Ύστερα από ένα αρκετά έντονο διάστημα, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε στην επίλυση των προβλημάτων σας που δεν είναι και λίγα. Οριοθετήστε τις αντοχές σας και μην υπερβάλετε όταν σας ζητούν κάποια βοήθεια. Όποιοι ταλαιπωρηθήκατε με τη λήξη μιας σχέσης, εξακολουθείτε να είστε ευάλωτοι συναισθηματικά, αλλά στην πραγματικότητα, πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Αλλάξτε στάση και θα δείτε ότι τελικά, βγήκατε κερδισμένοι. Οικονομικά μην βιάζεστε να γίνουν όλα στην εντέλεια και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειες σας.

Λέων

Τις μέρες αυτές προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση πιο σφαιρικά καθώς μόνον έτσι θα ανακαλύψετε ότι αυτός που σας φωνάζει δεν είναι απαραίτητα και αυτός που φταίει για όσα δυσάρεστα σας συμβαίνουν. Προσέξτε αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι σας καθώς αυτό το διάστημα τίποτε χωρίς αποδείξεις δεν θα έχει αξία. Είναι όμως μια κατάλληλη εβδομάδα για ανακατατάξεις ενδιαφέροντος, για τακτοποίηση του χώρου σας, αλλά και για να απαλλαγείτε από μια χρόνια υποχρέωση που μέχρι σήμερα, την βλέπατε ως καθήκον!

Παρθένος

Φιλτράρετε προσεκτικά τα όσα θα πέσουν στην αντίληψή σας καθώς κι εσείς με τη σειρά σας μπορεί να αδικήσετε άλλα άτομα που είναι εντελώς αθώα απέναντί σας. Αποφύγετε τις φήμες αλλά ούτε και να περάσετε σε κάποιον ενθουσιασμό ο οποίος μπορεί να εξιδανικεύει κάποιες όχι και τόσο ισορροπημένες καταστάσεις. Η εβδομάδα κλείνει με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, γεγονός που ελευθερώνει τη δημιουργικότητα, αλλά και την όποια φαντασία διαθέτετε. Είναι στο χέρι σας , εκτός από καλά παιδιά, να γίνετε και αποτελεσματικά!

Κώστας Λεφάκης αναταράξεις ζώδια

Ζυγός

Η εβδομάδα θα σας προβληματίσει από την πλευρά των άλλων τους οποίους μάλλον πρέπει να τους αντιμετωπίσετε έξυπνα παρά να έρθετε σε αντίθεση μαζί τους. Οι εξελίξεις πληθαίνουν και αυξάνουν την ένταση γύρω σας γιατί δεν είναι ούτε τόσο εύκολες ούτε τόσο ευχάριστες. Απλά σας προετοιμάζουν με το δύσκολο τρόπο, για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο δυσκολεύεστε ακόμα να πιστέψετε ότι σας ανήκει. Απρόοπτα και συμπτώσεις σας βοηθούν να χαμογελάσετε, να εξελίξετε τα ταλέντα σας, αλλά και να προβάλετε τις ικανότητές σας στους κατάλληλους ανθρώπους!

Σκορπιός

Εβδομάδα σημαντική και σημαδιακή. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κακή για εσάς αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας.Θα υπάρξουν αρκετές συναισθηματικές εντάσεις και μια απροσδόκητη εξέλιξη οικονομικής κατανάλωσης. Προνοήστε περισσότερο για το κάθε τι και μη διστάζετε να υπενθυμίζετε και τις δικές σας ανάγκες. Η οικογένεια σας απασχολεί με τις αντιθέσεις που δημιουργούνται εκεί. Οι περισσότεροι διαθέτετε τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, χρειάζεται όμως να είστε αυστηροί και με τους άλλους, εκτός από τον εαυτό σας!

Τοξότης

Μία κουραστική εβδομάδα με πολύ νεύρο και τρέξιμο το οποίο μάλλον το προκαλεί ένα κοινωνικό και για άλλους ένα εργασιακό γεγονός.Εκεί που πάτε να ηρεμήσετε, κάτι προκύπτει. Σας προβληματίζουν κάποιοι δικοί σας άνθρωποι και είστε υποψιασμένοι για το ψέμα ενός συνεργάτη. Προς το παρόν μην αντιδράτε, αλλά ούτε να ξεχάσετε όταν έρθει η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όσοι ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι περιπέτειας, φροντίστε να περιστοιχίζεστε από την ανάλογη παρέα, ή τον καταλληλότερο εξοπλισμό. Ελέγξτε την αρτιότητα της κάμερας ή της φωτογραφικής σας μηχανής!

Αιγόκερως

Η εποχή δεν είναι εύκολη ούτε όμως και αρνητική. Γενικά πάντως, αυτό το διάστημα ευνοεί τον αγώνα με μία δόση αυτοθυσίας και δεν βοηθά την γρήγορη εκπλήρωση επιθυμιών Ζήλιες και πείσματα στα ερωτικά αλλά και στο στενό περιβάλλον, θα ήταν κακοί σύμβουλοι τώρα. Η εβδομάδα απαιτεί πρόνοια και προσοχή στις μετακινήσεις, στις διεκδικήσεις, στην αλλαγή κατοικίας, αλλά και στη χρήση μηχανημάτων. Αποφύγετε εκπλήξεις που μπορεί να μην είναι αρεστές εκεί που απευθύνονται και γενικότερα, προσπαθήστε να ενταχθείτε σε ένα σύνολο που διέπεται από κοινές επιδιώξεις και κοινά συμφέροντά με σας.

Υδροχόος

Η καινούργια εβδομάδα του Αυγούστου δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε ήρεμη. Λάβετε μέτρα προφύλαξης και γίνετε προνοητικοί στα ερωτικά σας. Μην είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας και μην δημιουργείτε διχόνοιες με τρίτους. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις οι οποίες δημιουργούν πρόσθετες υποχρεώσεις. Προβλέπονται όμως και μέρες επικοινωνίας, ή δημιουργικής έκφρασης, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε κουραστεί με την προετοιμασία ενός σχεδίου. Γι αυτό ετοιμαστείτε για εβδομάδα κίνησης και κούρασης.

Ιχθείς

Προσοχή χρειάζεται να δώσετε αυτές τις μέρες του Αυγούστου στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας. Κάποιους θα σας αναστατώσει συναισθηματικά και κάποιους άλλους θα σας προβληματίσει. Φανείτε διαλλακτικοί με τους άλλους και μην επιμένετε να λέτε την αλήθεια όταν δεν ωφελεί. Μην περιμένετε να βοηθηθείτε αν δεν ζητήσετε εσείς τη βοήθεια που χρειάζεστε από τους κατάλληλους ανθρώπους. Οικονομικά υπάρχουν οι δύο όψεις του νομίσματος και πρέπει να σκεφτείτε τι κερδίζετε από την κάθε μια από αυτές!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...