Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
19 C
Athens

Η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ναυάγιο» θα έρθει σήμερα καθώς η Σελήνη στους Διδύμους «κατακεραυνώνει» Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις συζητήσεις, στις δοσοληψίες.

Οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι τα εξάγωνα με τον Ερμή και τον Δία τις πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, που δημιουργούν θετικές προοπτικές στη μέρα μας και μια τάση αισιοδοξίας.

Το βράδυ είναι λίγο πιο απαιτητικό, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια δευτερεύουσα μεν αλλά ενοχλητική όψη ημιτετραγώνου με τον Κρόνο, που δημιουργεί κάποια εμπόδια ή προβλήματα, ή ίσως και κάποια στενάχωρη είδηση.

Με λίγη υπομονή και αισιοδοξία θα το αφήσουμε πίσω μας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Το κοφτερό μυαλό σου και η ταχύτητα της σκέψης σε κάνουν τον καλύτερο ομιλητή. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προγραμματίσεις νοητικά τα επόμενα βήματά σου, είτε αυτό είναι ένα επαγγελματικό σχέδιο, είτε είναι ένα συμφωνητικό , είτε ακόμα και κάποιο ταξίδι που θα κάνεις λίγο αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα θα έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις μια ήρεμη μέρα. Θα ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και θα κάνεις πράγματα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα αξίζεις την φροντίδα του εαυτού σου και θα ευχαριστηθείς την έξοδο για αγορές. Νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα θα έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα εντελώς προσωπικά σου θέματα. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και το περιβάλλον σου αντιλαμβάνεται την σπιρτάδα της ψυχής αλλά και του μυαλού σου. Μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις και να το λάβεις αφού τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Προσοχή όμως στην βιασύνη και την παρορμητικότητα της στιγμής που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και φανείς επιπόλαιος. Πάντως οι σχέσεις με το στενό περιβάλλον συσφίγγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, σε κάνει λίγο μελαγχολικό και με μειωμένη διάθεση. Η εσωτερική αναζήτηση είναι επιτακτική ανάγκη για σένα ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις υποθέσεις σου. Μπορείς να βουτήξεις στο παρελθόν και να ανασύρεις καταστάσεις που θεωρείς πως ήρθε η ώρα να τις λύσεις. Πάρε τον χρόνο σου διότι η απομόνωση και η κουβέντα με τον εαυτό μας χρειάζεται ενίοτε για να φορτιστούν οι μπαταρίες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις έντονα κοινωνικός και έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου. Θέτεις νέες πρωτοποριακές μεθόδους ανάπτυξης και έχεις την συμβολή των φίλων. Η συναναστροφή με ομάδες ανθρώπων που μοιράζεσαι κοινά όνειρα θα βρεθούν στο πλευρό σου. Μπορείς να συμπεριλάβεις στις επιδιώξεις σου και τα επιχειρηματικά πλάνα τώρα που έχεις υποστηρικτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα καλείσαι να είσαι προσεκτικός σε διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν που θα πιέσουν την κοινωνική και επαγγελματική σου δραστηριότητα. Η καταξίωση σου είναι μείζονος σημασίας και οφείλεις να επικεντρωθείς σε αυτόν τον τομέα. Οι προσπάθειες σου θα ανταμειφθούν μετά από κούραση.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα θα έχεις προτάσεις για εξόδους και δραστηριότητες που θα σε ευχαριστήσουν. Ταξίδια και περιπέτειες που θα προκύψουν θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο μπροστά στην ευχαρίστηση σου, που είναι πάνω από όλα. Η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ανοίγει το μυαλό σου και αξιοποιείς τις εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα ακολουθείς τις προσταγές που επιβάλλει το ένστικτο σου. Νιώθεις εσωστρέφεια και δεν θα αποφύγεις το άγχος που φωλιάζει στην ψυχή σου. Οι εσωτερικές διεργασίες σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις βαθύτερες επιθυμίες και την κάλυψη τους. Διώξε την ανασφάλεια κάνοντας σωστές επιλογές και απομακρύνσου από ότι σε κρατάει δέσμιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είσαι έτοιμος για κοινωνικοποίηση και επαφή με άτομα που διατηρείς πολύ καλές σχέσεις πλέον, αφού έχεις καταφέρει να διώξεις τα σύννεφα που ενδεχομένως σκίαζαν την αρμονική πτυχή της ζωής σου. Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που σου προσφέρουν γαλήνη και νιώθεις οικεία μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα νοιάζεσαι για την σωματική σου κατάσταση και την ξεκούραση σου. Προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να βρεις χρόνο και για σένα που το χρειάζεσαι. Βάζεις σε τάξη τις δουλειές και τις ανάγκες σου. Ιδανική μέρα για να διακόψεις βλαβερές συνήθειες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για την ανάπτυξη των ταλέντων και την προβολή των δημιουργημάτων σου. Έχεις τον θαυμασμό του περίγυρου που αναγνωρίζει τις αξιοθαύμαστες ικανότητες σου. Σήμερα έχεις την ευκαιρία και την επιθυμία να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Η ενασχόληση με τα παιδιά θα βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα παίξεις σαν κι αυτά. Πρόσεχε μόνο μη το πάρεις πάνω σου και θεωρήσεις τους άλλους κατώτερους.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την σημερινή μέρα νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς και δεν είναι άλλοι από το οικογενειακό περιβάλλον. Η θαλπωρή του σπιτιού θα σου τονώσει το αίσθημα της ασφάλειας που είχε διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό. Οι δικοί σου σε χρειάζονται και τώρα ήρθε η στιγμή να χτίσετε πιο γερή βάση στα θεμέλια

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Μαΐου;

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την απομόνωση, θα έχουν την...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, αλλά από τις 09:38 το πρωί που θα σχηματίσει την τελευταία της όψη,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, η δύσκολη όψη του τετραγώνου που γίνεται σήμερα Πέμπτη, μεταξύ της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, βγάζει στην επιφάνεια παλιές πληγές...

Νέες αγάπες για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη και Άρη. Τα γεγονότα προκαλούν αμφίρροπα συναισθήματα τόσο σε προσωπικά, όσο και σε κοινωνικά ζητήματα. θα έρθει ερωτικός «ντουβρουτζάς»...

Τραγουδίστρια που συμμετείχε στην Eurovision κατουρήθηκε πάνω της σε γνωστό στέκι της παραλιακής

Δεν γνωρίζω τι συνέβη στον οργανισμό της. Ούτε τι ήπιε και πόσο. Γνωρίζω τι συνέβη στην τουαλέτα πολύ γνωστού μαγαζιού της παραλιακής. Η νεαρή τραγουδίστρια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη-Δία. Είναι μια δύσκολη όψη που σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Η στενομυαλιά...

Αστρολογικό ημερολόγιο Ιουνίου 2023: Τότε θα βρέξει χρήματα για τα 12 ζώδια! Οι τυχερές...

Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Ιουνίου 2023! Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα σε βοηθά σε κάθε δραστηριότητά σου! Ο πρώτος μήνας του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Δίας και ο Άρης «τρώνε τα μουστάκια τους»: Μπελάδες και για τα 12 ζώδια!

 O Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και ο Άρης στο ζώδιο του Λιονταριού. Τρία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Μαΐου;

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι κλειστοί χαρακτήρες...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ερωτικές «αναταράξεις» σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, αλλά από τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Φίλε Κριέ, η δύσκολη όψη του τετραγώνου που γίνεται σήμερα Πέμπτη, μεταξύ...