Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

«Καμπανάκι» για Αιγόκερους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα μπαίνουμε επίσημα στην έναρξη του Καλοκαιριού με το θερινό ηλιοστάσιο. Η μέρα διαφαίνεται ευνοϊκή αφού σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Άρη. Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός και υποστηρίζεις τις φρέσκιες ιδέες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Αυθόρμητος, ανανεωμένος και τολμηρός, κερδίζεις το ενδιαφέρον του κόσμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη επίσημη μέρα του Καλοκαιριού και εγκαινιάζεται με το θερινό ηλιοστάσιο. Μια θετική μέρα αφού το εξάγωνο του Ερμή-Άρη συνηγορεί και σε βοηθά να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου στις επιταγές της οικογένειας και να τα συνδυάσεις με άψογο τρόπο. Καλύπτεται η ανάγκη να είσαι μαζί με τους οικείους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το θερινό ηλιοστάσιο που συμβαίνει σήμερα, σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη μέρα του Καλοκαιριού. Το θετικό εξάγωνο του Ερμή-Άρη σε ευνοεί αφού ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στο ζώδιο σου. Είσαι πολύ επικοινωνιακός, χαρισματικός και μπορείς εύκολα να καταπλήξεις τα πλήθη σήμερα με τα ταλέντα σου. Μέρα κατάλληλη για να πραγματοποιήσεις ή και να σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού και την έναρξη της γενέθλιας περιόδου σου. Μια πολύ ευνοϊκή μέρα ξετυλίγεται αφού σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή-Άρη. Σε βοηθά να βάλεις στόχους και να πετύχεις τους σκοπούς σου. Με την προϋπόθεση να μην κοινοποιήσεις τίποτα στο περιβάλλον και να κρατήσεις φυλαγμένα τα πλάνα σου. Προχωρά μία επαγγελματική – οικονομική υπόθεση που σου λύνει τα χέρια.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι η επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού και το επικυρώνει το θερινό ηλιοστάσιο που γίνεται την σημερινή μέρα. Παράλληλα η θετική όψη του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή και Άρη όπου ο δεύτερος βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στους στόχους και στα προσωπικά σου επιτεύγματα. Είναι μία μέρα που μπορείς να ενεργοποιηθείς σε δραστηριότητες, δίκτυα, να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο αλλά και να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τα δικά σου θέλω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, το σημερινό θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού. Είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή όπου το θετικό τρίγωνο του Ερμή-Άρη, φέρνει επικοινωνίες, προτάσεις, μετακινήσεις επαγγελματικές που θα σε ενεργοποιήσουν θετικά . Παρόλο που δεν επιθυμείς να μοιραστείς την χαρά σου με κανένα, είναι φανερό ότι αυτή την ημέρα θα ικανοποιηθείς τόσο εργασιακά όσο και από την διαλεύκανση ενός μυστηρίου που σε βασάνιζε, ή από την επίλυση μίας παρεξήγησης.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το θερινό ηλιοστάσιο που πραγματοποιείται σήμερα εγκαινιάζει την πρώτη μέρα του Καλοκαιριού επισήμως. Πρόκειται για μια πολύ καλή μέρα αφού το πλανητικό στερέωμα φέρνει τον Ερμή σε ευνοϊκή όψη εξάγωνου με τον Άρη. Βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια του μέλλοντος και βρίσκεις συμμάχους για να σε βοηθήσουν. Υλοποιείς ένα ταξίδι! Πες ναι σε προτάσεις φίλων, θέλουν το καλό σου και επιμένουν να σε βγάλουν από το καβούκι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το σημερινό θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού. Η μέρα διαφαίνεται πολύ ευνοϊκή, αφού σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη. Παίρνεις σημαντικές βοήθειες για να ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που σε ταλάνιζαν για θέματα του παρελθόντος. Ισχυρός πια ψυχικά και σωματικά βγαίνεις στον κόσμο και κατακτάς τα μικρά αλλά και τα μεγάλα σχέδια ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα συντελείται το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου που εγκαινιάζει την πρώτη επίσημη μέρα του Καλοκαιριού. Μια τέτοια μέρα το θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη την κάνουν ακόμα πιο ευνοϊκή. Οι βοήθειες που λαμβάνεις αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τα μελλοντικά σου σχέδια. Όλα τακτοποιούνται και παίρνεις ανάσες δροσιάς για να υλοποιήσεις ένα ταξίδι σε όμορφο προορισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα συντελείται το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου, που σηματοδοτεί την πρώτη μέρα του Καλοκαιριού και επίσημα. Το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη συνηγορεί στην θετικότητα της ημέρας. Η σημαντική βοήθεια που παίρνεις είναι η τόνωση της ψυχολογίας σου. Βάζεις στην άκρη τις αναμνήσεις του παρελθόντος και δεν σε απασχολεί ότι σε πόνεσε. Η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση επαγγελματική και για έναρξη νέων δραστηριοτήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του Καλοκαιριού. Η θετική γωνία του εξάγωνου μεταξύ των Ερμή και Άρη, φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι πολύ τυχερός και απολαμβάνεις τα δώρα του σύμπαντος. Νιώθεις μέσα σου καλοκαίρι και η μέρα προσφέρεται για μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, μία συναυλία, μία αισθηματική συνάντηση. Τα χαρούμενα νέα της εβδομάδας σε κάνουν να λάμπεις από χαρά!

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα το φαινόμενο του θερινού ηλιοστασίου σηματοδοτεί την έναρξη του Καλοκαιριού και επίσημα. Παράλληλα η θετική όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Άρη φτιάχνει το ήδη θετικό κλίμα της ημέρας. Μπορείς να ευνοηθείς σε επίπεδο καθημερινότητας και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου. Το ημερήσιο πρόγραμμα βγαίνει πλέον αβίαστα χωρίς κούραση. Συζητήσεις για ζητήματα οικογενειακά, ή για θέματα ακίνητης περιουσίας, θα στεφθούν με επιτυχία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...