Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.8 C
Athens

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρήμα στις τσέπες σας

Τα ζώδια σήμερα 06 Φεβρουαρίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις εργασιακές υποθέσεις, στην καριέρα και στην άνοδο. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευρηματικότητα, εργατικότητα και επαγγελματισμός. Οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες, δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που θα προκύψουν. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους εξουσιαστικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν τις εσωτερικές τους τάσεις, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις συζητήσεις προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη και στην αντίδραση, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, οι σκέψεις θα είναι μπερδεμένες. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθερότητας και της δέσμευσης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αβεβαιότητα, ανυπομονησία και αναποφασιστικότητα.

Τα συναισθήματα θα είναι αντικρουόμενα, ίσως χρειαστεί ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ονειροπόληση και στην αποφυγή από την πραγματικότητα. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες και ζήλιες.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη αποχαιρετά τον Τοξότη το μεσημέρι κι επισκέπτεται τον Αιγόκερω. Αυτό για εσένα δείχνει ότι γίνεσαι αρκετά φιλόδοξος, ενώ θα παρατηρήσεις ότι η ενέργειά σου μεταβάλλεται από μεγάλη αισιοδοξία στην απόλυτη πειθαρχία. Είναι πολύ λογικό να παρατηρήσεις τους γύρω σου να παραπονιούνται για το ότι είσαι ελαφρώς συναισθηματικά απόμακρος, όμως έχεις έναν σκοπό… κι αυτός αγιάζει τα μέσα! Η επαγγελματική επιτυχία αποτελεί για εσένα προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, η Τρίτη αλλάζει άρδην την διάθεσή σου, αλλά και την προσοχή σου από τον έναν τομέα στον άλλον, χάρη στην μετάβαση της Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη στον Αιγόκερω. Οι ανασφάλειες που είχες κατά τις τελευταίες ημέρες αρχίζουν και φθίνουν, ενώ η φιλοδοξία σου αυξάνεται θεαματικά. Πρόσεξε μην κάνεις παράτολμες κινήσεις στα επαγγελματικά, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις η θετική σου σκέψη δεν θα αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα Τρίτη παρατάει το μεσημεράκι το απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη και εισέρχεται πια στον Αιγόκερω. Γίνεσαι εμφανώς πιο συγκροτημένος, όμως πρόσεχε μην τυχόν αναλωθείς σε αρνητικές σκέψεις ή υπεραναλύσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Η ψυχολογία σου είναι εύθραυστη και είναι μόνο στο χέρι σου να την προστατεύσεις. Απόφυγε να λαμβάνεις προσωπικά τα αρνητικά σχόλια ή κριτική των άλλων κι επικεντρώσου περισσότερο σε όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα Τρίτη δεν θα λείψουν οι εναλλαγές διαθέσεων για το ζώδιο σου, ενώ στρέφεις την ενέργειά σου από τα εργασιακά στα προσωπικά από το μεσημέρι και μετά , εφόσον η Σελήνη θα περάσει στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Αιγόκερω. Η διάθεσή σου δεν είναι και τόσο σταθερή, οπότε θα χρειαστεί να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, διαφορετικά θα επηρεαστείς από μικρά κι ενοχλητικά πράγματα. Σε γενικές γραμμές η δημοτικότητά σου φαίνεται να αυξάνεται και προσεγγίζεις τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου με ιδιαίτερη ωριμότητα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε Λέοντα, σήμερα Τρίτη ξεκινάς την ημέρα σου με μία παιχνιδιάρικη διάθεση, όμως από το μεσημεράκι και μετά φροντίζεις να είσαι τύπος και υπογραμμός στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, οι οποίες μάλιστα φαίνεται να είναι και αρκετές! Η Σελήνη, πλέον, αφήνει το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Τοξότη κατά τις μεσημεριανές ώρες και εισέρχεται στον φιλόδοξο Αιγόκερω. Δείχνεις την απαραίτητη σοβαρότητα στην εργασία σου και μέσα από πειθαρχία και σκληρή δουλειά, οι προσπάθειές σου αργά ή γρήγορα θα αναγνωριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Τρίτη, όπου η μετάβαση της Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη προς το φιλικό εκείνο του Αιγόκερω – τις μεσημεριανές ώρες – σε κάνει επιτέλους και βγαίνεις από το καβούκι σου! Εξελίσσεσαι από σπιτόγατος σε μεγάλο ερωτικό παίκτη! Οι κατακτήσεις σου είναι αισθητές και η δημοτικότητά σου αυξημένη. Είναι η κατάλληλη στιγμή, επίσης, να επενδύσεις λίγο παραπάνω χρόνο στο σύντροφο ή τα παιδιά σου. Τυχόν ιδέες για επιχειρηματικά σχέδια, σήμερα καλό είναι να τις καταγράψεις, αφού εκτιμώνται αρκετά δημιουργικές και πρακτικές.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, ήρθε μία ημέρα όπου ηρεμείς, αλλά η αναβλητικότητά σου ενισχύεται… Η Τρίτη με την μετάβαση της Σελήνης από τον Τοξότη στον Αιγόκερω κατά το μεσημέρι υποδεικνύει ότι αυτά που έχεις να πεις, τα αναβάλλεις όσο η ημέρα προχωρά. Αν επιθυμείς να κάνεις μία συμφωνία, προτίμησε πρωινές ώρες, ενώ αν θέλεις να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, οι απογευματινές φαίνονται περισσότερο ευνοϊκές. Απόφυγε να δράσεις κτητικά και χειριστικά προς τους σημαντικούς ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, ήρθε μία Τρίτη όπου η διάθεσή σου βελτιώνεται, όσο και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες. Η Σελήνη μεταβαίνει από το ζώδιο του Τοξότη στον φιλικό προς εσένα Αιγόκερω, ενεργοποιώντας αισθητά την ανάγκη σου για ουσιαστική επικοινωνία. Ο λόγος σου γίνεται πιο καλά δομημένος και όσα έχεις να πεις στη δουλειά τη τον περίγυρό σου, γίνονται πιο εύκολα κατανοητά από όλους. Σταματάς να είσαι σπάταλος με τα χρήματά σου και ξεκινάς να οργανώνεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, κατά τη διάρκεια της Τρίτης σταματάς να είσαι ο ‘πρωταγωνιστής’ της ημέρας, με την Σελήνη να μεταβαίνει από το δικό σου ζώδιο προς εκείνο του Αιγόκερω. Είναι πολύ λογικό να σταματάς να δρας σήμερα εγωκεντρικά, όμως η ανησυχίες σου για τα οικονομικά ξεκινούν. Έχεις, πλέον, την ανάγκη για πιο ουσιαστικές σχέσεις κι επαγγελματικές επιλογές, οπότε οτιδήποτε σχετίζεται με την ψυχολογική ή υλική σου ασφάλεια, θα σε απασχολήσει πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι ανασφάλειές σου σβήνουν κι αποχαιρετάς την εσωτερική σου ένταση ήδη από το μεσημέρι και μετά, αφού η Σελήνη προχωρά από το ζώδιο του Τοξότη στο δικό σου! Είναι λογικό να θέτεις και να υποστηρίζεις θερμά τα όριά σου, μιας και γίνεσαι πιο ξεκάθαρος με τις επιθυμίες σου. Πρόσεχε μην εκφραστείς εγωκεντρικά και πεις σκληρές κουβέντες στον περίγυρό σου τις οποίες αργότερα μετανιώσεις. Ο δυναμισμός σου δεν περνάει απαρατήρητος και η Τρίτη σου υπόσχεται δυναμικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, σήμερα η Τρίτη σου γεννά διάφορους προβληματισμούς, εξαιτίας της Σελήνης όπου από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, προχωρά σε εκείνο του ΑιγόκερΙχθύ μου, για σήμερα Τρίτη περιορίζεις από το μεσημέρι και έπειτα την ασυγκράτητη φιλοδοξία σου και στρέφεις ολοκληρωτικά την ενέργειά σου προς τα φιλαράκια και τους προσωπικούς σου στόχους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, επισκέπτεται εκείνο του Αιγόκερω από το μεσημέρι κι έπειτα. Με απλά λόγια, αρκετά επένδυσες στη δουλειά σου και τώρα ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τον κοινωνικό σου κύκλο. Ακόμη κι αν παραμένεις φιλόδοξος, θα παρατηρήσεις ότι το να χαλαρώσεις και να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη έμφαση με τους άλλους, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές σου, αποτελεί την καλύτερη λύση επαγγελματικής ανέλιξης.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, για σήμερα Τρίτη περιορίζεις από το μεσημέρι και έπειτα την ασυγκράτητη φιλοδοξία σου και στρέφεις ολοκληρωτικά την ενέργειά σου προς τα φιλαράκια και τους προσωπικούς σου στόχους. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, επισκέπτεται εκείνο του Αιγόκερω από το μεσημέρι κι έπειτα. Με απλά λόγια, αρκετά επένδυσες στη δουλειά σου και τώρα ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τον κοινωνικό σου κύκλο. Ακόμη κι αν παραμένεις φιλόδοξος, θα παρατηρήσεις ότι το να χαλαρώσεις και να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη έμφαση με τους άλλους, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές σου, αποτελεί την καλύτερη λύση επαγγελματικής ανέλιξης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...