ΦΛΟΡΙΝΤΑ: Η ερωτική απογοήτευση όπλισε το χέρι του 19χρονου μακελάρη

45
ΦΛΟΡΙΝΤΑ: Η ερωτική απογοήτευση όπλισε το χέρι του 19χρονου μακελάρη

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον 19χρονο μακελάρη να εκτελέσει 17 ανθρώπους στο σχολείο της Φλόριντα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ερωτική αντιζηλία ήταν ο λόγος που ο Νίκολα Κρουζ πήρε το ημι-αυτόματο όπλο του και επιτέθηκε στο σχολείο.

Ο 19χρονος μακελάρης είχε σχέση με μια 17χρονη μαθήτρια με την οποία χώρισε και αργότερα η νεαρή έκανε άλλη σχέση. Τότε, ο μακελάρης χτύπησε τον νέο της αγόρι, επίσης μαθητή του σχολείου με αποτέλεσμα να τον αποβάλουν από το σχολείο.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι ο Νίκολα Κρουζ ήταν μέλος της ακροδεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης Republic of Florida και είχε αναπτύξει παραστρατιωτική δράση. Ο μακελάρης αρνήθηκε την ανάμειξη της οργάνωσης στο χτύπημα στο σχολείο γι’αυτό θεωρείται πιθανότερο πως η ερωτική απογοήτευση του όπλισε το χέρι. Άλλωστε, δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι επέλεξε να επιτεθεί την ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου.

Διαβάστε επίσης:  "Συγχαρητήρια" Μέρκελ σε Τσίπρα και Ζάεφ

Μάλιστα, ο μακελάρης για να έχει περισσότερα θύματα ενεργοποίησε τον συναγερμό πυρκαγιάς και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκοτώνοντας 17 άτομα και τραυματίζοντας 15 ακόμη. Ο 19χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για 17 φόνους εκ προμελέτης και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.