Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.7 C
Athens

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου,

αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μας ανοίγει νέους ορίζοντες, φέρνει νέες ευκαιρίες και βοηθά να ελευθερωθούμε από πολλά βάρη που κουβαλάμε σε προσωπικό επίπεδο.

Κοντά σε αυτή την ημερομηνία να περιμένετε εκπλήξεις και ξαφνικές ειδήσεις. Σαφώς θα υπάρχει μια πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να διατηρείτε το πρόγραμμα σας ευέλικτο. Έτσι μπορεί ο μήνας να ξεκινά με δυσκολίες, στην πορεία του όμως μας προσφέρει ακριβώς τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να προοδεύσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου σας ενεργοποιεί μέσα από καταστάσεις και γεγονότα που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Τώρα αρχίζουν κάποιες σημαντικές διευθετήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει αυτή η σημερινή μέρα για εσάς αλλά και όλη η εβδομάδα καθώς αρχίζετε να προβληματίζεστε για τα «κακώς κείμενα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που έχει απόλυτη σημασία αυτή τη στιγμή είναι η προσωπική σας εξυγίανση και ενδυνάμωση προκειμένου να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, έστω και αν κάποιοι εκνευρισμένοι άνθρωποι δημιουργούν τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σας. Συναναστραφείτε με φερέγγυα άτομα.

ΛΕΩΝ

Μη φοβάστε να προχωρήσετε σε γενικές εκκαθαρίσεις γιατί τώρα πια φαίνεται καθαρά ποιες καταστάσεις έχουν γερές βάσεις στη ζωή σας και ποιες είναι ετοιμόρροπες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας που ακολουθεί μάλλον θα κυλήσει σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, αλλά κάντε και εσείς ό,τι είναι δυνατόν για να ελέγχετε τις καταστάσεις που υπάρχουν.

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε λίγο χώρο και χρόνο στον εαυτό σας ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ανάσα από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Σίγουρα κανένας άλλος δεν μπορεί να σας βγάλει από αυτή τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έστω και αν υπάρχει αυτή την περίοδο μια κρίση που σας φέρνει αντιμέτωπους, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά. Έτσι είναι η ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε «παγίδες» που θα μπορούσαν να σας στήσουν ανεύθυνα άτομα προσπαθώντας να σας αναθέσουν και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαδίστε προσεκτικά με τον τρόπο που εσείς ξέρετε και μην αλλάζετε την πορεία σας. Τα διλήμματα αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να είναι για σας προκλήσεις στις οποίες ίσως παγιδευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε αυτό που περνά από το χέρι σας αυτή τη στιγμή και περιμένετε τις εξελίξεις. Απροσεξίες και βιασύνη δεν συγχωρούνται. Ένα δυσάρεστο γεγονός που αφορά τρίτους σας αγχώνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάποιες κοινές καταστάσεις και ενδιαφέροντα σάς ενώνουν με το αγαπημένο πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας. Διαθέτετε όλα τα προσόντα να κερδίσετε εντυπώσεις μέσα από ευέλικτους χειρισμούς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...