Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
21 C
Athens

Κυριακάτικος «πονοκέφαλος» για Ταύρους, Υδροχόους και 2 ακόμα ζώδια


Οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες.

Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας.

Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας.

Οι μεταμφιέσεις με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι αν μη τι άλλο ευρηματικές και οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Δία και το τρίγωνο με τον Ερμή, θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε ταξίδια, εκδρομές, εξόδους και διασκεδάσεις με τους φίλους μας.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Κυριακή έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό και ισορροπημένο κλίμα προκειμένου να κυριαρχεί στη ζωή σου η ασφάλεια και η σιγουριά. ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και τα οικονομικά και έχεις την δυνατότητα να τονώσεις τις πηγές των εσόδων σου. Είναι πολύ πιθανό να προβείς σε μία σημαντική Αγορά ή να σχεδιάσεις κάποια επένδυση που θέλεις να κάνεις για λίγο αργότερα. συναισθηματικά σήμερα νιώθεις εσωτερική αρμονία.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή θέλεις να απολαύσεις την άνεση και να κανακέψεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. είσαι ανοιχτός συναισθηματικά δίνεις και παίρνεις αγάπη απολαμβάνοντας όμορφο χρόνο με άτομα που έχουν αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι είναι στο πλευρό σου. μία βόλτα στα μαγαζιά ένα όμορφο δείπνο ή ακόμα και μία κούρα ομορφιάς θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε σένα.

Δίδυμος

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 26 Φεβρουαρίου

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς σε πιάνουν οι καχυποψίες και οι αμφιβολίες γιατί διακρίνεις κάποιες αλλόκοτες συμπεριφορές που σε κάνουν να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να εφαρμόσεις καινούργιες αποφάσεις αλλά για να σκεφτείς ποια θέλεις να είναι τα αμέσως επόμενα βήματα σου για να προετοιμάσεις το έδαφος για νέα ξεκινήματα που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η μέρα σου είναι κοινωνική και πρόσχαρη ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις στο πλευρό σου καλούς φίλους που ενδιαφέρονται για σένα και είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίζουν και να σου δείχνουν την αγάπη τους. μία νέα προσδοκία γεννιέται μέσα σου και φαίνεται ότι είσαι αρκετά ελπιδοφόρους και έτοιμος για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. οι κοινωνικές δραστηριότητες αποτελούν μία ευχάριστη διαφυγή μέσα στην ημέρα.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή θέτει στόχους και δίνεις τον δικό σου αγώνα προκειμένου να τους πετύχεις! Σε διακατέχει το πείσμα και επιμονή και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Είσαι αρκετά φιλόδοξος και κάνεις τα πάντα για να προβάλλεις τον εαυτό σου! Τα μεγαλόπνοα σχέδια που κάνεις αυτή την ημέρα αφορούν κυρίως τον επαγγελματικών σου τομέα και είναι βέβαιο ότι έρχονται σημαντικές εξελίξεις που θα σε ανεβάσουν πολύ!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, το ρίχνεις έξω και διασκεδάζεις! Φιλοσοφείς την ζωή κάτω από μία διαφορετική ματιά και αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου ότι σου στέρησε το τελευταίο διάστημα την ανεμελιά και την καλοπέραση! Ευνοείται μία μετακίνηση, μία σημαντική συνάντηση ή και επικοινωνία! Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε περίοδο ανανέωσης, επέκτασης και αλλαγής και κανείς ή και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει!

Ζυγός

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύει την ανάγκη σου για ασφάλεια συναισθηματική αλλά και οικονομική ίσως σε κάνουν λίγο πιεστικό και κτητικό, κι αν δεν καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες, θα απογοητευτείς πολύ. Η δυνατή σου διαίσθηση και ο βαθύς συναισθηματισμός σου σήμερα, θα σε κάνουν να μην βλέπεις πια τα πράγματα επιφανειακά αλλά πιο ουσιαστικά και σοβαρά!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Σελήνη κινείται σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στον Ταύρο και από το ξεκίνημα της ημέρας δίνεις μεγάλη έμφαση στις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Εκφράζεις τις επιθυμίες σου, προσπαθώντας να αποκαταστήσεις οποιαδήποτε ασταθή ατμόσφαιρα υπάρχει γύρω σου! Περιόρισε όσο μπορείς την κτητική και πιεστική συμπεριφορά σου, όταν εκφράζεις στον σύντροφο, την ανάγκη σου για συναισθηματική αποδοχή από εκείνον. Αν βάλεις στην άκρη την ανασφάλεια σου και την σκληρή-ορισμένες φορές-εκφραστικότητα σου, τότε θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την ισχυρή λογική σου! Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς υψηλούς και σημαντικούς στόχους, που καιρό τώρα προσπαθείς να εκπληρώσεις! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα αφήσεις λίγο στην άκρη την υπερβολικά σοβαρή και προσγειωμένη προσωπικότητα σου, χρωματίζοντας την ζωή σου με χαρά ,δημιουργικότητα και ανάγκη για διασκέδαση. Η Σελήνη στο Ταύρο επίσης θα αυξήσει την επιθυμία σου για προβολή και κοινωνική αποδοχή όπως και την ευαισθησία σου απέναντι στα παιδιά, επιδιώκοντας στενότερη σχέση μαζί τους. Σήμερα είναι ευκαιρία να ξεχάσεις λίγο τις υποχρεώσεις και να ξεσκάσεις με όποιο τρόπο σε ευχαριστεί, να ασχοληθείς με τον ερωτικό τομέα και να λάμψεις κοινωνικά.

Υδροχόος

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 26 Φεβρουαρίου

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική, κλονισμένη συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης! Οι αντιδράσεις σου, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο «κλειστός» κοινωνικά, αλλά αυτός ουσιαστικά είναι και ο σκοπός σου! Να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς η Σελήνη από τον Ταύρο, βάζει τα δυνατά της για να σε βγάλει από το καβούκι σου και για να σου χαρίσει μία ημέρα γεμάτη όμορφες συγκινήσεις! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερά της, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε τονώσουν ψυχολογικά! Θα καταφέρεις να εξωτερικεύσεις, σκέψεις και συναισθήματα και θα κάνεις βήματα προόδου στους προσωπικούς σου στόχους! Η ημέρα είναι ιδανική για ερωτικές υποθέσεις, καθώς και για διασκέδαση και δικτύωση! Ένα γεύμα με φίλους, μία ρομαντική βραδιά με το πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου ή μία συναισθηματική επιβεβαίωση, θα χαρίσουν μία όμορφη νότα στην ημέρα σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο κοινωνικός από ότι συνήθως και η επιθυμία σου από το πρωί είναι να...

Θα δουν λεφτά με…ουρά: Γι’ αυτά τα 4 ζώδια θα ρέει χρήμα τον Απρίλιο!

Ο Απρίλιος φαίνεται πως θα είναι ένας καλύτερος μήνας για όλα τα ζώδια. Υπάρχουν όμως και κάποια που θα είναι περισσότερο τυχερά στα...

Ερωτική καταιγίδα : 3 ζώδια στα πρόθυρα κεραυνοβόλου έρωτα!

Σύμφωνα με τις ερωτικές της προβλέψεις για τον νέο μήνα, ο Απρίλιος μας καλεί να εστιάσουμε στις σχέσεις μας και να κάνουμε επιτέλους τις...

Η απόλυτη ευτυχία στον Απρίλιο για Διδύμους, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Ο Απρίλιος πλησιάζει και οι προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιοι θα περάσουν καλύτερες στιγμές από τα ζώδια μέσα στο μήνα, που έρχεται. Όπως...

Ο Βασίλης Καρράς πολιτεύεται – Με ποιον συνδυασμό κατεβαίνει υποψήφιος

O Βασίλης Καρράς θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα...

Τομ Χανκς: Στη δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας – Το τραγούδι της...

Στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας παραβρέθηκαν την Τετάρτη ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Έδωσαν το...

Oι θρυλικές ντισκοτέκ της δεκαετίας του ‘80 – Τότε που έπαιρναν φωτιά οι νύχτες

Όσοι έχουν ζήσει τις εποχές του 80, θα θυμούνται τις ντισκοτέκ, που παραμένουν αξεπέραστες όσον αφορά στη νυχτερινή, χορευτική διασκέδαση και δικαίως για πολλούς...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,242ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ Καλό μήνα! Σήμερα είσαι αρκετά πιο κοινωνικός από ότι...

Θα δουν λεφτά με…ουρά: Γι’ αυτά τα 4 ζώδια θα ρέει χρήμα τον Απρίλιο!

Ο Απρίλιος φαίνεται πως θα είναι ένας καλύτερος μήνας για όλα τα ζώδια....

Ερωτική καταιγίδα : 3 ζώδια στα πρόθυρα κεραυνοβόλου έρωτα!

Σύμφωνα με τις ερωτικές της προβλέψεις για τον νέο μήνα, ο Απρίλιος μας καλεί...

Η απόλυτη ευτυχία στον Απρίλιο για Διδύμους, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

Ο Απρίλιος πλησιάζει και οι προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει για το ποιοι θα περάσουν...