Η “Αγία Τριάδα” του Μαξίμου!

77
Μέγαρο Μαξίμου: Ο Τσίπρας με διαδοχικές συναντήσεις ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς

Το πανίσχυρο δίδυμο στου Μαξίμου είναι ο Νίκος Παππάς και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Νίκος Παππάς είναι ο εξ’ απορρήτων του πρωθυπουργού και ένας εκ των στενότερων συνεργατών του και είναι ευρέως γνωστό ότι συνδέονται με παλιά φιλία.

Η άποψή του συνήθως έχει βαρύνουσα σημασία και είναι από τα στελέχη που θα μείνουν αμετακίνητα μέχρι τελικής πτώσης της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Παππάς τον τελευταίο καιρό έχει δώσει πολλές «μάχες» στη Βουλή και έχει αντιπαρατεθεί με την αντιπολίτευση. Το όνομά του έχει συνδεθεί με το άνοιγμα της ΕΡΤ, το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα ΜΜΕ και τη σφοδρή σύγκρουσή του με τους καναλάρχες.

Διαβάστε επίσης:  Θεατής των εξελίξεων η Ελλάδα

Σημαντικό ρόλο δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα διαδραματίζει και ο διευθυντής του γραφείου του Δημήτρης Τζανακόπουλος. Συνήθως οι δραστηριότητές του είναι αθόρυβες.

Πολλοί ξαφνιάστηκαν που τον είδαν στο Χίλτον μαζί με τους κ. Καλογήρου και Χουλιαράκη, και έσπευσαν να μιλήσουν για «καπέλωμα του Τσακαλώτου». Κάτι, που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει.

Ο κ. Τζανακόπουλος έχει ξαναβρεθεί σε διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, το καλοκαίρι του ’15. Ξέρει πολλά και, δημοσίως, δεν μιλάει ποτέ.

Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Παππάς και Δημήτρης Τζανακόπουλος χαράσσουν τη «γραμμή» και οι συνομιλητές τους μιλούν για «την Αγία Τριάδα του Μαξίμου».