Η μεγάλη επιστροφή του Βαγγέλη Βενιζέλου

171

Ακόμα και όσοι δεν συμπαθούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παραδέχονται ότι το πολιτικό εκτόπισμα του ανδρός δεν είναι αμελητέο.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε ότι περίπτωση επιστροφής του στο ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όσο στην ηγεσία του βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά. Λένε επίσης όμως ότι ο κ. Βενιζέλος δεν έχει… κρεμάσει ακόμα την πολιτική ταυτότητά του και ότι η περίπτωση επιστροφής του στην ενεργό πολιτική δράση είναι υπαρκτή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες περίπτωση να δούμε τον κ. Βενιζέλο σε κάποιο άλλο κόμμα του σημερινού κοινοβουλίου δεν υπάρχει. Παρά το… φλερτ με τη Νέα Δημοκρατία περίπτωση γάμου δεν υπάρχει, ούτε περίπτωση να αλλάξει κάτι στο μέλλον.

Εκείνο που δεν αποκλείεται είναι δούμε τον κ. Βενιζέλο σε ένα άλλο κόμμα που αυτή τη στιγμή…κυοφορείται. Σε ποιο; Σήμερα μπορεί να φαντάζει ως μακρινό σενάριο, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι.

Διαβάστε επίσης:  Η ΔΕΞΙΩΣΗ που σκόρπισε τον κορονοϊό! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου (και καθηγητή Ιατρικής) Αθ. Δημόπουλο..

Αν η κόντρα Σαμαρά-Μητσοτάκη συνεχιστεί, τότε η πιθανότητα να ιδρύσει ο πρώτος δικό του κόμμα είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή.

Σε μια τέτοια περίπτωση, λένε αυτοί που γνωρίζουν καλά τον κ. Βενιζέλο, θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στον νέο σχηματισμό (σε ηγετική θέση ασφαλώς) καθώς η εκτίμηση που τρέφει στον Αντώνη Σαμαρά είναι γνωστή και η συνεργασία τους στην τότε κυβέρνηση επιτυχημένη (όπως θεωρούν οι ίδιοι).

Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει κλείσει ακόμα και η μεγάλη επιστροφή είναι θέμα χρόνου…