Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
24.3 C
Athens

H Aντίθεση Eρμή-Ποσειδώvα φέρvει «μαύρα» μαντάτα! Kόντpες, «ρήξεις» & χωρισμoi για Διδύμους, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια

Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι αρκετά επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας αλλά και αν δεν επιστρατεύσουμε την ανοχή μας στην…

Θύελλα διαψεύσεων προκαλεί η σημερινή μέρα ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες.

Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι αρκετά επώδυνες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας αλλά και αν δεν επιστρατεύσουμε την ανοχή μας στην περίεργη και ίσως άσχημη συμπεριφορά των άλλων.

Η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, να αναμένεται ότι η μέρα φέρνει παρεξηγήσεις, αναβολές και αρκετή θολούρα ιδιαίτερα για ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότεςΙχθείς του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με δυσκολία θα κινηθείς σήμερα φίλε μου Κριέ. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν την καθημερινότητα και την ρουτίνα της δουλειάς σου. Τι κι αν είναι , εσένα σε απασχολούν τα εργασιακά. Παράλληλα η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα, δημιουργώντας ένα ομιχλώδες πέπλο στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οι γκρίνιες και τα παράπονα που γίνονται σε καθημερινή βάση έχουν αρχίσει και σε κουράζουν ψυχικά και σωματικά. Λάβε τα μέτρα σου! Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα θα σε απασχολήσει ένα άτομο από την δουλειά που ενδεχομένως κρύβει τα συναισθήματά του για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σε εξουθενώνουν. Αν και σήμερα είναι Κυριακή δεν αποκλείετε να εργαστείς ακόμα κι από το σπίτι. Στα οικονομικά υπάρχει πίεση και ανασφάλεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

σήμερα, φίλε μου Ταύρε! Πως να μην είναι άλλωστε για σένα που το μυαλό σου είναι στην διασκέδαση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή όμως σε φρενάρει. Τα οικονομικά σου δεν μπορούν να υποστηρίξουν τις κραιπάλες που επιθυμείς. Παράλληλα η Σελήνη κάνει μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Μπορείς να διασκεδάσεις με τους φίλους, χωρίς να υπερβείς το όριο της χρεωστικής σου κάρτας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς διακαώς να βγεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς και να μην μπορείς να βγάλεις το μήνα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα απαιτεί κοινωνικοποίηση για να καταφέρεις να ανακαλύψεις το ιδανικό ταίρι. Δραστηριοποιήσου και πήγαινε να συναντήσεις φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου δεν βρίσκεται σήμερα στα επαγγελματικά διότι είναι μέρα ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης για σένα. Σήμερα έχεις τη διάθεση να δαπανήσεις χρήματα για την ευχαρίστηση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε, βρίσκεται σε δύσκολη όψη τετραγώνου με την Σελήνη. Είσαι επικεντρωμένος στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, αλλά παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην επικοινωνία με τους δικούς σου. Παράλληλα η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και φαίνεται πως τα προβλήματα της οικογένειας τα κουβαλάς και στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση και δεν θέλεις να το κουνήσεις από το σπίτι. Το ταίρι απογοητεύεται γιατί έχει κάνει άλλα πλάνα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η πεσμένη και μειωμένη ζωτικότητα δεν σου επιτρέπει να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς. Δύσκολες σήμερα οι γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά χρειάζονται προσοχή γιατί ενδεχομένως απογοητευτείς από κάποιο άτομο στην δουλειά. Στα οικονομικά δεν έχεις κάτι να σε απασχολεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή και συγκρούεται το συναίσθημα με την λογική. Είναι πολύ πιθανό να φθάσουν στα αυτιά σου δυσάρεστες ειδήσεις και να ειπωθούν λόγια που θα σε στεναχωρήσουν. Ταυτόχρονα η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα. Από αυτά που θα μάθεις να πιστέψεις τα μισά. Προσπαθούν να σε παραπλανήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, σήμερα η μέρα δεν προσφέρεται για να συζητήσεις με το ταίρι σου, διότι κυριαρχεί η ασυνεννοησία. Σε περίπτωση που προσπαθήσεις, θα τα κάνεις χειρότερα και θα χαλάσεις εντελώς, το ήδη τεταμένο κλίμα. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα διαφορετικό άτομο, που θα σε ενθουσιάσει. Κράτα όμως μικρό καλάθι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου στα επαγγελματικά θέλει προσοχή. Μην εμπιστεύεσαι κανένα. Στα οικονομικά θα κάνεις κάποια έξοδα τα οποία είναι περιττά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης φίλε μου Λέοντα. Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Ερμή και μπλοκάρονται τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σου. Ότι σε καθιστούσε ασφαλή δεν καταφέρνεις να το υποστηρίξεις. Η ταυτόχρονη αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αυξάνει το πέπλο της ομίχλης που έχει σκεπάσει τα μελλοντικά σου όνειρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, αναβάλλεις για την ώρα τον σχεδιασμό για την πορεία της σχέσης. Παρουσιάζονται εμπόδια που σε φρενάρουν. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις σήμερα την εύνοια που απαιτείται για να κάνεις νέες γνωριμίες. Περίμενε και έχε υπομονή γιατί δεν θα αργήσει αυτή η θετική μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια δεν προχωρούν και μένεις προς το παρόν στάσιμος. Στα οικονομικά έχεις οφειλές από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν!

H Aντίθεση Eρμή-Ποσειδώvα φέρvει «μαύρα» μαντάτα! Kόντpες, «ρήξεις» & χωρισμoi για Διδύμους, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου φίλε μου Παρθένε, και το τετράγωνο της με τον κυβερνήτη σου Ερμή, φέρνει εμπόδια στην επαγγελματική και κοινωνική σου άνοδο. Άτομα εξουσίας σε στεναχωρούν. Παράλληλα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τα εμπόδια με τις δυσκολίες επεκτείνονται και τις σχέσεις που ελλοχεύει η παραπλάνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα εμπόδια που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι ανυπέρβλητα. Τα ψέματα που έχουν ειπωθεί είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Αν δεν έχεις σχέση, μπορεί σήμερα να σε παρασύρει ο έρωτας ενός ατόμου που εμπεριέχει ρομαντισμό αλλά και παραπλανητικά στοιχεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες προτάσεις στο μυαλό σου για συνεργασία και δεν διστάζεις να τις προτείνεις στο άτομο που θέλεις. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος στις διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ερμή και κάνει την ατμόσφαιρα λίγο χαλαρή. Είσαι εσωστρεφής και δεν επιθυμείς εξόδους. Το μυαλό σου είναι απορροφημένο από τις σκέψεις που αφορούν την δουλειά, με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα. Σκέφτεσαι και ψάχνεις να βρεις λύσεις για να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, δεν καταφέρνεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα του συντρόφου για ένα ταξίδι που είχες τάξει. Αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδια! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα άτομο στη δουλειά που σε γοητεύει και δεν έχεις μάτια να κοιτάξεις αλλού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επιχειρηματικά σχέδια και νέες προτάσεις που υπάρχουν στα σχέδια σου μπλοκάρονται και θέλουν καλύτερη αξιολόγηση. Στα οικονομικά έχεις άγχος, γιατί τα έξοδα τρέχουν χωρίς να έχεις έσοδα. Θα κινηθείς παρασκηνιακά για την εξοικονόμηση πόρων από πηγές που δεν αποκαλύπτεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Σκορπιέ, θα μπορούσε να είναι μια όμορφη και δημιουργική μέρα, αν δεν γινόταν το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή. Από την μια θέλεις να κοινωνικοποιηθείς και από την άλλη δεν σε αφήνουν οι έννοιες. Ταυτόχρονα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ενισχύεται η παράξενη και θολή επιθυμία που σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι πραγματικά θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα προτιμάς να αφήσεις την έξοδο για κάτι πιο ουσιώδες. Η στενή επαφή με τον σύντροφο και η παραμονή μέσα στο σπίτι θεωρείς ότι θα σε ωφελήσει περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις τον απόλυτο και ρομαντικό έρωτα στην αγκαλιά ενός νέου ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι αυτά που σε αγχώνουν και δεν μπορείς να τα κοντρολάρεις αυτήν την περίοδο. Τα έξοδα που κάνεις είναι περισσότερα από τα έσοδα που έχεις. Στα επαγγελματικά δεν έχεις σπουδαίες εξελίξεις και δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα αφού βρίσκεσαι στην φάση του σχεδιασμού για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η φιλοδοξία σου έχει αγγίξει κορυφή φίλε Τοξότη, και θα έπρεπε να χαλαρώνεις. Η Σελήνη τετραγωνίζει σήμερα τον Ερμή και κάποιοι δεν σε θέλουν εκεί πάνω και προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Ταυτόχρονα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα άτομο της οικογένειας που χρήζει βοήθειας, σε απομακρύνει από την υλοποίηση των ονείρων σου, αφού πρέπει να του συμπαρασταθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, με την συζήτηση που επιθυμείς να κάνεις με το ταίρι δεν θα καταφέρεις να έρθεις σε συνεννόηση μαζί του, γιατί εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις για άλλη φορά και μη χαλάς την Κυριακή σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, η σημερινή εσωστρεφή σου διάθεση δεν σε προδιαθέτει για εξόδους και γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις υπομονή και όλα θα φτιάξουν στον επαγγελματικό τομέα, απλά δεν είναι η ώρα. Στα οικονομικά παραδόξως τα πας πολύ καλύτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι μέρα ξεκούρασης και ξενοιασιάς. Η διάθεση σου πάει σύμφωνα με την διάθεση της ημέρας αν και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή. Παρουσιάζονται κάποια εμπόδια που δεν σε αφήνουν να χαρείς στο έπακρο. Η ταυτόχρονη αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, φέρνει φρούδες ελπίδες από τις ψεύτικες υποσχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ματαιώνονται ταξίδια και εκδρομές που έταξες στον σύντροφο από αστάθμητους παράγοντες που αφορούν κάποιες δεσμεύσεις στην εργασία. Αν είσαι αδέσμευτος, θα λάβεις μια πρόσκληση για έξοδο από ένα άτομο που επιθυμεί να σε γνωρίσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επιχειρηματικά σχέδια πέφτουν πάνω στο τραπέζι προς συζήτηση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις. Οικονομικά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σε σένα φίλε μου Υδροχόε είναι πολύ πιεστική μέρα αφού η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ερμή που σε γεμίζει εσωστρέφεια και πεσιμιστική τάση. Μπλοκάρονται σχέδια, όνειρα και ότι σε κάνει χαρούμενο. Η εσωτερική σου ανασφάλεια δεν σε αφήνει να χαρείς. Η ταυτόχρονη αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει το ομιχλώδες και ανασφαλές τοπίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν βαδίζεις σωστά αφού σε διακατέχει η αμφιβολία στη σχέση. Οι ζήλιες και οι χειριστικές συμπεριφορές δεν θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν διαφαίνεται ιδανική για να συνάψεις ερωτική γνωριμία. Το μυαλό σου είναι κολλημένο στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις νέα συνεργασία και όλα συνηγορούν προς αυτή την επιθυμία σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα οικονομικά γιατί μπορεί να εξαπατηθείς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στους άλλους που θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου. Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή που φέρνει εμπόδια και δυσκολίες που προκαλεί το οικογενειακό περιβάλλον. Η μεταξύ σας συνεννόηση δεν είναι εφικτή. Ταυτόχρονα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και προτιμάς να ζεις στην ουτοπία για να ξεφύγεις από ότι σε πονά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν ξέρεις πως να πλησιάσεις τον σύντροφο. Νιώθεις ότι το χάσμα μεταξύ σας όλο μεγαλώνει. Ίσως τα ψέματα που είπες στο παρελθόν έχουν φτάσει την σχέση σε αυτή την κατάσταση. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια καινούργια γνωριμία αλλά να είσαι ειλικρινής από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει δυσαρέσκεια μεταξύ των συνεργατών και αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν εξελίξεις που να σε επηρεάζουν

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...