Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σπάει τη σιωπή της…

Τι λέει για τη διαθήκη και την χήρα του ηθοποιού

64
Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σπάει τη σιωπή της...

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη μιλά για πρώτη φορά για όσα γράφτηκαν για τον αγαπημένο ηθοποιό 11 μήνες μετά τον θάνατό του.

Η Μαρία Ψάλτη μιλά με πολύ αγάπη για τον πατέρα της ο οποίος της λείπει πολύ, ενώ βάζει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στις φήμες περί της διαθήκης του αλλά και της πρώην συζύγου του.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Όμως, πονάω! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ. Μου λείπει η φωνή του, η αγκαλιά του, τα αστεία μας, οι βόλτες μας, μα πιο πολύ μου λείπουν τα σ’ αγαπώ του» είπε συγκινημένη στην Εspresso η Μαρία Ψάλτη.

Αναφερόμενη στο επίμαχο θέμα της περιουσίας του ηθοποιού για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, η κόρη του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει: «Ο μπαμπάς μου δεν άφησε καμιά περιουσία, γιατί μοίραζε τα πάντα στους φτωχούς, σε ιδρύματα. Δεν σκεφτόταν το μέλλον, ούτε τα γηρατειά του. Από τότε που ξεκίνησε ως ηθοποιός έτσι ήταν. Γι’ αυτό δεν ευσταθούν όσα λένε για τη διαθήκη και το μοίρασμα της περιουσίας».

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Ιανουαρίου;

Τέλος, όσον αφορά στη χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα και την κόντρα που ακούστηκε ότι υπάρχει ανάμεσά τους, είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του και εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο, η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματά σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Σε καμιά περίπτωση ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε να ακούγονται τέτοια πράγματα δημοσίως».

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σπάει τη σιωπή της...