Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
19.3 C
Athens

Γλυκά Νερά: Τα τρία λάθη που πρόδωσαν τον 32χρονο – Το χρονικό και το θέατρο

Άφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τα συγκλονιστικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Ο 33χρονος ομολόγησε χθες μετά από πολύωρη εξέταση στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και περιέγραψε πώς ακριβώς δολοφόνησε την σύζυγό του.

Ισχυρίστηκε ότι είχαν συχνά καυγάδες και εκείνη την ημέρα είχαν τσακωθεί από νωρίς το απόγευμα.

Μάλιστα τον βράδυ, όπως είπε ο 33χρονος, η Καρολάιν τον έδιωξε από το υπνοδωμάτιο στη σοφίτα και ο ίδιος μαζί με το μωρό κοιμήθηκε στον καναπέ στο καθιστικό.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα ξύπνησε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Ξάπλωσε δίπλα στη γυναίκα και έβαλε ανάμεσά τους το μωρό.

Τότε η Καρολάιν ξύπνησε και του ζήτησε να φύγει από το κρεβάτι. Ο πιλότος όπως είπε στους αστυνομικούς θόλωσε και έπιασε τη γυναίκα από το λαιμό και την έπνιξε.

Αμέσως άρχισε να σκηνοθετεί το σκηνικό της δήθεν ληστείας μετά φόνου. Έδεσε την Καρολάιν πισθάγγωνα και της έβαλε στο στόμα την μπλούζα της ωστέ να φαίνεται ότι την είχαν φιμώσει οι ληστές.

Στη συνέχεια κατέβηκε στο σαλόνι έπνιξε τον σκύλο με το λουρί και τον κρέμασε στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας.

Περίπου 2 ώρες αργότερα, στις 06.15 τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Παραδέχτηκε ότι δεν ήταν δεμένος εκείνη την ώρα και ούτε τηλεφώνησε με την μύτη. Απλά είχε κολλήσει μονωτική ταινία στο στόμα του ώστε να ακούγεται ότι είναι φιμωμένος.

Στη συνέχεια δέθηκε μόνος του και πρόχειρα όπως άλλωστε είχαν καταθέσει και οι πρώτοι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι και τον έλυσαν.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ο 33χρονος περιέγραψε ένα σκηνικό ληστείας μετά φόνου αντιγράφοντας την ιστορία που του είχε πει ο πιλότος εκπαιδευτής του ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας από τρεις αδίστακτους κακοποιούς τον Ιούλιο του 2018 στο σπίτι του στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Τα στοιχεία που “έδειξαν” τον δολοφόνο

Αν και από τις πρώτες ημέρες μετά τη δολοφονία οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν καταλάβει ότι η ιστορία με τους ληστές δεν ευσταθούσε έπρεπε να εντοπίσουν αδιάσειστα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις υποψίες του για την ενοχή του 33χρονου.

Άλλωστε ως μοναδικόις αυτόπτης μάρτυρας είχε γίνει και ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας.

Μετά από έρευνα και την βοήθεια της τεχνολογίας οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα λάθη που έκανε ο 33χρονος.

Πρώτο λάθος: Με την ολοκλήρωση της τεχνικής ανάλυσης στο κινητό του διαπιστώθηκε ότι στο διάστημα 4 με 6 που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος, ο 33χρονος περπατούσε μέσα στο σπίτι και η εφαρμογή στο κινητό του είχε καταγράψει τα βήματα.

Δεύτερο λάθος: Επίσης το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν και η εφαρμογή στο κινητό της είχε καταγράψει την ώρα που άφησε την τελευταία της πνοή, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, ενώ ο ίδιος είχε πει ότι οι ληστές μπήκαν στο σπίτι λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα.

Το τρίτο και σημαντικό λάθος ήταν η αφαίρεση της κάρτας μνήμης από την κάμερα ασφαλείας.

Ο ίδιος είχε πει ότι την κάρτα μνήμης την αφαίρεσαν οι ληστές όταν μπήκαν στο στπίτι. Ωστόσο από την ανάλυση διαπιστώθηκε ότι η κάρτα είχε αφαιρεθεί στη 1.30 δηλαδή αρκετές ώρες πριν.

Ο ίδιος είπε ότι την κάρτα μνήμης την έκοψε και την πέταξε στην τουαλέτα.

Επίσης παραδέχτηκε ότι δεν υπύρχαν τα χρήματα που δήθεν πήραν οι λήστες 10 με 15 χιλιάδες ευρώ.

Για τα χρυσαφικά είπε ότι υπήρχαν και τα έκρυψε εκείνη τη νύχτα έξω από το σπίτι. Μέρες αργότερα επέστρεψε και τα πέταξε σε άλλο σημείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την πολύωρη εξέτασή του, ρωτούσε πόσο μεγάλη θα είναι η ποινή του και πότε θα επιστρέψει στην μικρή του κόρη ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τους αξιωματικούς που όλο αυτόν τον καιρό είχαν καθημερινή επαφή μαζί του.

Ο πιλότος αν και αποδίδει τη δολοφονία σε μια στιγμή θυμού, τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον είχε προσχεδιάσει το έγκλημα όπως το αφαιρέσει την κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί και όλο το θέατρο που έπαιζε όλο αυτόν το καιρό και την ψυχραιμία που έδειχνε ενώ είχε δολοφονήσει την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.

Η αστυνομία μετά τις πρώτες ημέρες της δολοφονίας άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί αλλά έπρεπε να συγκεντρώσει αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 33χρονου.

Αυτό έγινε εφικτό με την βοήθεια της τεχνολογίας και μετά από 37 ημέρες εξιχνίασαν το έγκλημα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κορωνοϊός: Στη "μάχη" και το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Κοζάνη: Νεαρός ήπιε φυτοφάρμακο – Μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς του αντίδοτου στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε στην Κοζάνη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, καθώς ένας νεαρός κατανάλωσε φυτοφάρμακο. Σύμφωνα με το kozanimedia, η Αστυνομία ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για να...
Εξιτήριο στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Πασχαλινό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας: “Υπερνίκηση των θλίψεων με τη δύναμη της Αναστάσεως”

Με το μήνυμά του για το Πάσχα, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, αφενός υπενθυμίζει τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε διάφορα σημεία του πλανήτη- από...

Οι τράπεζες θα παραμείνουν κλεiστες έως και την Τρίτη 7 Μαΐου

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου συμπίπτει με ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας (Μ. Τετάρτη) και σύμφωνα με...

Πρωτομαγιά: Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τη μιάμιση το μεσημέρι οι συγκεντρώσεις από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε την Τρίτη του...

Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα

Ευμετάβλητο θα είναι το σκηνικό του καιρού καθώς βαδίζουμε προς το Πάσχα και η έξοδος των εκδρομέων σταδιακά κορυφώνεται. «Μίνι» κακοκαιρία αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο,...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Προφήτου Ιερεμία, Αγίου Πανάρετου, Οσίας Ισιδώρας, Αγίας Ταμάρας, Αγίου Φιλοσόφου. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής: Ιερεμίας, Πανάρετος, Παναρέτη, Ισιδώρα, Δώρα, Τάμαρα, Ταμάρα, Φιλόσοφος,...

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Χωρίς φόρο 8 στους 10 φορολογούμενους

Μόνο το 22% από τους φορολογούμενους που έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα φορολογική δήλωση καλούνται να πληρώσουν πρόσθετο φόρο ενώ το 78% είτε έχουν μηδενικό...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πτώση F-16: Αυτός είναι ο 29χρονος Υποσμηναγός που σώθηκε –Το χρονικό

Αίσιο τέλος είχε η πτώση του μονοθέσιου μαχητικού αεροσκάφους F-16 Block 52+ στην θαλάσσια...

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού – Τον αποχαιρέτησαν με τιμές ήρωα

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από...

Καλαμάτα – Επαμεινώνδας Κωστέας: Οδύνη στο τελευταίο “αντίο” του ήρωα που έχασε τη ζωή του

Σπάραξαν καρδιές στον αποχαιρετισμό του πιλότου που έπεσε εν ώρα καθήκοντος. Σε κλίμα βαθιάς...

Αυτοί πετούν τα μαχητικά της Ελλάδας – Οι πιλότοι της ομάδας “Ζευς” (βίντεο)

Ο ήχος των μαχητικών μας έκανε και σήμερα να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό...