Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
22 C
Athens

«Χρυσό τζακ ποτ» Πλούτος και χρήματα για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Παρασκευή είναι από τις σχετικά ήπιες και με δυνατότητες ημέρες της εβδομάδας, καθώς έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η Σελήνη θα κινείται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς και μάλιστα σχηματίζοντας θετικές όψεις δίνοντας μας την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά μέσα στη μέρα, να έχουμε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και να βλέπουμε τα πράγματα μακριά από κουτάκια και στερεότυπα.

Είναι από τις μέρες που το μυαλό γεννά ιδέες, γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν ξέρουμε πώς θα τις αξιοποιήσουμε, δεν είναι κακή ιδέα να τις σημειώσουμε κάπου γιατί μπορεί να ωφεληθούμε παρακάτω. Θετική μέρα και για αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή για να αναβαθμίσουμε τεχνολογικά τη δουλειά μας.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου σήμερα Παρασκευή και το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά ευχάριστα νέα στο σπίτι σου για οικονομικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για να λυθούν προβλήματα που αφορούν το ακίνητο, τα οικονομικά του σπιτιού, τα προβλήματα με τους συγγενείς. Μία πρόταση ή μία ιδέα από ένα οικείο σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει να δεις καταστάσεις διαφορετικά και να διαπιστώσεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ της ζωής σου! Επιπλέον εμπιστέψου την διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές που θα σε οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, σήμερα Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φέρνει αφενός την αφύπνιση του μυαλού σου αφετέρου σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες που σε χαροποιούν και αφορούν μια μετακίνηση, ή μια γνωριμία. Η επικοινωνία σήμερα περιλαμβάνει ξαφνικές προσκλήσεις για έξοδο που σε θέτουν σε εγρήγορση, αφού θέλεις να τα προλάβεις όλα.

ΔΙΔΜΥΟΣ

Δίδυμε μου, σήμερα Παρασκευή και το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, σε στηρίζει για να βρεθούν ξαφνικές λύσεις σε θέματα οικονομικών. Επιτέλους υπάρχουν κάποια «παραθυράκια» που σε βοηθούν να ρυθμίσεις χρεωστικές οφειλές, ενώ πιθανή είναι και μία είδηση για την έγκριση ενός δανείου, ενός επιδόματος ή κάποιων οφειλόμενων χρημάτων! Η μέρα είναι κατάλληλη και για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, σήμερα Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό αφού ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου. Ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και παρέες σε χαροποιούν και σε βγάζουν από την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος. Σχέδια για το μέλλον ευοδώνονται με απόλυτη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Να αναμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση αλλά και την επίτευξη των στόχων σου. Αν και κάνεις σκέψεις για το παρελθόν δεν σε προβληματίζουν ούτε ρίχνουν την ψυχολογία σου. Το αντίθετο μάλιστα γιατί μαθαίνεις από τα λάθη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, σήμερα είναι Παρασκευή και το θετικό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού, φέρνει σπουδαίες και θετικές εξελίξεις στα σχέδια σου για το μέλλον. Υλοποιείς στόχους και επιθυμίες. Μέσα σε αυτά δεν αποκλείεται και ένα σημαντικό ταξίδι που θα συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφέλιμου. Κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αναμένεται να φέρουν χαρά, ικανοποίηση αλλά και την πρόταση για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζει ο Ερμής μια θετική όψη εξάγωνου με τον Ουρανό και αναμένεται να δεχθείς μία είδηση ή μία πρόταση που θα ανοίξει ένα καινούργιο «παραθυράκι» για τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για επαγγελματικά ραντεβού, προτάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες όπου θα καταφέρεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται η θετική όψη του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό. Πολλές φορές σε έχουν ξαφνιάσει τα γεγονότα, αλλά τούτη τη φορά θα ξαφνιαστείς ευχάριστα. Το τηλέφωνό σου χτυπά απρόσμενα, από άτομο που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό … η συζήτηση μαζί του θα ξυπνήσει θύμησες του χτες, όμως μεταξύ σας μπορείτε πλέον να βάλετε την σχέση σας σε μία νέα βάση! Οι ευκαιρίες της ημέρας σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, σήμερα Παρασκευή και ο θετικός σχηματισμός του εξάγωνου του Ερμή με τον Ουρανό σε βοηθά να ελιχθείς και να κάνεις αλλαγές στην εργασία σου που θα σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις καλύτερα και τον οικονομικό τομέα. Λαμβάνεις είδηση για ζήτημα οικονομικό που ήταν σε εκκρεμότητα και αυτό σου δίνει θάρρος και ικανοποίηση! Παράλληλα σήμερα τονώνεται σημαντικά και η ψυχολογία σου και απομακρύνονται οι δαίμονες του παρελθόντος που δεν σου επέτρεπαν το τελευταίο καιρό να σηκώσεις κεφάλι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, σήμερα είναι Παρασκευή και ο σχηματισμός του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό, φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, συντροφικότητας και γάμου. Θα δεχθείς ξαφνικά βοήθειες από άτομα που δεν περίμενες και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και επικοινωνιακός, οπότε έλκεις θετική ενέργεια. Αξιοποίησε την ημέρα για συναντήσεις και ωραίες στιγμές με τα πρόσωπα του σταθερού σου περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Δεν αποκλείεται να έχεις όφελος από την εκμετάλλευση ακινήτου, ή να σε βοηθήσει η οικογένεια οικονομικά. Το άγχος φεύγει και επανέρχεται η ασφάλεια στην ψυχή σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, σήμερα είναι Παρασκευή και σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, και η μέρα σου γεμίζει με χαρμόσυνα μηνύματα, φλερτ, χαρούμενες συναντήσεις και εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Παράλληλα η μέρα είναι ευνοϊκή και για την βελτίωση της σχέσης σου με τα αδέρφια ή τα παιδιά! Ο συναισθηματισμός σου βρίσκεται στην αποκορύφωση του αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, ενώ η εκφραστικότητά σου σε βοηθά να έλξεις κοντά σου ότι θετικό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...