Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
23.6 C
Athens

Κολωνός: Συνελήφθησαν δύο επιπλέον άτομα για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των συλληφθέντων αναφορικά με την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τη σύλληψη τριών ατόμων την Πέμπτη (11/1) το βράδυ, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, ένας 64χρονος πελάτης και μία 26χρονη μαστροπός.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες τρεις συλλήψεις αφορούν μία 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, γνωστή με το όνομα Λορέλα Κ., η οποία φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, επιπλέον ένας 34χρονος, ο οποίος φρόντιζε να βρίσκει στα ανήλικα θύματα πλούσιους «πελάτες» και ένας 55χρονος, ο οποίος φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την 15χρονη και τη 17χρονη φίλη της, δίνοντας μάλιστα στην καθεμία από 100 ευρώ.

«Είναι πάρα πολλά τα κορίτσια»

Η μητέρα του 15χρονου κοριτσιού, από την οποία ξεκίνησε η έρευνα για το κύκλωμα, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν εμπλέκεται μονάχα η κόρη της και η 17χρονη φίλη της, αλλά παρά πολλά ακόμη κορίτσια, όλα τους ανήλικα.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δε την άφησε στην ησυχία της».

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορένα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα».

«Καμία σχέση με τη Λορένα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές… και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς».

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε με τον Κώστα»

Την ίδια ώρα, στο φως ήρθε καταγγελία μίας άλλης μητέρας ενός ανήλικου θύματος, η οποία είχε γίνει τον Αύγουστο.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την… και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους (σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Η κατάθεση του θύματος:

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ‘’Κώστα’’. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια».

Το «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» παρουσιάζει μέρος της κατάθεσης ενός ξενοδόχου στις Αρχές.

«19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότεροι από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία...

Στην Ευελπίδων απολογούνται από το πρωί οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Την υπόθεση χειρίζονται...

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Στις 25 Απριλίου ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Να σημειωθεί πως, τα καταστήματα θα είναι...
Αβεβαιότητα στους πολίτες για το πότε θα βγούμε από την πανδημία

Πασχαλινοί ρυθμοί στην αγορά – Αισιοδοξία των εμπόρων για αυξημένους τζίρους

 Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα με τους εμπόρους να περιμένουν ο εορταστικός τζίρος, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και των υπηρεσιών εστίασης και...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα κάλαντα, τα έθιμα, τα λαζαράκια και...

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, φίλος και...

Η φωτογραφία της ημέρας

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον τόπο της 27 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το μυστικό καταφύγιο του Λυκαβηττού (βίντεο)

Η Αθήνα, πριν από την δεκαετία του ’50 και πριν την μεγάλη οικοδομική αλλαγή στην πόλη, ήταν ένα υπέροχο μέρος για εξερεύνηση. Όσοι επίδοξοι...

Σαν σήμερα 27 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 18β10: Ο Μπετόβεν ολοκληρώνει την περίφημη πιανιστική σύνθεσή του «Fur Elise». 1β875: Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ενδοοικογενειακή βία: 831 συλλήψεις – Παραβατικότητα ανηλίκων: 395 συλλήψεις

831 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία και 395 για παραβατικότητα ανηλίκων το πρώτο 15νθήμερο Απριλίου Τα...

Θεσσαλονίκη – Βία ανηλίκων: Ένας στο νοσοκομείο, 4 συλλήψεις

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν το Σάββατο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Σε...

Χρυσοχοΐδης: Νέο 5ψήφιο νούμερο για την παραβατικότητα ανηλίκων

Η ανασύνταξη της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δέσμευση, με εντολή του πρωθυπουργού, τόνισε την Πέμπτη...

Κολωνός: Aντιμέτωπη με το κακούργημα της μαστροπείας ξανά η μητέρα της 12χρονης

Aντιμέτωπη με το κακούργημα της μαστροπείας θα ξαναβρεθεί όταν καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού...