Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/7/2022

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία λαμβάνεις όμορφα μηνύματα στα αισθηματικά σου, σου σκορπίζουν τον ενθουσιασμό και την αδημονία! Μία ερωτική γνωριμία θα σε συναρπάσει, ή μία πρόταση από το ταίρι σου θα σε κάνει να πετάξεις από την χαρά σου! Γέλιο, χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά και … καλοκαίρι μυρίζει η όψη αυτή για σένα! Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η μέρα σου γεμίζει με πολύ ευχάριστες επικοινωνίες!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία έρχονται Συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου, σου προσφέρουν πολύ καλές προοπτικές για τη πορεία σου, ενώ έχεις και την ευκαιρία να επιλύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπλόκαραν την ροή της εργασίας σου! Προβάλεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες με τον καλύτερο τρόπο και ανοίγονται ευκαιρίες. Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου και διασφαλίζεις καλύτερους πόρους!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία δέχεσαι μία πρόταση, μία μετακίνηση ή ένα ευχάριστο νέο, που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να δεις μπροστά στα μάτια σου να εκπληρώνεται μία επιθυμία ή ένα όνειρο που είχες για το μέλλον σου! Ιδανικό διάστημα για μετακίνηση, γνωριμία, αλλαγή μεταφορικού μέσου και φυσικά για δικτύωση και νέες γνωριμίες. Επιπλέον η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, η διάθεση σου είναι εξαιρετική και προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία έχεις επιτυχία επαγγελματική και οικονομική! Μία οικονομική πρόταση, ένα συμφωνητικό, μία συζήτηση για ζητήματα εργασιακά, αναμένεται να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της περιόδου που θα σου προσφέρει διάκριση, κατάκτηση και υλοποίηση επαγγελματικών στόχων! Με την Σελήνη από τους Διδύμους, λύνεις τα μυστήρια που σε προβλημάτιζαν εργασιακά ή και ψυχολογικά!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία θα βρεις και πάλι τον εαυτό σου, θα κάνεις σχέδια, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, θα ταξιδέψεις, θα πάρεις χαρούμενα νέα για έγγραφα, σπουδές, ή θα προχωρήσει επιτέλους αυτό το μεγάλο επαγγελματικό βήμα που θα φέρει την μεγαλύτερη προβολή σου! Λαμβάνεις χαρούμενα μηνύματα που ανεβάζουν την διάθεση σου στο κατακόρυφο! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων ενισχύει την κοινωνική σου διάθεση!

ζώδια 23 ιουλίου

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία νιώθεις ανακούφιση για ζητήματα οικονομικά, όπου μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις σε εκκρεμότητες που είχες. Λαμβάνεις κρυφή στήριξη, ή λειτουργείς κάπως πιο παρασκηνιακά και μυστικά και αυτό σε βοηθά να κάνεις προοδευτικές κινήσεις στα οικονομικά. Η ψυχολογία σου αναπτερώνεται! Η Σελήνη από τους Διδύμους σε ωθεί να θέσεις στόχους υψηλούς!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία είσαι περιζήτητος παντού! Το τηλέφωνό σου χτυπά συνέχεια, οι φίλοι σε αναζητούν, σε προσκαλούν, σε παρασύρουν να περάσετε καλά, ενώ έχεις και τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να τονώσεις το δίκτυο γνωριμιών σου! Ο ενθουσιασμός για την έναρξη μίας σχέσης είναι μέσα στα πλάνα των ημερών! Με την Σελήνη από τους Διδύμους, είναι μία καλή ημέρα για να προγραμματίσεις ή και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία δέχεσαι όμορφα νέα στα επαγγελματικά σου, που σου προσφέρουν μία νέα προοπτική! Δέχεσαι μία επαγγελματική πρόταση, κουβεντιάζεις για μία νέα δουλειά, βελτιώνεται το εργασιακό σου κλίμα, ή έχεις μία προαγωγή! Το σύμπαν συνωμοτεί για να έχεις την διάκριση και την εργασιακή εξέλιξη που σου αρμόζει! Με την Σελήνη από τους Διδύμους απελευθερώνεσαι από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία τραγουδάς θα σε πάρω να φύγουμε σε άλλη γη σε άλλα μέρη! Είσαι αισιόδοξος,ευχάριστος, λαμβάνεις χαρούμενα νέα, σχεδιάζεις ένα ταξίδι και στα αισθηματικά σου μπορώ να πω ότι είσαι στα καλύτερά σου! Μία νέα αισθηματική γνωριμία θα φέρει μία όμορφη αλλαγή στην ζωή σου! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων τονώνει την συντροφικότητα και τις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις, διώχνεις τις έννοιες και τους προβληματισμούς, ενώ λαμβάνεις χαρούμενα νέα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την φυσική κατάσταση την δική σου ή των οικείων σου! Αν αγαπάς τα ζωάκια, η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην ζωή σου ένα τετράποδο φίλο! Αναμένονται και χαρούμενα νέα για εργασία! Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων η μέρα είναι ιδανική για να βελτιώσεις την διατροφή και την άσκησή σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία οι σχέσεις σου βελτιώνονται και οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν όμορφα μηνύματα, ζεστές επικοινωνίες, με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να προχωρήσεις σε μία όμορφη σχέση, να πάρεις αποφάσεις για την ανανέωση μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης, ενώ ευνοούνται ταξιδάκια, συναντήσεις με άτομα αγαπημένα! Με την Σελήνη από τους Διδύμους η μέρα σου έχει και το αλατοπίπερο της διασκέδασης αλλά και του ερωτισμού!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία στην εργασία και στα οικονομικά παίρνεις 10 με τόνο! Έρχονται χαρούμενα νέα για την εξέλιξη των εργασιακών σου δραστηριοτήτων. Ανοίγονται νέες προοπτικές, που θα γεμίσουν και πάλι το πορτοφόλι σου με χρήμα! Η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο σπίτι, στην οικογένεια και τώρα μπορούν να γίνουν τα βήματα για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου και να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...