Δεν κάλεσαν την «χρυσή» Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο – Το επιβεβαίωσε ο πατέρας της

64
Κορακάκη, Instagram, μαγιό,

Η Άννα Κορακάκη που έκανε όλους τους Έλληνες να δακρύζουν από χαρά χαρίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο δεν θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες το μεσημέρι της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Η Άννα Κορακάκη δεν θα βρεθεί στην ειδική τελετή για τους Ολυμπιονίκες, αφού δεν της στάλθηκε κάποια πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την απουσία της Άννας από το Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαίωσε ο πατέρας της και προπονητής της Τάσος Κορακάκης ο οποίος το πρωί της Πέμπτης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως τόνισε ο Τ. Κορακάκης η κόρη του «δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο».

Διαβάστε επίσης:  Συνελήφθησαν 17 άτομα για τα επεισόδια σε σχολικό ματς ποδοσφαίρου

Να σημειωθεί, πως οι Ολυμπιονίκες θα φτάσουν στο Προεδρικό Μέγαρο και θα συνοδεύονται από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας

Όπως τονίζουν πηγές της Προεδρίας «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία».
Και έτσι η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.