Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
22.9 C
Athens

Καλλιθέα: Τρεις φορές επιτέθηκαν στον 13χρονο – Τι λέει για το μπούλινγκ που δεχόταν

Τον εφιάλτη που βίωσε όχι μία αλλά τρεις φορές από την ομάδα των τεσσάρων ανηλίκων, περιγράφει ο 13χρονος μαθητής στην Καλλιθέα που τον χτύπησαν, αποπειράθηκαν να κλέψουν το κινητό του και απείλησαν να σκοτώσουν τον πατέρα του.

Την πρώτη φορά που έπεσε θύμα μπούλινγκ ο μαθητής γυμνασίου από την ίδια ομάδα των τεσσάρων ατόμων, αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο αλλά και να τους δώσει τα πέντε ευρώ που του ζήτησαν για να μην τον σκοτώσουν.

Την δεύτερη φορά του έριξαν σφαλιάρες ματώνοντας την μύτη του ενώ την τρίτη φορά που του επιτέθηκαν έξω από το φροντιστήριο που πηγαίνει ο 13χρονος, επιχείρησαν να του αρπάξουν το κινητό και τον γρονθοκόπησαν.

Το τελευταίο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα και ο 13χρονος μιλώντας στο STAR, περιέγραψε τα όσα έζησε από την ομάδα των τεσσάρων ανηλίκων.

«Κατεβαίνω από το φροντιστήριο και με πλησιάζουν τέσσερα άτομα. Μου λένε τι φέρνεις τον πατέρα σου; Τι κρύβεσαι; Φέρτον τώρα να τον σκοτώσουμε. Είχα φοβηθεί»μ ανέφερε χαρακτηριστικά ο 13χρονος.

Την στιγμή που ο μαθητής του γυμνασίου προσπάθησε να βγάλει το κινητό για να καλέσει τον πατέρα του όπως είπε προσπάθησαν να του το αρπάξουν: «Πήγα να βγάλω το κινητό και ήθελε να μου το πάρει ο ένας. Εγώ το κράτησα, έχω δύναμη. Το άφησε και μου έριξε μπουνιά και μετά μου έριξε με το άλλο χέρι», συνέχισε.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως «του ζήτησαν να τον πάνε κάπου απόμερα να τον τραβήξουν από την πλατεία κι εκείνος τους είπε όχι. Τον περίμεναν όταν τελείωσε από το φροντιστήριο και τον χτύπησαν μέσα στον κόσμο».

Ο 13χρονος φέρεται να έχει δεχτεί επίθεση άλλες δύο φορές, ενώ αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο για να αποφύγει το bullying και τις επιθέσεις.

«Είχα κάνει άλλο κούρεμα και με έβριζαν και με βάραγαν. Με έφτυναν. Δεν ήξερα τι να κάνω, άλλαξα σχολείο» πρόσθεσε ο 13χρονος.

«Την πρώτη φορά του ζήτησαν 5 ευρώ για να μην τον χτυπήσουν. Τους τα έδωσε και μετά πήρε η διευθύντρια του σχολείου τον πατέρα του μαθητή που το έκανε και του τα έδωσαν πίσω» συμπλήρωσε ο πατέρας του 13χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τότε φέρεται να εκδηλώθηκε η δεύτερη επίθεση εναντίον του ανήλικου: «Έρχεται και μου είπε να μιλήσουμε εγώ τον πίστεψα και μου έδωσε δυο σφαλιάρες. Μου μάτωσε η μύτη και έχω πρόβλημα στο αυτί. Άλλαξα σχολείο για τον λόγο αυτό. Μετά από αυτό μου ζητούσε 5 ευρώ για να μη με σκοτώσει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, είναι πολλοί αυτοί, εγώ είμαι ένας. Το νέο σχολείο είναι πιο ωραία γιατί δεν έχει τέτοια παιδιά σαν αυτούς».

«Το σχολείο δεν είναι μέρος να παίζεις ξύλο» είπε ο 13χρονος και πρόσθεσε «εγώ δεν σηκώνω χέρι», λέει ο μαθητής του γυμνασίου.

Ο πατέρας του 13χρονου έχει υποβάλει μήνυση για το αιματηρό περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

29χρονη, τραυματίστηκε, σφαίρα, Κορυδαλλός,

Διαψεύδει τον Γιάννη Καλλιάνο ο θεράποντας ιατρός του πατέρα του – “Δεν πήρα ποτέ...

«Ουδέποτε αποδέχτηκα προσφορά 500 ευρώ από τη σύζυγο του θανόντος» λέει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής και θεράποντας ιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος...

Νίσυρος: Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (27/4) σε σπίτι συγγενικών του προσώπων, στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο αρχαιοφύλακας της...

Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία...

Στην Ευελπίδων απολογούνται από το πρωί οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Την υπόθεση χειρίζονται...

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Στις 25 Απριλίου ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Να σημειωθεί πως, τα καταστήματα θα είναι...
Αβεβαιότητα στους πολίτες για το πότε θα βγούμε από την πανδημία

Πασχαλινοί ρυθμοί στην αγορά – Αισιοδοξία των εμπόρων για αυξημένους τζίρους

 Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα με τους εμπόρους να περιμένουν ο εορταστικός τζίρος, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και των υπηρεσιών εστίασης και...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα κάλαντα, τα έθιμα, τα λαζαράκια και...

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, φίλος και...

Η φωτογραφία της ημέρας

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον τόπο της 27 Απριλίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Stop- bullying.gov.gr: Πώς θα λειτουργεί η πλατφόρμα και ποιοι θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης – Αναλυτικός οδηγός

Την πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr στην οποία θα μπορούν οι μαθητές και οι γονείς τους, να...

Eνδοσχολικός Εκφοβισμός: Αυτό είναι το ανατριχιαστικό βίντεο για την εθνική καμπάνια

Με στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος με θύματα και δράστες ανήλικα παιδιά το...

Καλλιθέα: Τροχαίο με μια νεκρή

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στη θησέως στην Καλλιθέα.  Σύμφωνα με...

Προφυλακίστηκε ο 42χρονος Πακιστανός για την ασέλγεια σε βάρος 13χρονου με αυτισμό

Προφυλακίστηκε ο 42χρονος Πακιστανός για την ασέλγεια σε βάρος 13χρονου με αυτισμό στο Ζεφύρι. O ίδιος αρνήθηκε...