Κυκλάδες: Καταγγελία σε δάσκαλο πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε ανήλικη!

23

Μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μιας ανήλικης είδε το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά τα γεγονότα εξελίχθηκαν σε κάποιο νησί των Κυκλάδων με πρωταγωνιστές έναν δάσκαλο πολεμικών τεχνών 50 ετών και μια ανήλικη αθλήτρια 15 ετών.

Τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά αποπλάνησης, ασέλγειας και βιασμούς σε ανήλικες δυστυχώς αυξάνονται, και συνήθως είναι από κάποιον οικείο τους, σε ακόμη χειρότερες περιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμη και από κάποιον συγγενή τους όπως το περιστατικό που συνέβη εχθές στο Καρπενήσι με τον πατέρα που ασελγούσε την ΑμΕΑ κόρη του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρεται ότι συνέβη μέσα στην σχολή πολεμικών τεχνών όπου έκανε προπόνηση η ανήλικη αθλήτρια, όταν έφυγαν οι υπόλοιποι αθλητές. Τότε, ο 50χρονος κάλεσε κατ’ ιδίαν την 15χρονη με το πρόσχημα ότι ήθελε να διαπιστώσει αν έχει κάνει πρόοδο με τη σωματική της διάπλαση και της ζήτησε να βγάλει τη φόρμα που φορούσε. Το κορίτσι τα έχασε, αλλά ακολούθησε την εντολή και τότε ο 50χρονος φέρεται να την τράβηξε προς το μέρος του απλώνοντας τα χέρια του σε σημεία που δεν έπρεπε!
ασέλγεια κυκλάδες
Η ανήλικη αντιστάθηκε, αλλά πριν καταφέρει να του ξεφύγει, ο εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών τη… δάγκωσε! Τελικά, η έντρομη 15χρονη επέστρεψε ταραγμένη στο σπίτι της όπου ενημέρωσε τον πατέρα της για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και υπέβαλαν καταγγελία κατά του δασκάλου με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:  TaxisNet: Διπλασιάστηκε η χρήση από πολίτες και επιχειρήσεις