Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021
18.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Νοεμβρίου Οι Beatles κυκλοφορούν την επιτυχία τους «I Want to Hold Your Hand» (βίντεο)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1963.... Οι Beatles κυκλοφορούν την επιτυχία τους «I Want to Hold Your Hand». Οι προπωλήσεις φθάνουν το 1.000.000. https://www.youtube.com/watch?v=jenWdylTtzs

Εφιαλτική μέρα για 4 ζώδια


Αύριο Παρασκευή ολοκληρώνεται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού κι οπωσδήποτε, καθώς πλησιάζουμε την έκλειψη, η επιρροή της θα δυναμώνει κι η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Ταύρο, σχηματίζοντας αντίξοες όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό, τον Ερμή και μια θετική με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια αρκετά ασταθή ατμόσφαιρα. Η κύρια όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ο Ερμής αφορά ιδιαίτερα την καθημερινότητα μας και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα η διαίσθηση μας οξύνεται, ενώ είναι μια καλή στιγμή να επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους.

Η όψη αυτή αποτελεί μια κάπως πιο ευχάριστη επιρροή που διεγείρει τη φαντασία μας, την ευαισθησία μας, αλλά και τη δημιουργικότητα μας. Εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς και βασιζόμενοι στη διαίσθηση μας την πραγματικότητα, για να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια.

Ο Ερμής συνεννοείται καλύτερα με τον Ποσειδώνα με σύμβολα, αφηρημένες έννοιες, εικόνες, μουσική, ποίηση. Ας μιλήσουμε με ένα τραγούδι που μας εκφράζει. Ωραία όψη για οποιαδήποτε καλλιτεχνική ασχολία.

ΚΡΙΟΣ
Η Πέμπτη έρχεται με νοσταλγική διάθεση, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου και σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους ανακινώντας μνήμες από το παρελθόν. Ίσως είναι η καταλληλότερη μέρα για να δείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, έναν αγαπημένο φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε ή ακόμη και να διαθέσετε μερικές ώρες που απλά θα τις αφιερώσετε στο να χαλαρώσετε από τις καθημερινές εντάσεις ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή βλέποντας μια σειρά ή μία ταινία. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει κάτι στα επαγγελματικά ή ένας απαιτητικός εργοδότης ή πελάτης που να σας πιέσει πιο πολύ. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή να μην εμπλακείτε σε επαγγελματικά δράματα και γενικώς σε δράματα άλλων που με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να σας χειριστούν και να σας ελέγχουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μάλιστα η ένταση γίνεται ακόμη πιο αντιληπτή όσο πλησιάζουμε την αυριανή μέρα και ειδικά απόψε το βράδυ. Σήμερα έχουμε όμως μια πιο γλυκιά όψη ως αντίβαρο σε όλη την κατάσταση, καθώς ο Ερμής από τον Σκορπιό συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθηση σας και σας κάνει και πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους. Η τάση σας θα είναι να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, αλλά προσέξτε γιατί με τόση ευαισθησία δεν είναι δύσκολο να κάνετε το πρόβλημα των άλλων δικό σας και να νιώθετε την ενέργεια σας να διασπείρεται. Ακόμη κι η ενσυναίσθηση θέλει όρια και προστασία του εαυτού μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αύριο ολοκληρώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο που τουλάχιστον για το δικό σας δεν είναι τόσο δυσαρμονικό, μάλλον ουδέτερο. Η επιρροή της φυσικά εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αλλά σήμερα το βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη. Σήμερα όμως το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σάς βάζει σε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε ωραίες ιδέες για να ενισχύσετε τη δουλειά και την καριέρα σας. Από την άλλη, μπορεί να είστε σε φάση που σκέφτεστε ίσως μια πιο ιδανική δουλειά για σας, αν η συγκεκριμένη που κάνετε δεν σας φαντάζει ιδεώδης. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα στη δουλειά, προσπαθήστε με ήρεμο τόνο να αποφύγετε μια συζήτηση που ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε διαμάχη και προστατέψτε την ενέργεια σας και την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης ολοκληρώνεται μεν αύριο, αλλά είμαστε ούτως ή άλλως κάτω από την επιρροή της όλη αυτή την εβδομάδα και φυσικά όσο κοντοζυγώνουμε γίνεται ακόμη πιο έντονη. Σήμερα ο Ερμής από τον Σκορπιό σχηματίζει μια υπέροχη όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα κι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να χαλαρώσετε κάπως, να είστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφο σας, τα παιδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρίξτε το λίγο έξω, οργανώστε μια ρομαντική έξοδο για δύο ή με την παρέα των φίλων σας, ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί, είτε είναι ένα χόμπι σας, ένα σπορ κάτι που κάνει το μυαλό σας να ξεφεύγει και περάστε λίγες ώρες μακριά από έγνοιες, προβληματισμούς και ό,τι άλλο σας ζορίζει αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, δημιουργώντας μεγαλύτερη αναστάτωση κυρίως σε σας του τρίτου δεκαήμερου ή ένα πιο απαιτητικό και πιεσμένο πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ως τώρα. Οι γεννημένοι μετά τις 15/8 προσέξτε λίγο περισσότερο την τάση να αποδώσετε ευθύνες ή κατηγορίες, χωρίς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει, ειδικά απόψε. Η έμφαση σαφώς είναι στα επαγγελματικά, αλλά και τα οικογενειακά σας. Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα σάς κάνει να νοσταλγείτε άλλες στιγμές του παρελθόντος ή μπορεί να ακούσετε ένα τραγούδι, να πέσει το μάτι σας σε κάτι που διαβάσατε και να σας ξυπνήσει αναμνήσεις του παρελθόντος ή μπορεί να νιώθετε και κάπως απογοητευμένοι, αλλά θα είναι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης ολοκληρώνεται αύριο και φυσικά η επιρροή της γίνεται ακόμη πιο αντιληπτή από σήμερα. Στον αντίποδα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σήμερα είναι μια υπέροχη όψη για συζητήσεις, για βόλτες, αλλά και για γνωριμίες με άτομα που μπορεί να σας κάνουν κλικ ακόμη κι ερωτικά. Είναι μια όψη που εξιτάρει το νου σας και σας κάνει πιο περίεργους να μάθετε καινούρια πράγματα. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο οι σχέσεις και οι επαφές σας θα χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ένταση βέβαια σήμερα. Ενδεχομένως να υπάρχει ήδη μια κατάσταση στη ζωή σας που να νιώθετε ότι λειτουργεί τοξικά σε σας, είτε είναι με κάποιο άτομο που συνδέεστε ερωτικά ή φιλικά ή ακόμη κι επαγγελματικά. Μολονότι δεν είναι εύκολο να βγούμε από τέτοιες σχέσεις, ίσως πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να αποστασιοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος του Νοεμβρίου, δημιουργώντας ένα πιο φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητα μας, το οποίο εντείνεται όσο πλησιάζουμε στην Παρασκευή. Όμως σήμερα έχουμε κι ένα αντίβαρο στις δυσκολίες, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, δίνοντας φτερά στη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας. Μπορεί να έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιες κινήσεις να βελτιώσετε τη δουλειά σας ή το επαγγελματικό σας προφίλ, να ονειρεύεστε μια πιο αποδοτική οικονομικά εργασία και να κάνετε κάποια ραντεβού. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο το βράδυ μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ή να βγαίνει από μέσα σας ο ελεγκτικός σας εαυτός που τα θέλει όλα τακτοποιημένα. Ενδεχομένως να έχετε κάποια ανησυχία σε θέματα οικονομικά ή μπορεί να σας πιάνουν διάφορες ανασφάλειες και άγχη σε θέματα που σχετίζονται με τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής, αλλά απλώνει την επιρροή της όπως καταλαβαίνετε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και όσο πλησιάζουμε στην αυριανή μέρα τόσο πιο έντονα θα την αισθάνεστε, κυρίως στις σχέσεις σας και τις επαφές σας με τους άλλους. Προσέξτε το αποψινό βράδυ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σάς καλεί να κάνετε ένα «άλμα πίστης», να προσπαθήστε δηλαδή για κάτι, ακόμη κι αν όλα φαίνονται ότι συνωμοτούν εναντίον σας. Με πίστη στις ικανότητες, το ταλέντο σας και με αυτοπεποίθηση, δείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όποιο κι αν είναι το ζητούμενο. Η όψη αυτή προσφέρεται και για να οργανώσετε ένα ταξίδι, για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και να κάνετε συναρπαστικές συζητήσεις μαζί τους. Αποστασιοποιηθείτε και ασχοληθείτε με αυτά που ενδιαφέρουν εσάς και την εξέλιξη της δικής σας ζωής. Αφήστε τα δράματα των άλλων για τους άλλους και μην τα κάνετε δικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης ολοκληρώνεται αύριο, αλλά φυσικά η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανησυχία ή στρες σε θέματα επαγγελματικά κι είναι διαρκώς αυξανόμενη όσο πλησιάζουμε την αυριανή μέρα. Σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κάνει τη σκέψη σας να χάνεται λίγο, αναζητώντας διέξοδο διαφυγής από ό,τι σας προβληματίζει. Από την άλλη, αυτή είναι μια καλή όψη για να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι εκκρεμότητα έχετε να κλείσετε, αλλά ακόμη και να πετάξετε, να χαρίσετε ή να ανακυκλώσετε ό,τι απλώς πιάνει χώρο στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Κάποιες φορές αυτό που φαίνεται άσχετο το να ζούμε σε ένα περιβάλλον τακτοποιημένο που ρέει σωστά η ενέργεια, είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για άλλες πλευρές της ζωής μας. Ό,τι μπλοκάρει την ενέργεια μας μέσα στο χώρο που κινούμαστε, μπλοκάρει και τη ζωή μας, αλλά και την καλή μας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επιρροή της Πανσελήνου – έκλειψη Σελήνης που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας με φίλους, συνεργάτες, αλλά και στους στόχους σας μέσα σε ένα πλαίσιο έντασης όμως. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον αντίποδα σήμερα σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και έχετε διάθεση να τους φροντίσετε και να τους ακούσετε. Βέβαια Ποσειδώνας είναι αυτός και κάποιες φορές ίσως δεν σας αφήνει να δείτε τα «κουσούρια» τους. Συνήθως είστε αυτοί που το βλέμμα σας πιάνει αμέσως ό,τι δεν σας αρέσει, αλλά με αυτή την όψη προσέξτε ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα σε μια νέα γνωριμία, διότι μπορεί να ερωτευθείτε αυτό που εσείς φαντάζεστε για το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας κι όχι την πραγματικότητα του. Αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις εξιδανικεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αύριο ολοκληρώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης που δημιουργεί ένα πλαίσιο έντασης στην καθημερινότητα σας και κυρίως στον άξονα καριέρας-οικογένειας, ειδικά για σας του τρίτου δεκαήμερου. Προσέξτε όμως και την τάση για έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις και μην προβάλλετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας πάνω στους άλλους. Οι γεννημένοι μετά τις 15/2 μπορεί να έχετε ανασφάλειες, είτε σε μια ερωτική σχέση ή ακόμη και σε θέματα οικονομικών. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στον αντίποδα σήμερα φέρνει σκέψεις ή και δημιουργικές ιδέες πώς θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας επαγγελματικά ή ένα χόμπι σας, κάτι που αγαπάτε και να κερδίζετε και χρήματα από αυτό. Η όψη αυτή λέει να συνδυάσετε τη χαρά με τη δουλειά, ώστε να μην νιώθετε ότι χάνετε χρόνο δουλεύοντας ή να το βλέπετε σαν αγγαρεία. Πιθανώς προς τις βραδινές ώρες να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, αλλά η επιρροή της είναι ιδιαίτερα έντονη όλη την εβδομάδα και ιδιαίτερα σήμερα. Στον αντίποδα αυτής της σκληρής έκλειψης έρχεται μια αρμονική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα που σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά και να αναπτύσσετε τάσεις φυγής! Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε τι θα κάνετε τις γιορτές, άλλοι μπορεί να ψάχνετε κάτι να σας ενθουσιάσει που να του αφοσιωθείτε μελλοντικά σε επίπεδο δουλειάς ή σπουδών. Αν είστε αδέσμευτοι-ες μπορεί να σας κλέψει το βλέμμα ένα άτομο ίσως κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο όμως προσέξτε τις βραδινές ώρες, καθώς ένα λάθος μήνυμα ή ένα παρεξηγημένο μήνυμα μπορεί να σας αναστατώσει και να μπείτε σε αχρείαστες αντιπαραθέσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν αποκαλύπτει το κάθε ζώδιο...

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα μυστικά τους, τα απόκρυφά τους.. αυτά που ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό δεν θέλουν να παραδεχτούν. Κριός Ποτέ δεν θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα γυρνάς την πλάτη σε περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά θέματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για...

Αυτή είναι η Μαριάννα. Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Μόλις 21 ετών η Μαριάννα Μάντεση είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Ξεκίνησε το modeling πριν απο 4 χρόνια. Και απο τότε όλα τα μεγάλα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο λάθος όταν μας ζητάει κάτι η καρδιά μας; ΤΑΥΡΟΣ Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες...

Αυτή είναι η Αναστασία . Το πιο όμορφο κορίτσι που είδα σήμερα στο Instagram

Πρόκειται για μια κούκλα. Με μια εικόνα που μόνο υγεία σου βγάζει. Ένα κορίτσι πολύ δραστήριο μιας και ώς ηλεκτρολόγος μηχανικός συνεργάζεται με μεγάλη...

Όργια σε πρωϊνή εκπομπή – Χρησιμοποιημένο προφυλακτικό κόλλησε σε φόρεμα παρουσιάστριας

Κι όμως συνέβη. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για πολλές εκπομπές. Βλέπετε τα νούμερα έχουν μοιραστεί και οι πρωϊνές εκπομπές έχουν τεράστια πίεση. Και...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, οι συγκυρίες και τα γεγονότα που έρχονται, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, ψυχαγωγία, ελπίδα, χαρά και καλοπέραση! Το ενδιαφέρον του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων!

Σύμφωνα με τα άστρα, ο Άγιος Βασίλης δεν θα είναι ο μόνος που θα...

«Ανάσταση» στην ερωτική ζωή για αυτά τα ζώδια – Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28 Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια ΚΡΙΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια...

Αστρολογικές προβλέψεις : Φουρτούνες για ΟΛΑ τα ζώδια

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Νοεμβρίου είναι η Τετάρτη, όπως σας το...

Δύσκολο ξεκίνημα βδομάδας για 3 ζώδια

Ζώδια σήμερα Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή