Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
19.5 C
Athens

«Χλιδή» Έρχεται πλούτος για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε τις υπερβολές.

Ταυτόχρονα σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, τον μικρό πλανητοειδή με τον τεράστιο συμβολισμό όμως στον κόσμο της αστρολογίας.

Μπορεί αυτή η Πανσέληνος να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες, τραύματα που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας.

Από την άλλη ρίχνει φως στις σκιές και στα σκοτάδια της ψυχής δίνοντας μας μια μοναδική ευκαιρία να τα θεραπεύσουμε. Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους σημαντικούς *άλλους* της ζωής σου. Η συναισθηματική φόρτιση είναι τονισμένη και αναγκάζεσαι να βαδίσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων, παραμερίζοντας τις δικές σου ανάγκες. Η μαχητικότητα σήμερα δεν σε ευνοεί, αν θέλεις να κερδίσεις, δείξε συμβιβασμό και υποχωρητικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη, σχηματίζεται το φαινόμενο της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού και σε κυριεύει το άγχος να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, ώστε να φύγουν από πάνω σου. Μετρίασε την νευρικότητα βάζοντας τις δουλειές σε μια τάξη, φτιάχνοντας ένα σωστό οργανόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις από τις αγγαρείες. Παράλληλα βρες χρόνο για ξεκούραση, γιατί έχεις ανάγκη να αποφορτιστείς ψυχολογικά και σωματικά από τις πιέσεις που έχεις περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε κοινωνικοποιεί τονίζοντας σου την επιθυμία για βόλτες και ανεμελιά. Είσαι εκφραστικός και γενναιόδωρος, με όρεξη για ζωή. Ασχολείσαι με τα παιδιά, αν είσαι γονέας και παίζεις μαζί τους. Διασκεδάζεις μαζί με φίλους και δεν σε νοιάζει τι θα γίνει αύριο. Ζεις το παρόν τα βλέπεις όλα αισιόδοξα και … υπερβάλεις, όμως το απολαμβάνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει πολύ ευάλωτο και συνεσταλμένο. Το μόνο που θέλεις είναι να αράξεις στην φωλιά σου και να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο, εκτός από το σπίτι. Θα νιώσεις πως χρωστάς μια αγκαλιά στους δικούς σου και θα τους αφιερώσεις την μέρα *γκρινιάζοντας*, με γλυκό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, το φεγγάρι ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, και το μυαλό σου λειτουργεί με προδιαγραφές κομπιούτερ, προσπαθώντας να βάλει μέσα στο λογισμικό τις επαφές σου, που δεν είναι και λίγες. Από την μια συνάντηση στην άλλη και από την μια μετακίνηση στην άλλη, θα κινηθείς, ακατάπαυστα. Θα ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με το περιβάλλον και οι συνομιλητές, θα είναι επικεντρωμένοι στο λόγο σου. Άψογη ημέρα για να κατεβάσει ωραίες ιδέες, να οργανώσεις μία μετακίνηση, να προχωρήσεις θέματα εγγράφων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, το φεγγάρι ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Ζυγού και έχουμε Πανσέληνο, εσύ επικεντρώνεσαι στα χρήματα και στα αποκτήματα σου. Θέλεις όλο και περισσότερα γιατί βλέπεις ότι δεν σε φτάνουν. Αν και είσαι εγκρατής σαν ιδιοσυγκρασία, τώρα θα φανείς σαν άπληστος. Δεν είσαι καλυμμένος με αυτά που έχεις και καταβάλλεις προσπάθειες να εξοικονομήσεις κι άλλους πόρους.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Απριλίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο σου, σε κάνει να είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων η μέρα χαρακτηριστικά λοιπόν είναι δική σου υπόθεση. Είσαι έντονα συναισθηματικός και συμπονετικός προς τους άλλους, όμως εύκολα μπορεί οι διαθέσεις να αλλάξουν και να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις στο σπίτι ή στην δουλειά. Μπορείς να ολοκληρώσεις ένα εγχείρημα που έχεις από καιρό στα σκαριά. Θα χρειαστείς κάποια ανανέωση στην εμφάνιση σου και η μέρα προσφέρεται γι’ αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και το κατορθώνεις με την απομόνωση και την μοναχικότητα. Δεν θέλεις πολλά-πολλά με κανένα και προτιμάς να κάνεις παρέα με τον εαυτό σου, που έχετε να τα πείτε καιρό. Η αυτοκριτική είναι αναγκαία, αρκεί να μην είσαι πολύ αυστηρός. Κάποιες αποκαλύψεις έρχονται στα επαγγελματικά σου που σε γεμίζουν με φόβο και αμφιβολία, προσπάθησε να μην υπερβάλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, σε κοινωνικοποιεί και βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους και παρέες. Θα μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου για το μέλλον. Οι στόχοι σου φωτίζονται και σου δείχνουν το δρόμο που θα ακολουθήσεις για να τους πετύχεις. Οι επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη, ο σχηματισμός της πανσελήνου στο ζώδιο του Ζυγού, ανεβάζει την φιλόδοξη ιδιοσυγκρασία σου στα ύψη. Θα απαιτήσεις από το περιβάλλον τον σεβασμό και την αναγνώριση. Δεν θα αποφύγεις την εγωιστική συμπεριφορά και την υπερβολική αντίδραση, αν κάποιος σου κόψει τη φόρα. Δεν είναι υποτιμητικό να σου κάνουν υποδείξεις, κάποιες από αυτές είναι σωστές και δεν πρέπει να τις παραβλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη, η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε ωθήσει στην γνώση και στην μάθηση καινούργιων γνωστικών αντικειμένων. Ολοκληρώνεις φιλοσοφικές αναζητήσεις και καταλήγεις σε συμπεράσματα που αφορούν την γενικότερη εικόνα που έχεις για τον κόσμο. Τα ταξίδια και οι πληροφορίες που συλλέγεις, σε ωριμάζουν πνευματικά. Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις της ημέρας θα έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρουν!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη, το φεγγάρι ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Ζυγού, και εστιάζεις στις βαθύτερες επιθυμίες, που πηγάζουν από τα κατάβαθα της ψυχής. Αναλύεις το νόημα της ζωής και ερευνάς σε βάθος τα μυστήρια της ύπαρξης. Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου θα είναι υπερβολικές και θα σε γεμίσουν άγχος. Δεν θα λείψουν και κάποιες ανησυχίες για τα οικονομικά, τις επενδύσεις σου και τις οφειλές σου! Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη τρίτων, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις πρακτικές σου υποθέσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...