Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

Κυριάκο δεξιά, όχι αριστερά!!!

Αλεξίσφαιρος αποδεικνύεται ο λαοπρόβλητος.

Μετά από το φέσωμα της χώρας με επιπλέον 200δισ., μετά από την παράδοση της κρατικής περιουσίας στα κοράκια για 100 χρόνια, μετά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας και της Ακρόπολης, μετά από την μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, μετά από την εκατόμβη νεκρών, κι ό, τι άλλο ξεχνάμε, αντί να πέφτουν τα ποσοστά του ανεβαίνουν.

Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό μέσων φίλα προσκείμενων στη ΝΔ, δείχνουν άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα μαρτυρούν αυτό που γράφει το Antinews εδώ και καιρό. Η εκμαυλισμένη κρατικοδίαιτη πασοκογενιά δηλώνει παρούσα… ενωμένη δυνατή.

Ποσώς ενδιαφέρεται για τον εθνομηδενισμό του Τσίπρα και της παρέας του. Ενδιαφέρεται μόνο πότε θα της μοιράσει αυτά που της έταξε για να ξαναγεμίσει την κοιλιά της. Έτερον ουδέν.

Λογικό επακόλουθο καθώς μετά από οχτώ χρόνια μνημονίων οι κυβερνώντες δεν κατάφεραν να αλλάξουν το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας. Στηρίχθηκαν στην αφαίμαξη των πολιτών μέσω μείωσης μισθών, συντάξεων και ακατάσχετης φορολογίας για να βγαίνουν τα πλεονάσματα με τα δανεικά να εξαφανίζονται στις μαύρες τρύπες των τραπεζών και η κατάσταση παρέμεινε ακριβώς η ίδια. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν αντικαταστάθηκε ο κρατισμός με ένα υγειές μοντέλο με αιχμή την ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας και την ώρα που μεγάλη μερίδα των πολιτών σιτίζεται από το δημόσιο είναι απολύτως εύλογο να θέλουν να επιστρέψουν διακαώς στην… ηρωική πασοκοκρατία.

Υποτίθεται ότι ανάχωμα στην παλινόρθωση της πασοκαρίας μπαίνει το πρόγραμμα του Κυριάκου που ευαγγελίζεται την ανάταση της χώρας μέσω της ισχυροποίησης της ιδιωτικής οικονομίας.

Αν και δεν μας έχει πει που θα βρει τα 6 δισ. που θα στοιχήσουν οι εξαγγελίες της ΔΕΘ χωρίς να κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, καθώς με τις έωλες μειώσεις δαπανών που διακηρύσσει δεν πείθει ούτε τον Σταϊκούρα, ας πούμε ότι κινείται στον σωστό δρόμο.

Αρκεί όμως αυτό για να απαλλαγούμε από τους νεοπασόκους;

Ό, τι ήταν να πάρει δημοσκοπικά η ΝΔ μέσω του οικονομικού της προγράμματος το πήρε. Πλέον, όπως λένε κι οι δημοσκόποι, έχει «ταβανιάσει».

Μήπως στην Πειραιώς, ιδιαίτερα μετά από τη δημόσια δήλωση των Ποταμίσιων ότι θα ψηφίσουν την επονείδιστη συμφωνία ή αλλιώς είμαστε με το ένα πόδι στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να θάψουν στα υπόγειά της την αριστερή στροφή που εξήγγειλαν από την ΔΕΘ και να στρίψουν επιτέλους το τιμόνι προς τα δεξιά;

Τί άλλο πρέπει να γίνει μπας και ξυπνήσουν από τον φιλελέφτ λήθαργο; Να ανέβει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταστεί η κατάσταση μη αναστρέψιμη;

Διότι αν τελικά περάσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια και ψηφιστεί στη Βουλή τους (θεωρείται λήξαν μετά από την στροφή του VMRO για υπερψήφιση αν βγει το ΝΑΙ), σημαίνει ότι τα κοράκια – αποικιοκράτες ενδέχεται να επιτρέψουν στον Τσίπρα να μην κόψει τις συντάξεις με αντάλλαγμα να περάσει κι από την πλευρά του την συμφωνία από την ελληνική Βουλή. Κοινώς διασώζεται ο λαοπρόβλητος κι ανεβαίνουν κι άλλο τα ποσοστά του.

Και μη μου πείτε ότι ήταν τυχαίες οι δηλώσεις τόσο του VMRO όσο και των Ποταμίσιων.

Οι διεθνείς πιέσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι αφόρητες, με τις τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Συνεπώς, αν καταφέρει ο Τσίπρας να περάσει κι αυτόν τον κάβο, έχει μεγάλες πιθανότητες να γλυτώσει τις πρόωρες εκλογές είτε το 18’ ή στις αρχές του 19’ σκεπτόμενος αν θα στήσει τριπλές κάλπες τον Μάιο ή αν θα εξαντλήσει την τετραετία.

Κατά την γνώμη μας αν την σκαπουλάρει δεν θα κάνει τριπλές εκλογές τον Μάιο. Αντίθετα θα τις χρησιμοποιήσει ως «βαρόμετρο μαυρίσματος», όπως γράφαμε σε άλλο κομμάτι. Κι έπειτα θα κοιτάξει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα όσο μπορεί μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Για να μην βρεθεί λοιπόν η ΝΔ προ δυσάρεστων εκπλήξεων η δεξιά στροφή είναι αναγκαστική.

Και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών καταλαβαίνει ότι από αριστερά, εκ των πραγμάτων, δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία ψήφο.

Αν όμως δει το φως το αληθινό, εκ δεξιών της έχει μια δεξαμενή ψηφοφόρων της τάξεως του 15%.

Και για να πάρει μεγάλο μέρος εξ αυτών το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να απαλλαγεί από την θολή θέση στο Μακεδονικό και να πει ότι θα λυτρώσει την Ελλάδα από το λαθρομεταναστευτικό.

Δυο προτασούλες πρέπει να πει. Όχι στον όρο Μακεδονία κι Όχι στον λαθροεποικισμό. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.

Διαφορετικά, αν συνεχίσει στη γραμμή της αριστεροσύνης προσδοκώντας στις ψήφους της, όχι μόνο κινδυνεύει να χάσει την αυτοδυναμία επειδή οι δεξιοί θα της κλείσουν την πόρτα στα μούτρα, αλλά να της κλέψει ψήφους κι ο Αλέξης.

Ήδη της έχει κλέψει την ατζέντα και υπόσχεται κι ο ίδιος μειώσεις φόρων κι εισφορών.

Φανταστείτε να αρχίσει να το κάνει κιόλας. Ποιον θα πιστέψουν στο τέλος άραγε οι ψηφοφόροι της μεσαίας τάξης; Το καλό παιδί των δανειστών που τους κάνει τα χατίρια και ανταποδίδουν ή τον Κυριάκo που θα πρέπει να τους πείσει ότι το πρόγραμμα του είναι βιώσιμο; Δηλαδή… φτου κι απ’ την αρχή.

Επομένως… Κυριάκο δεξιά, όχι αριστερά!!!

antinews

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της Αθήνας

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, που έκαναν το πρώτο και σημαντικό βήμα προς αποκατάσταση… των...

Τι ζουμε στην Ελλαδα!!!«Γεια σου κούκλε»: Ο Α.Μπέος κατήγγειλε ότι έπεσε… θύμα «σεξουαλικής παρενόχλησης»...

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στο Facebook, κατήγγειλε ότι το πρωί της Δευτέρας (22/4), έπεσε θύμα… «σεξουαλικής παρενόχλησης» από την Ζωή...

Ο Κασελλάκης στην Πάρο με το σκάφος του – Χλιδάτη προεκλογική εκστρατεία

Νέα ήθη στην πολιτική με τον αριστερό Στέφανο Κασσελάκη να φτάνει πριν από λίγο στο νησί της Πάρου με το σκάφος του. Ο πρόεδρος του...

ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτογκόλ” με το …βάπτισμα

Εσωκομματική συζήτηση προέκυψε από τις δηλώσεις Κασσελάκη για το βάπτισμα του –όταν ανέφερε πως σχηματίστηκε σταυρός από το λάδι– και την κριτική που του...

Άλλαξε άποψη ο Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: Απογοήτευση το παιδί

Άλλαξε εντελώς την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις...

Οι Σαμαρικοί δίνουν γραμμή για δισταυρία Μπελέρη και Μουρούτη

Πληροφορίες ότι ο μηχανισμός του Αντώνη Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει να κινητοποιείται υπέρ της δισταυρίας Μπελέρη – Μουρούτη φτάνουν προς όλες τις πλευρές του πολιτικού ρεπορτάζ. Οι...

H επιβλητική μεζονέτα 250 τ.μ. του Κασσελάκη (βίντεο)

Το νέο σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι άνοιξε στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγο πριν την ζωντανή συνέντευξη στο LiveNews,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Οκτωβρίου το “ΟΧΙ” των Ελλήνων

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1940.... Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η φασιστική Ιταλία επιτίθεται κατά της Ελλάδας. Το...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Σεπτεμβρίου καθιερώνονται οι όροι “Αριστερά” και “Δεξιά”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1789... Καθιερώνονται οι όροι «Αριστερά» και «Δεξιά», κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το...

Γιατί γέρνουμε δεξιά το κεφάλι όταν φιλάμε;

Γιατί γέρνουμε προς το δεξιά όταν φιλάμε το σύντροφό μας; Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα,...

Η Αριστερά της διάσπασης!

Ήταν απολύτως προβλέψιμο ότι μετά από τις δύο εκκωφαντικές εκλογικές ήττες του ΣΥΡΙΖΑ και...