Εβδομάδα εξελίξεων: Ψήφος εμπιστοσύνης, Συμφωνία Πρεσπών, ανασχηματισμός, κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις!

21
Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και των βουλευτών

Σαρωτικές θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις μέσα στο 7ημερο που έχει ξεκινήσει από σήμερα! Και αυτό γιατί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να τελειώσει με τις μεγάλες εκκρεμότητες,που έχουν καταστήσει την κυβέρνηση του πολιτικά μετέωρη,μέσα σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Σχεδόν όλα θα συμβούν τις επόμενες μέρες: Τρίτη και Τετάρτη θα διεξαχθεί στην Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα. Η κρίσιμη ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Τετάρτη το βράδυ,με τον Αλέξη Τσίπρα να θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει ήδη τους 151 βουλευτές,που θα αποτελέσουν την νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης.

Αμέσως μετά,πρόθεση του Πρωθυπουργού είναι να φέρει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή,ελπίζοντας στην υπερψήφιση της με ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ψήφων,από ότι η ψήφος εμπιστοσύνης.

Διαβάστε επίσης:  Δημοσκόπηση GPO: Κυριαρχία της N.Δ.

Εαν όλα πάνε σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του ο Αλέξης Τσίπρας έχει γράψει στην ατζέντα του ότι θα προχωρήσει στην συνέχεια σε ανασχηματισμό και σε κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες θα διενεργήσει ο νέος Υπουργός Εθνική Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης.