Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
20.5 C
Athens

Αυτή είναι η γοητευτική “Σιδηρά Κυρία” που ανέλαβε την προεδρία της Superleague

Γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό φίλαθλο κοινό είναι η Κάτια Κοξένογλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της Superleague μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η γοητευτική “σιδηρά κυρία” του Ατρομήτου, είχε καθήκοντα αναπληρώτριας προέδρου του Δ.Σ. της Λίγκας και πλέον για ένα διάστημα θα ηγηθεί του Συνεταιρισμού.
Διαφήμιση

Το βιογραφικό της Κάτιας Κοξένογλου

Η Αικατερίνη (Κάτια) Κοξένογλου γεννήθηκε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Laverve με πτυχίο ειδικότητας «Business Management» και το 1999 σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση της στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον ΑΟ Χαλκηδόνας.

Το 1999 ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο από την ομάδα Α.Ο. Χαλκηδόνα.
Διαφήμιση

Το 2005 έπειτα από την συγχώνευση του ΑΟ Χαλκηδόνας με τον Ατρόμητο Αθηνών, ανέλαβε Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων αλλά και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών (16/8/2005).

Την 31η Δεκεμβρίου 2016 ανέλαβε τη θέση της Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος και την 31η Ιουλίου 2017 τη θέση της Α’ Αντιπροέδρου και της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού της SuperLeague εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Από την 29η Σεπτεμβρίου 2017 είναι μέλος της επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ενώ από την 30η Οκτωβρίου 2017 είναι Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Ομιλεί Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Η Κάτι Κοξένογλου από το Νοέμβριο του 2013 εκπροσωπεί τον Ατρόμητο ως ισότιμος μέλος στην European Club Association (ΕCA) της UEFA δίπλα σε μεγάλες ποδοσφαιρικές «δυνάμεις».

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση ως επικεφαλής και συντονίστρια των πολλαπλών πρωτοβουλιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών από το 2005 ως σήμερα: «Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Περιστερίου.

Συνάμα έχει στενή συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Δήμου Περιστερίου στο πλαίσιο των επισκέψεων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ατρόμητος σε Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Η Κοξένογλου έχει συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών που έγινε στην Αθήνα αναπτύσσοντας τις ιδέες του Ατρόμητου για το γυναικείο ποδόσφαιρο (Οκτώβριος 2019)

Παράλληλα η προσωρινή πρόεδρος της Superleague, έχει συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο για το Ρατσισμό στο χώρο του Αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αναπτύσσοντας τις απόψεις της στο θέμα «Ο ρόλος της γυναίκας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο» (Οκτώβριος 2014).

Είναι παντρεμένη με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Κορακάκη και μητέρα δύο κοριτσιών.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Στην πλατεία Δημαρχείου το Κύπελλο του UEFA Europa Conference League

Το Κύπελλο του UEFA Europa Conference League υποδέχθηκε στις 9 το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος -μιλώντας στον...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/5/2024

Το ματς Παναθηναϊκός – Προμηθέας για τη Basket League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 09:55 COSMOTE SPORT...

Ιστορική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conferene League

Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα την βρετανική ομάδα (σ.σ την είχαν νικήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ) και έγραψαν ιστορία,...

Δρόμεια 2024: Με στόχο το “Gold”

Αντίστροφα μετράνε ο κόσμος του κλασικού αθλητισμού για τη διεξαγωγή τους διεθνούς μίτινγκ «Δρόμεια» που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης....

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα Ολυμπιακού – Αστον Βίλα

Να μην προσέρχονται φίλαθλοι στη γήπεδο Καραίσκάκη που δεν διαθέτουν εισιτήριο για τον αγώνα Ολυμπιακού - Άστον Βίλα σήμερα το βράδυ στις 22.00 ζητά...

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Το πρόγραμμα του Final Four Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας και ο δεύτερος στις 22:00. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την...

Στο Βερολίνο και ο επτάψυχος Ολυμπιακός, 63-59 στη Βαρκελώνη – Δύο ελληνικές ομάδες στο...

Οι Πειραιώτες για 30 λεπτά ήταν στα σχοινιά, όμως τη στιγμή που έπρεπε, έδειξαν το σπουδαίο τους μέταλλο, ο Μακίσικ σκόραρε όπως ήθελε, ενώ...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός θάνατος του!(φωτό-βίντεο)

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990...

Νέα Αριστερά: Δίκαιο οι εργαζόμενοι να ζητούν καλύτερους μισθούς, τους καλούμε να το πουν στην κάλπη

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα παραδέχθηκε ότι είναι ο πρωθυπουργός της μαύρης εργασίας και της...

Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού βρέφους

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού ασκήθηκε σε βάρος του πατέρα του νεογνού,...

“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Πάει για νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης για το 2024 – 7,7 εκατ.επιβάτες το πρώτο τετράμηνο

Σε ανοδική τροχιά κινείται η επιβατική κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις της...