Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Γεμάτες τσέπες και «έκρηξη» συναισθημάτων για Σκορπιούς, Ιχθύς και 3 ακόμη ζώδια

Χρήμα και έρωτας έμπειρη αστρολόγο να αναλυεί όλα τα ζώδια ξεχωριστά και να κάνει ειδική μνεία για γεμάτες τσέπες και «έκρηξη» συναισθημάτων για Σκορπιούς, Ιχθύς και 3 ακόμη ζώδια.


Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή έκλειψη, κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς, αλλά ενισχύει και τη διαίσθηση μας.

Το τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενθαρρύνουν την έκφραση των συναισθημάτων μας, αλλά είναι πιο βοηθητικά αν δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα και παίρνουμε τον χρόνο μας σε ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε. Γενικότερα η μέρα ευνοεί τους χαλαρούς ρυθμούς, την ξεκούραση, την επαφή με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στις 17:38 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 23:04 το βράδυ που θα περάσει στον πιο ανάλαφρο Τοξότη. Το πρωί της Κυριακής θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μας βαραίνει κάπως τη διάθεση, καθώς αναλογιζόμαστε ίσως τις υποχρεώσεις μας και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Την Κυριακή προχωρά στον Καρκίνο και η Αφροδίτη.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η βασική σου επιθυμία είναι να χουχουλιάσεις μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού σου. Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στους οικείους και η σημερινή μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Μπορείς ακόμα να ασχοληθείς με την εσωτερική διακόσμηση και να ομορφύνεις τον χώρο, έτσι ώστε να σε ξεκουράζει μετά από μια απαιτητική μέρα. Νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά απολαμβάνοντας την παρέα της οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και όμορφες ιδέες διαπερνούν το μυαλό σου, που δεν θα μείνουν μόνο στην σκέψη, αλλά θα τις επικοινωνήσεις με το περιβάλλον. Ο γλυκομίλητος τρόπος που διαθέτεις είναι το εισιτήριο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την προσοχή του περίγυρου. Ο στόχος σου επιτυγχάνεται! Θα κάνεις όμορφες συζητήσεις και θα βρεθείς με ωραίους ανθρώπους. Βελτιώνονται οι σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και όσοι απαρτίζουν το στενό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι η στιγμή που νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Έχεις καταφέρει να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ξαλαφρώνεις από πολλά προβλήματα που σε ταλάνιζαν και χαίρεσαι γιατί μπορείς να κάνεις αγορές που πριν δεν μπορούσες. Καλύπτεσαι τόσο συναισθηματικά, όσο και υλικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου και πρωταγωνιστείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Η εμφάνιση σου είναι εξαιρετική καθώς φροντίζεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου με το παραπάνω. Αποπνέεις θετική ενέργεια και η αύρα σου είναι γλυκιά. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια γοητεία. Το περιβάλλον βλέπει στο πρόσωπο σου ένα οικείο βλέμμα και τον άνθρωπο που μπορούν να εμπιστευτούν τα πάντα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και βρίσκεται στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου. Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να μείνεις για λίγο μόνος και να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις. Μπορείς να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να καθίσεις στα μετόπισθεν μέχρι να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Έχε κατά νου ότι υπάρχει ένας φύλακας άγγελος που σε προσέχει και δεν σε αφήνει στα δύσκολα. Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου που για σένα συμβολίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Αποζητάς νέα δεδομένα στην ζωή σου και δεν διστάζεις να αλλάξεις ρότα και να θέσεις πιο μεγαλόπνοα σχέδια. Μπαίνεις μέσα σε ομάδες και συναντάς φίλους που γίνονται συμπαραστάτες στην πορεία. Η ευρηματική σκέψη αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται σερβιρισμένες, έτοιμες στο πιάτο.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και επιτέλους κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Η αναρρίχηση στην ιεραρχία της ζωής είναι πλέον δεδομένη. Οι κόποι σου δεν πήγαν στράφι και η επιμονή καθώς και η υπομονή που επέδειξες, σε δικαιώνουν. Οι ανώτεροι εκτιμούν το ήθος και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου. Η επικοινωνία βρίσκεται στα καλύτερα της και εύκολα μεταδίδεις τις ιδέες σου, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και η επιθυμία για γνώσεις, ταξίδια και μάθηση επιτέλους γίνονται πράξη. Τώρα μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της προσωπικής σου ανάπτυξης και να εξελιχθείς. Απορροφάς τις νέες δεξιότητες σαν σφουγγάρι και τις χρησιμοποιείς για την επαγγελματική σου άνοδο κι όχι μόνο. Τονίζεται ιδιαίτερα η τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία. Ένα ταξίδι υλοποιείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και είσαι μέσα στην εσωστρέφεια αναπολώντας το παρελθόν. Αποφεύγεις την κοινωνική ζωή και μένεις έξω από ανούσιες κουβέντες που δεν σου λένε τίποτα. Αποζητάς την ουσία των καταστάσεων και βαριέσαι αφόρητα όταν οι συζητήσεις γίνονται περί ανέμων και υδάτων. Έχεις έντονες διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου που σταδιακά βελτιώνονται και θα δεις πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Η ψυχή ομορφαίνει και ανεβαίνει η λίμπιντο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου που συμβολίζει για σένα τις σημαντικές σχέσεις με τους άλλους. Είσαι ιδιαίτερα συμπονετικός και δεκτικός ως προς τις ανάγκες τους. Σίγουρα επηρεάζεται η διάθεση σου από τις επιθυμίες τους που τρέχεις να εκπληρώσεις. Μη παίρνεις προσωπικά κάποια πράγματα τώρα που σου απλώνουν το χέρι για να συμβιβαστείς. Αν είχες προβλήματα μαζί τους, η εγκαρδιότητα θα τα εξαλείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και έχει βαλθεί να βελτιώσει την καθημερινότητα. Επιτέλους μπορείς να βάλεις σε τάξη τις δουλειές σου και να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Παράλληλα φροντίζεις την υγεία, την διατροφή και την φυσική σου κατάσταση. Βάζεις την άσκηση στην ζωή σου και αποφεύγεις οτιδήποτε βλαπτικό. Παρασύρονται γλυκά μαζί σου οι φίλοι, που αποδεικνύονται φανατικοί υποστηρικτές σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και χαράς ευαγγέλια για σένα που αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και ανεβαίνει η διάθεση για διασκέδαση. Τονίζονται ο αυθορμητισμός, η εκφραστικότητα, η γενναιοδωρία και η τάση για ανέμελη ζωή. Επιτέλους μπορείς να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια και να καταπλήξεις τους πάντες με τις ικανότητες σου. Αναδεικνύονται τα ταλέντα σου και γίνεσαι ορατός στην κοινωνία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...