Αθλητικό έγκλημα διαπράττει ο ΣΕΓΑΣ

67
Αθλητικό έγκλημα διαπράττει ο ΣΕΓΑΣ

Άλλο ένα αθλητικό έγκλημα διαπράττει ο ΣΕΓΑΣ του κυρίου Παναγόπουλου!!

Με το έτσι θέλω, με λογική “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ στη βιονική Ντραγκομίροβα, το μεγαλύτερο ταλέντο στον ελληνικό στίβο από την εποχή που ήταν συνομήλικη της η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, να αγωνιστεί στους αγώνες Δαβιτζόγλεια της Καβάλας!!! Κι ας έχει μια από τις κορυφαίες επιδόσεις!! 6.25 στο μήκος, μια επίδοση ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ για την ηλικία της, πολύ περισσότερο που πρόκειται για επταθλήτρια!!!!!!

Η ιστορία αυτή μου θυμίζει μια ακόμη χειρότερη: όταν ο ΣΕΓΑΣ πάλι με το “έτσι θέλω”, είχε απαγορέψει στην επίσης 15χρονη τότε Κατερίνα Στεφανίδη, να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του 2005 στη Μαδρίτη!!!

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 19/1/20

Η πρωταθλήτρια μας, επειδή ήταν παγκόσμιο φαινόμενο, παρέμεινε στις κορυφαίες επικοντίστριες στις μικρές ηλικίες, φάνηκε όμως να μένει αθλητικά στάσιμη και με μια μικρή υποχώρηση, πριν ξαναβρεί στις Ενωμένες Πολιτείες πλέον, το δρόμο προς την παγκόσμια καταξίωση και κορυφή!!!

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου την ίδια πορεία με την ολυμπιονίκη μας να έχει η εξίσου χαρισματική Ντραγκομίροβα και ΝΑ ΜΗΝ απογοητευτεί όσα εμπόδια κι αν της βάζει ο χρηματοδοτούμενος με κάμποσα εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό -δηλαδή από τις τσέπες μας- ΣΕΓΑΣ!! Το οφείλει πρωτίστως στον εαυτό της!!!!

Πηγή: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012486667647&hc_ref=ARQv326B-gbyCTHCY42C9Xx4I8N8qgZLBPOtQaIPjqY5rbHTJx-pmAHxEpSZR72sueg&fref=nf