Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.3 C
Athens

Αυτά τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη λόγω κακοκαιρίας (Επικαιροποιημένη λίστα)

Στους 45 ανέβηκε ο αριθμός των δήμων της Περιφέρειας Αττικής, των οποίων τα https://www.newspepper.gr/poia-scholeia-tha-meinoyn-kleista-logo-k/σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, καθώς η παροδική βαρυχειμωνιά κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της, όσο βραδυάζει.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εκδόσει «απαγορευτικό» για τα σχολεία – και για την προστασία των παιδιών – περισσότεροι από τους μισούς δήμους της Αττικής.

Ειδικότερα, στον Κεντρικό Τομέα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους δήμους: Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής.

Στον Βόρειο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού, Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Πεντέλης.

Στο Νότιο Τομέα κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους: Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και την Τετάρτη), Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Π.Ε. Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.

Ο αριθμός των δήμων, των οποίων τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο, ενδέχεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς εξαρτάται από τα καιρικά φαινόμενα.

Το πρόγραμμα πολλών σχολεία ανατρέπει το κύμα κακοκαιρίας Τηλέμαχος, ενώ ο χιονιάς αναμένεται να φτάσει και στην Αθήνα εντός των επόμενων ωρών.

Fake news

Fake news αποδείχτηκε η πληροφορία που ήθελε την Περιφέρεια Αττικής να έχει εκδώσει εντολή, σύμφωνα με την οποία την Τρίτη (8/1) θα παρέμεναν κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής. Η Περιφέρεια υποστηρίζει πως λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, η ιστοσελίδα «έπεσε» και κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, εκδίδοντας ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων, την οποία μάλιστα απέδωσαν στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Μάλιστα, η Περιφέρεια ενημέρωσε πως από ‘δω και πέρα η επίσημη ενημέρωση για τα σχολεία θα γίνεται μόνο από την σελίδα της Περιφέρειας στο FB.

Αναλυτικά τα κλειστά σχολεία της Αττικής: 

Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.

Π.Ε.Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ενημέρωσαν ότι λόγω των επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δ/νση Παιδείας, Παιδικής Ηλικίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αθηναίων έχει θέσει σε 24ωρη επιφυλακή το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ελέγχων και Τεχνικά Τμήματα της υπηρεσίας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε σχολεία και τη διακοπή λειτουργίας όποιων εξ αυτών χρειαστεί.

Επιφυλάσσονται κατά τις πρωινές ώρες να μας ενημερώσουν σε ποια σχολεία αν χρειαστεί θα εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα :
210 8224947 και 2108210647
Φαξ υπηρεσίας: 2018224947

Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Ηλιούπολης
2. Δήμος Γαλατσίου
3. Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας
4. Δήμος Βύρωνα
5. Δήμος Καισαριανής
6. Δήμος Ζωγράφου
7.Δήμος Δάφνη-Υμηττού

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Κηφισιάς
2. Δήμος Παπάγου-Χολαργού
3.Δήμος Βριλησσίων
4. Δήμος Αγίας Παρασκευής
5. Δήμος Ηρακλείου
6. Δήμος Νέας Ιωνίας
7. Δήμος Φιλοθέη – Ψυχικού
8. Δήμος Χαλανδρίου
9. Δήμος Αμαρουσίου
10. Δήμος Πεντέλης
11.Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης
12.Δήμος Μεταμόρφωσης

Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αλίμου
2. Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης
3. Δήμος Αγίου Δημητρίου
4. Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου
5. Δήμος Νέας Σμύρνης

Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού
2. Δήμος Πετρούπολης
3. Δήμος Χαϊδαρίου

Σύμφωνα με ενημέρωση από Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σ. Τζόκα σας ενημερώνουμε ότι:
1.Υπάρχει επάρκεια αλατιού στους Δήμους για την περίπτωση που χρειαστεί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται.

2.Η προσοχή μας εστιάζεται στην προστασία των αστέγων και των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και γι’ αυτό το λόγο λειτουργούν οι θερμαινόμενοι χώροι που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και τους Δήμους.

3.Εφόσον χρειαστεί κάποιες σχολικές μονάδες να μη λειτουργήσουν, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης από τα αρμόδια Γραφεία των Δημάρχων. Αυτό θα γίνεται μετά από εκτίμηση των οικείων δημοτικών αρχών.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αχαρνών
2. Δήμος Λαυρεωτικής
3. Δήμος Μαραθώνα και για 9/1/2019
4.Δήμος Παιανίας
5. Δήμος Σπάτων -Αρτέμιδας
6. Δήμος Ωρωπού
7. Δήμος Διονύσου
8. Δήμος Σαρωνικού
9. Δήμος Κρωπίας
10. Δήμος Παλλήνης
11. Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας
12. Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μεγαρέων
2. Δήμος Ελευσίνας
3. Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας
4. Δήμος Φυλής
5. Δήμος Ασπροπύργου

Π.Ε. Νήσων κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων

1. Δήμος Σπετσών
2. Δήμος Σαλαμίνας

Ανοιχτά τα σχολεία στον Πειραιά, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου

Κανονικά θα λειτουργήσουν, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Πειραιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες και οι μετεωρολογικές προβλέψεις επιβάλλουν τη μη λειτουργία τους και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Λαμία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα περισσότερα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας. Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις που εκδόθηκαν σε όλους τους δήμους, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από τον δήμο της Λαμίας, όπου στην περιοχή του θα παραμείνει κλειστό μόνο το γυμνάσιο και το λύκειο της Υπάτης.

Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες στη Φθιώτιδα, από το απόγευμα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η χιονόπτωση επισκέφθηκε το νομό της Φθιώτιδας για ένα πολύ μικρό διάστημα στην περιοχή του Μαρτίνου και της Αταλάντης, ωστόσο όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα.

Για λόγους προληπτικούς, η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων που κινούνται προς την Αθήνα διακόπτεται στην περιοχή της Λαμίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι προληπτικό μέτρο, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στο εθνικό δίκτυο στα όρια της Βοιωτίας με την Αττική. Τα φορτηγά από τα διόδια της Αγίας Τριάδας στο 195 χλμ. συγκεντρώνονται και με συνοδεία περιπολικών μετακινούνται σε διάφορα σημεία της ΠΑΘΕ προς Αθήνα, όπου και σταθμεύουν. Ο κύριος όγκος των φορτηγών βρίσκεται στα διόδια της Τραγάνας και στο τμήμα από Αταλάντη μέχρι Τραγάνα.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των λεωφορείων και των Ι.Χ. δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, ενώ η αστυνομία συστήνει οι οδηγοί να φέρουν στα αυτοκίνητά τους και αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε ό,τι αφορά το περιφερειακό δίκτυο στον νομό της Φθιώτιδας, οι δεκάδες τόνοι αλατιού που έχουν πέσει στους δρόμους, τους κρατούν ανοιχτούς παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όλη τη νύχτα αλλά και τις πρωινές ώρες θα συνεχίσει η επιφυλακή, ρίχνοντας αλάτι στον δρόμο που συνδέει τη Λαμία με τον Δομοκό και τη Λάρισα, στο δρόμο προς το Καρπενήσι, όπως επίσης και στο δρόμο προς τον Μπράλο και την ‘Αμφισσα.

Τέλος, όλη την σημερινή μέρα συνεχίστηκαν οι προσπάθειες να δοθούν προσβάσεις στο ορεινό δίκτυο της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας, όπου η χιονόπτωση σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασε και το 1,5 μέτρο.

Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Κλειστά την Τρίτη, λόγω της κακοκαιρίας, θα είναι τα σχολεία στον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου με απόφαση του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη.

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας, που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή, με πυκνή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.

Απόφαση για τα σχολεία του δήμου Ανωγείων αναμένεται να ληφθεί γύρω στις 22.00, καθώς υπάρχει χιονόπτωση και η θερμοκρασία βρίσκεται στους 0 βαθμούς Κελσίου.

Το απόγευμα σε Ανώγεια Γαράζο και μικρά χωριά του ορεινού Ψηλορείτη υπήρξε διακοπή του ρεύματος η οποία όμως αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ.

Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Καστοριά

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου.

Γρεβενά

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστοί , λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Θεσσαλονίκη

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστοί θα παραμείνουν παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά. Κλειστοί παραμένουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) σε ορισμένους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Δήμος Ωραιοκάστρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, οι παιδικοί σταθμοί Μελισσοχωρίου, Λητής , Δρυμού όπως και τα ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Παλαιοκάστρου, Λητής και Πενταλόφου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 7/1/2019 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετού)

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δεν θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του παγετού και των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. 

Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης στις Σέρρες λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη και όλα τα σχολεία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και σε δήμους των νομών Άρτας και Ιωαννίνων, λόγω παγετού.

Λόγω του παγετού, τα σχολεία στους Δήμους Ζαγορίου, Ζίτσας και Κεντρικών Τζουμέρκων δεν θα ανοίξουν αύριο και θα εξεταστούν οι καιρικές συνθήκες για την επόμενη ημέρα. Λόγω ψύχους στον Δήμο Κόνιτσας τα σχολεία θα λειτουργήσουν με μία ώρα καθυστέρηση.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη αύριο και μεθαύριο, Τρίτη και Τετάρτη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, του παγετού και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις των οχημάτων, με απόφαση του δήμου.

Η νέα επιδείνωση των καιρικών φαινομένων επηρέασε το νησί της Κεφαλλονιάς, όπου με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκονα, αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη, λόγο των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς, «σήμερα Δευτέρα, 07.01.2019, τις πρώτες απογευματινές ώρες, αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά των νησιών μας (Κεφαλλονιά-Ιθάκη) που θα επηρεάσει τη βατότητα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου σε ορισμένα (ορεινά) σημεία του».

Έβρος

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.  Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων.

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε δημοτικές ενότητες των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε πέντε δημοτικές ενότητες των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δημοτικές ενότητες Φολόης, Λασιώνος και Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και στις δημοτικές ενότητες Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, δεν πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών που διαμένουν στις παραπάνω δημοτικές ενότητες και φοιτούν σε σχολεία, όπως Ειδικά, ΕΠΑΛ κ.α., εκτός των προαναφερόμενων περιοχών.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού στους δήμους της Δυτ. Θεσσαλίας

Κλειστές θα παραμείνουν σχολικές μονάδες λόγω των καιρικών συνθηκών, σε δήμους των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας.

Πιο συγκεκριμένα:

Δήμος Αργιθέας: O δήμαρχος Αργιθέας, Λάμπρος Τσιβόλας ύστερα και από την εισήγηση της σχολικής επιτροπής, αποφάσισε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι λόγω της έκτακτης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, ολικός παγετός) τα σχολεία του δήμου (νηπιαγωγείο και δημοτικά) θα παραμείνουν αύριο κλειστά.

Δήμος Μετεώρων: Στον δήμο Μετεώρων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, λόγω παγετού. Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, όπως γίνεται γνωστό από τη δημοτική αρχή.

Δήμος Πύλης: Αύριο, μετά από απόφαση του δημάρχου Πύλης, Κώστα Μαράβα, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου Πύλης λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού. Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Δήμος Σοφάδων: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Σοφάδων την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του ισχυρού παγετού, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή.

Δήμος Καρδίτσας: Από τον δήμο Καρδίτσας, ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου λόγω του ισχυρού παγετού που αναμένεται να είναι ολικός, (θερμοκρασία υπό το μηδέν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου) όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μουζακίου: Λόγω παγετού, όλα τα σχολεία του Δήμου Μουζακίου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Δήμος Παλαμά: Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στον δήμο, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8/1 για την ασφάλεια των μαθητών. Για την λειτουργία ή όχι των σχολείων την Τετάρτη 9/1 ο δήμος Παλαμά θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα δύο σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Κρυονέρι και Μεσενικόλα στον δήμο Λίμνης Πλαστήρα, λόγω παγετού.

Δήμος Φαρκαδόνας: Αύριο δεν θα λειτουργήσει κανένα νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο ούτε οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Φαρκαδόνας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Τρικκαίων

O δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι δεν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019. Παρά την προεργασία που είχε γίνει για την κακοκαιρία, ειδικά τα παλιά κτήρια αντιμετωπίζουν ζητήματα με τη θέρμανση, αν και οι καυστήρες λειτούργησαν.

Έτσι, κανένα σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσει σε όλον τον δήμο Τρικκαίων. Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ενώ κλειστά θα είναι τα άλλα ΚΔΑΠ του δήμου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν την Παρασκευή στην Αττική

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 26.04.2024, λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών...

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας φύλλων κοκαΐνης μέσα σε φορτία λιπασμάτων

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών σε ακατέργαστη μορφή προχώρησαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο από...
25 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο Μανιάτης Θεόδωρος Γεννηματάς, δικηγόρος και οικονομολόγος, που διετέλεσε γενικός διευθυντής...
Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο, λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτη των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον...
Μεταξουργείο: Νεκρός 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την ημέρα της εισαγωγής του διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου,...

Από τις αρχές του Μαΐου θα ενεργοποιηθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Από 1 Μαΐου θα ισχύσει η παρέμβαση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με το άνοιγμα της...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ντρέπεται και η ντροπή... 25 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές – Πότε κλείνουν τα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις γιορτές του Πάσχα, με το τελευταίο κουδούνι για...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το...

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες που σχολάνε οι μαθητές – Δημοσιεύτηκε ΦΕΚ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή, σχετικά με τις ώρες...

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με σημαντικά επίπεδα βροχόπτωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται κακοκαιρία που επηρεάζει τη χώρα από χθες το βράδυ. Σήμερα, αναμένονται βροχές...