Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο

«Υπάρχουν στοιχεία που θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο»

39
Ανατροπή για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: «O θάνατος του Νίκου δεν οφείλεται σε πτώση»

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο για το θάνατο του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star η οικογένεια του άτυχου νέου θα καταθέσει αίτημα για να γίνει αναπαράσταση της πτώσης του φοιτητή από τον βράχο, χρησιμοποιώντας μία ειδική κούκλα, ένα ανθρώπινο ομοίωμα. Όπως υποστηρίζουν δεν υπήρξε πτώση και ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε.

Το αίτημα αναμένεται να κατατεθεί τη Δευτέρα από τη δικηγόρο της οικογένειας του Νικόλα Χατζηπαύλου.

Σε περίπτωση που το αίτημα εγκριθεί, η ειδική ομάδα θα ρίξει κούκλα με το ίδιο βάρος που είχε ο Νικόλας Χατζηπαύλου από τον βράχο στη θέση Λαγκά και από ύψος 70 μέτρων.

Από τη μορφή που θα πάρει η κούκλα μετά την πτώση θα εξαρτηθεί και η πορεία των ερευνών. Η οικογένεια επιμένει ότι από ένα τέτοιο ύψος ο άτυχος φοιτητής θα έπρεπε να κακώσεις σε όλο το σώμα του, κάτι που δεν βρήκαν οι τεχνικοί τους σύμβουλοι που οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του ήταν βίαιος και ασφυκτικός.

Διαβάστε επίσης:  Η «κατάρα» των Κένεντι : Νεκρή βρέθηκε η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Σύμφωνα με το Star, η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε στο βράχο όπου και βρέθηκε.

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τα στοιχεία τα οποία άμεσα θα αναδειχθούν, θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Η δικογραφία της υπόθεσης του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου διαβιβάστηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καλύμνου στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα παραλάβει και τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας.