Ενα με τον κόσμο ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών (φωτό)

64

Κοντά στους παραγωγούς της κεντρικής λαϊκής αγοράς της πόλεως Λαμίας, ευρέθη το πρωί του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Στο πλαίσιο των Ποιμαντικών του επισκέψεων, μέσα από το οποίο ο Ποιμενάρχης μας έχει θέσει ως στόχο να επισκεφθεί κάθε γωνιά της Φθιώτιδος και να επικοινωνήσει με όσο το δυνατόν περισσοτέρους ανθρώπους, πραγματοποίησε επίσκεψη σε όλη την κεντρική αγορά της πόλεως, όπου επικοινώνησε με τους παραγωγούς, του καταστηματάρχες και όλους τους ανθρώπους.

«Ήρθα για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς της πόλεως μας για την αναστάτωση που τους προκάλεσα πριν από δύο Σάββατα, την ημέρα της ενθρονίσεως μου, λόγω των απαραίτητων μέτρων, τα οποία είχαν ληφθεί και λόγου του μεγάλου πλήθους των ανθρώπων που ήρθαν στην πόλη μας γι’ αυτό το γεγονός.

Διαβάστε επίσης:  Φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Λουκάρεως

Επίσης ήρθα για να γνωρίσω τους ανθρώπους, να επικοινωνήσουμε, να ακούσω τα προβλήματά τους και τις ανάγκες τους και να επικοινωνήσουμε. Εισέπραξα πολύ αγάπη απ’ όλους και τους ευχαριστώ. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές», ανέφερε ο Ποιμενάρχης μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή η βόλτα του Σεβασμιωτάτου ενθουσίασε τους πάντες και απόδειξη αυτού ήταν το γεγονός ότι, όλοι ανεξαιρέτως έσπευδαν να λάβουν την πατρική του ευχή και να του εκφράσουν εγκάρδια το ΑΞΙΟΣ!».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου