Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
14.5 C
Athens

Έρχονται οι τέλειες Απόκριες για Καρκίνους, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια

Πράγματι, όπως αναφέρει, οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες.

Η Σελήνη από το πρωί της Παρασκευής θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στο ζώδιο που αγαπά περισσότερο να βρίσκεται, στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας.

Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο.

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας. Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και το τρίγωνο με τον Ερμή, θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε ταξίδια, εκδρομές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, είσαι αποτελεσματικός και έτοιμος να υπερασπιστείς τις αξίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να περιφρουρήσεις συναισθηματικά και υλικά εσένα και την τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Δίνεις πολύ παραπάνω έμφαση σε ότι είναι σημαντικό και πολύτιμο στην ζωή σου, ενώ ημέρα σε προδιαθέτει για κάποια αγορά η οποία θα σου δώσει ικανοποίηση μεγάλη! Σήμερα θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω ως την «ήρεμη δύναμη» που δίνεις λύσεις!

ΤΑΥΡOS

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου, βρίσκεις τρόπους να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χωρίς καν να το προσπαθήσεις και πάρα πολύ ! Επιζητάς να περάσεις καλά και το κάνεις, ενώ θα έχεις την μοναδική ευχέρεια να μπορείς να προωθήσεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς! Σήμερα όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου και θα σου εκδηλώνουν την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουν για το άτομο σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής και έχεις την ανάγκη να περάσεις μοναχικό χρόνο για να το βρεις με το μέσα σου! Ξεπερνάς φοβίες, ανασφάλειες, άγχη, συνειδητοποιείς όμως, ότι εσύ είσαι αυτός που εδώ και καιρό τρέχεις για όλους και για όλα και ότι πλέον έχει έρθει η στιγμή να δώσεις περισσότερη έμφαση στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και να προετοιμαστείς για ένα νέο ξεκίνημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή είσαι απόλυτα δυναμικός και έτοιμος να βάλεις μπροστά αποφάσεις και να κοιτάξεις την ζωή σου και την πορεία σου! Κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο και σήμερα είσαι σε διάθεση να πεις «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω»! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις φιλίες και στην κοινωνική δικτύωση, αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά στις επαφές με τους φίλους σου! Τα προβλήματα της ημέρας αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή θα είσαι απόλυτα συγκεντρωμένους στους στόχους σου κάνοντας μεθοδικά βήματα για να μπορέσεις να τους κάνεις πραγματικότητα! Επιμελείσαι την κοινωνική σου εικόνα, προβάλλεσαι και καταφέρνεις και κερδίζεις την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σου! Ξεπερνάς κάθε δισταγμό και ανασφάλεια και νιώθεις περήφανος με τον εαυτό σου γιατί μέσα από αντίξοες συνθήκες κατάφερες να σταθείς και πάλις τα πόδια σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για ανάδειξη, καταξίωση και επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή θα διαπιστώσεις πως όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το οξυδερκές μυαλό σου, για το χιούμορ σου και για το πλούσιο επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ασχολείσαι με τα χόμπι σου και έχεις πολλά ενδιαφέροντα, πιθανόν καθόλου συνηθισμένα και η αισιοδοξία σου μόλις επανήλθε! Επιπλέον, η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγαλύτερη από ποτέ και παράλληλα, την μεταδίδεις στους άλλους με ευκολία, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή αξιοποιείς το χάρισμα της διαίσθησης και της διορατικότητας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα, αφού πλέον αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Σήμερα θα επιλύσεις ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από τον Ταύρο σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση και επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων και των ιδεών σου! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου, κυρίως στο πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από εκείνους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη για σήμερα Παρασκευή αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και για αυτό λόγο, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις! Η αλήθεια είναι, πως έχεις αρκετές απαιτήσεις από εσένα και είναι σαν να ανταγωνίζεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό! Πολλές απαιτήσεις όμως, έχεις και από τους γύρω σου, σε βαθμό ορισμένες φορές, να ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και έτσι να προκαλείς λάθος εντυπώσεις! Όπως και να ‘χει, βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις δικές σου ανάγκες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Αιγόκερε, νιώθεις πως όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις το επίκεντρο της προσοχής και ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις εμφανώς βελτιωμένη διάθεση και διάθεση να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Ετοιμάσου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να νιώσεις περιζήτητος και δημοφιλής! Φρόντισε μόνο, να μείνεις ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές επαφές σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή θα πάρεις βαθιά και ουσιαστική αγάπη από κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και από όλους όσους αγαπάς και έχεις δίπλα σου! Προσφέρεις, αλλά και λαμβάνεις περιποίηση, τρυφερότητα και φροντίδα στην οικογένειά σου, γεγονός που το απολαμβάνεις στο έπακρο! Την σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που προκαλεί τον θαυμασμό τους, προς το πρόσωπο σου! Η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή με ποικίλους τρόπους, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις και επαφές!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Βασίλης Καρράς πολιτεύεται – Με ποιον συνδυασμό κατεβαίνει υποψήφιος

O Βασίλης Καρράς θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα...

Τομ Χανκς: Στη δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας – Το τραγούδι της...

Στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας παραβρέθηκαν την Τετάρτη ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Έδωσαν το...

Oι θρυλικές ντισκοτέκ της δεκαετίας του ‘80 – Τότε που έπαιρναν φωτιά οι νύχτες

Όσοι έχουν ζήσει τις εποχές του 80, θα θυμούνται τις ντισκοτέκ, που παραμένουν αξεπέραστες όσον αφορά στη νυχτερινή, χορευτική διασκέδαση και δικαίως για πολλούς...

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αδιέξοδα σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο τα ξημερώματα και στην πορεία της μέρας σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη στον...

«Πέταγμα στα ουράνια» Οικονομική εκτόξευση για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι στις 13:22 που προχωρά στον Καρκίνο για να σχηματίσει σε αυτό...

Η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ναυάγιο» θα έρθει σήμερα καθώς η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3 ζώδια. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια...

«Παγίδα» αντιφάσεων: Χαρμόσυνα και άσχημα νέα για 3 ζώδια

Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Σελήνης-Ουρανού τα ξημερώματα του Σαββάτου, έτσι και η σημερινή μέρα διατηρεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η απόλυτη ευτυχία στον Απρίλιο για Διδύμους, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Ο Απρίλιος πλησιάζει και οι προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιοι θα περάσουν...

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αδιέξοδα σε Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο τα ξημερώματα και στην...

«Πέταγμα στα ουράνια» Οικονομική εκτόξευση για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους, αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι στις...

Η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ναυάγιο» θα έρθει σήμερα καθώς η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3...