Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

Μαθήτριες στην πορνεία – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας

Νέες καταγγελίες για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα δείχνουν τα θύματα είναι πολλά περισσότερα από αυτά έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα ενώ στην υπόθεση φαίνεται είχαν κεντρικό ρόλο και άλλα άτομα που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

Προσέγγιζαν μαθήτριες σε κλαμπ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε αποκλειστικά η μητέρα του κοριτσιού από την οποία ξεκίνησε η έρευνα και αποκαλύφθηκε η δράση του βρώμικου αυτού κυκλώματος.

Η γυναίκα περιέγραψε πώς η κόρη από τα 14 άλλαξε συμπεριφορά από τότε που γνώρισε συγκεκριμένα άτομα και πώς μια 25χρονη μαστροπός που δεν έχει συλληφθεί αλίευε μαθήτριες στα μπαρ και τους υποσχόταν μία λαμπερή εύκολη ζωή, με πολλά χρήματα.

Τα θύματα είναι πολλά περισσότερα και όλα ανήλικα κορίτσια, αποκαλύπτει η μητέρα της 15χρονης

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δε την άφησε στην ησυχία της».

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορένα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα».

«Καμία σχέση με τη Λορένα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές… και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς».

Στο μικροσκόπιο η δράση της 25χρονης

Η 25χρονη, την οποία έχουν κατονομάσει και τα δύο ανήλικα θύματα του κυκλώματος, φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τους έφερνε σε επαφή με τις ανήλικες και πήγαινε μαζί τους σε αρκετά ραντεβού ενώ εκδιδόταν και η ίδια.

Εξετάζεται το οικονομικό όφελος που είχε και εκείνη, πέραν της «Λορένας» και του επίσης συλληφθέντος 34χρονου από τα Βόρεια Προάστια.

Τα δύο ανήλικα θύματα την έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών και αναμένεται να κληθεί για κατάθεση.

«Τα ραντεβού διαχειριζόταν ο 34χρονος, ο οποίος είχε ανεβάσει και τις φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο. Μέσω αυτών κάναμε με την φίλη μου πέντε ραντεβού την ημέρα, διάρκειας μίας ώρας, σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 80 ευρώ εγώ και η 15χρονη 120 ευρώ», δήλωσε θύμα του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, όσοι πήγαιναν στα ραντεβού με τις ανήλικες πλήρωναν έως και 200 ευρώ.

«Βλέπαμε το καλοκαίρι ότι ερχόντουσαν πανάκριβα αυτοκίνητα κι αφήνανε κάποια κορίτσια, δεν ξέραμε τι ακριβώς κάνανε εδώ. Βλέπαμε ότι ήταν μικρά κορίτσια», είπε γειτόνισσα της 30χρονης κατηγορούμενης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο μέλη του κυκλώματος και ένας πελάτης που έχουν συλληφθεί, θα οδηγηθούν την Τρίτη στα δικαστήρια για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Οι έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να επικεντρωθούν στα ηλεκτρονικά ίχνη. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα που κατήγγειλε το κύκλωμα υπάρχουν ακόμα επτά θύματα

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα κάλαντα, τα έθιμα, τα λαζαράκια και...

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την ανάμνηση του θαύματος της Ανάστασής του. Ο Λάζαρος είναι πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, φίλος και...

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει στο 33,6% η ΝΔ, 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 13,5% το ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών διευρύνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον τόπο της 27 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το μυστικό καταφύγιο του Λυκαβηττού (βίντεο)

Η Αθήνα, πριν από την δεκαετία του ’50 και πριν την μεγάλη οικοδομική αλλαγή στην πόλη, ήταν ένα υπέροχο μέρος για εξερεύνηση. Όσοι επίδοξοι...

Σαν σήμερα 27 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 18β10: Ο Μπετόβεν ολοκληρώνει την περίφημη πιανιστική σύνθεσή του «Fur Elise». 1β875: Ο...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Λάζαρος, Λάζος, Λαζαρία, Λαζαρούλα.
Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πότε θα ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα myCar – Ποιους ιδιοκτήτες...

Ενεργοποιείται την ερχόμενη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου η ειδική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν σε κίνηση τα οχήματά τους πληρώνοντας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και τούς έκλειναν ραντεβού με πελάτες σε ξενοδοχεία στο...

Κολωνός: Συνελήφθησαν δύο επιπλέον άτομα για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των συλληφθέντων αναφορικά με την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον...

Πάρος: Συνελήφθη 29χρονος για αποπλάνηση τριών 14χρονων μαθητριών

Συνελήφθη ένας 29χρονος οδηγός ΚΤΕΛ, μόνιμος κάτοικος της Πάρου, καθώς κατηγορείται για το κακούργημα...

Κατεχόμενα: Τους τάζουν σπουδές και τις σπρώχνουν στην πορνεία – Πώς λειτουργεί το κύκλωμα

Σωματέμποροι υπόσχονται σε Νιγηριανούς νέους, κατά πλειοψηφία γυναίκες, πανεπιστημιακή εκπαίδευση και ευκαιρίες εργασίας στην...