Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.7 C
Athens

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο δολοφόνος της Κυριακής – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων την περασμένη Δευτέρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα επιχείρησε να απαγχονιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γυναικοκτόνος κρατείται σε ειδικό χώρο, στην 5η πτέρυγα των φυλακών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κρεμώντας τις γάζες που είχε στο λαιμό του στις σωληνώσεις της τουαλέτας.

Έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Αττικόν» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Ο 39χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, ενώ στις φυλακές του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Οι ισχυρισμοί του για το μαχαίρι που δεν έπεισαν την ανακρίτρια

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας για τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, στους Αγίους Αναργύρους. Ο δράστης της γυναικοκτονίας, που συγκλονίζει την χώρα, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πάρει το μαχαίρι για να κάνει κακό στον εαυτό του.

Η απολογία του 39χρονου ήταν σύντομη, ενώ οι προκλητικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια, που τον έκριναν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star, στα ελάχιστα λόγια που είπε στην ανακρίτρια, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας αναφέρθηκε και στο φονικό μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την 28χρονη πρώην σύντροφό του. Όπως ισχυρίστηκε, θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι την στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την Κυριακή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Φέρεται να υποστήριξε, δε, ότι είχε πάρει το μαχαίρι από το σπίτι, με σκοπό… να κάνει κακό στον εαυτό του, μπροστά στην 28χρονη. Βέβαια, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καίνε τον δράστη, αφού αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούσε το σπίτι της Κυριακής και της επιτέθηκε πισώπλατα, όταν την ακολούθησε μέχρι το ΑΤ, όπου η κοπέλα είχε σπεύσει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς, αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Επιπλέον, ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως… ξέχασε να πει στην ανακρίτρια ότι η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση σε βάρος του, το 2020, για απόπειρα βιασμού.

Παράλληλα, υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της 28χρονης ότι στο παρελθόν είχε χάσει το μωρό που κυοφορούσε, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 39χρονο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το viber, καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικούς της 28χρονης, ακόμα και στο κινητό της.

Η ανακρίτρια έχει διατάξει την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο. Ο 39χρονος δράστης έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή εάν θα μεταφερθεί σε κελί των φυλακών.

«Γροθιά στο στομάχι» το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής – «Τα τελευταία λεπτά της ζωής της βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία»

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που έχασε τη ζωή της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Αβάσταχτος πόνος για τη νέα γυναικοκτονία και σοκ στην κοινή γνώμη από την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της κοπέλας στέλνει το μήνυμά του σε όλες τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Ο πόνος είναι ανείπωτος την παρούσα στιγμή προσπαθώντας να διαχειριστώ την τεράστια απώλειά μου. Δυστυχώς, η Κυριακή μου δεν θα γυρίσει πίσω. Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου. Όπως όλους τους πολίτες. Πλέον, να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κορίτσια πρέπει να μιλούν στην οικογένεια. Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό για να μην με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη. Μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δήμος Αθηναίων: Επιστροφή των πινακίδων λόγω Πάσχα

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από την Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και...

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη, πρωινές ώρες της Παρασκευής, 26 Απριλίου 2024, στη Λαμία, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού...

Κρήτη: Δεύτερο περιστατικό με drone και εμπρηστικό μηχανισμό μέσα σε ένα 24ωρο

Δεύτερο περιστατικό που άγνωστοι προφανώς επιχειρούν να στείλουν «μήνυμα» στους ιδιοκτήτες επιχείρησης ζωτροφών που δραστηριοποιούνται σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Ξεκινά η Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου - Καλή Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 29 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η μάχη στο Λεβούνιο. Ο αυτοκράτορας...

Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές και ισχυρούς ανέμους σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στη Θράκη, τη βόρεια Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικές...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας, Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 17 Απριλίου 2022 – Κυριακή των Βαΐων

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΙΒ/ 1 – 18 – 1 Ο ούν Ιησούς πρό έξ...

Ευαγγέλιο Κυριακής 21 Απριλίου 24

Εωθινό Ευαγγέλιο Κυριακής Εωθινόν Β’ – Κατά Μάρκο ΙΣΤ'(16) 1-8 Καὶ διαγενομένου τοῦ σαββάτου Μαρία ἡ...

Ευαγγέλιο της Κυριακής 14 Απριλίου 2024

Εωθινό Ευαγγέλιο Κυριακής Εωθινόν Α’ – Κατά Ματθαίο ΚΗ'(28) 16-20 Οἱ δὲ ἕνδεκα μαθηταὶ ἐπορεύθησαν εἰς...

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 7 Μαρτίου 2024

– Σταυροπροσκυνήσεως (Γ΄ Κυριακή των Νηστειών) Ευαγγ. Ανάγνωσμα– η θεραπεία του παραλυτικού της Καπερναούμ (ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ Η´ 34...