Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams»

2 – 4 Μαΐου 2018

88
Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams»

Η αγαπημένη έκθεση χειροποίητου «Handmade Dreams» επιστρέφει ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις από τις 2 μέχρι τις 4 Μαΐου 2018, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, την Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Σκοπός των εκθέσεων «Handmade Dreams» είναι κάθε διοργάνωση να συγκεντρώνει τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων της ελληνικής αγοράς, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams»

Η μεγάλη απήχηση των εκθέσεων «Handmade Dreams» και το υψηλό επίπεδο των δημιουργών που συμμετέχουν τις καθιέρωσε ως το σταθερό ραντεβού του κόσμου με το χειροποίητο.

Σε κάθε έκθεση οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μοναδικά και ποιοτικά χειροποίητα είδη απευθείας από τους δημιουργούς τους.

Διαβάστε επίσης:  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Το “χαρτζιλίκι” μπορεί να αποτελέσει μία θαυμάσια άσκηση κοινωνικοποίησης

Μερικές ενδεικτικές κατηγορίες των προϊόντων που παρουσιάζονται είναι οι εξής: χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, παππούτσια, είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), είδη σπιτιού, παιδικά και βρεφικά είδη, εποχιακά κ.ά.

Έκθεση Χειροποίητου «Handmade Dreams»
Στην προσεχή έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μπουν και οι ίδιοι στον κόσμο του χειροποίητου, παρακολουθώντας δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας.
Με την υποστήριξη των εκθέσεων «Handmade Dreams» στηρίζετε τα δημιουργικά μυαλά των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων!
Είσοδος Ελεύθερη
Χώρος Διεξαγωγής: Αίθουσα Εκδηλώσεων Σταθμός Μετρό Σύνταγμα
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 2-4 Μαΐου 2018 (Τετάρτη – Παρασκευή)
Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 22:00