Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
16.6 C
Athens

Μεγάλες απογοητεύσεις για αυτά τα 7 ζώδια


προειδοποιεί

ότι αυτή τη μέρα ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας.

Κριός

Η Κυριακή με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα προτείνεται για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και όχι για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να πάρετε ρίσκο. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους. Κάποιοι εξαιτίας και των περιορισμών της πανδημίας μπορεί να μην ξέρετε αν η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη και τι πρέπει να κάνετε, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σπουδών. Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. Άρα αγαπητοί μου Κριοί είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε με διαύγεια πνεύματος σε σχέση με τις μελλοντικές σας κινήσεις; Σαφώς και όχι. Αφήστε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα, προσπαθώντας ρεαλιστικά να δείτε πώς θα το βελτιώσετε.

Ταύρος

Την Κυριακή το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει πολύ βιαστικούς να βγάλετε συμπεράσματα για τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ομάδα ή την όποια ομάδα μπορεί να έχετε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα και να ηγείστε ή απλώς να συμμετέχετε. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος-α προσπαθεί να σας υπονομεύσει ή ότι χρησιμοποιεί τρόπους που δεν εγκρίνετε για να περάσει τις δικές του απόψεις. Η σύγχυση για τους στόχους σας μπορεί να είναι εμφανής περισσότερο αυτή τη μέρα.

Δίδυμοι

Ως μέρα σύγχυσης θα μπορούσα να περιγράψω την Κυριακή και για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις, κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση. Ειδικά αν τα γενέθλια σας είναι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου – αρχές τρίτου, μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για την πορεία των επαγγελματικών σας ή των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως μην περιμένετε στη δεδομένη στιγμή να νιώσετε έτσι ούτως ή άλλως, όμως δεν είναι μακριά και η μέρα που τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για το ζώδιο σας. Αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία, μην το κάνετε την Κυριακή χωρίς εξονυχιστικό ψάξιμο από την πλευρά ενός ειδικού, ενός καλού δικηγόρου, κλπ. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Κριό κάνει τη μέρα ιδανική για φλερτ και ανάλαφρες κουβεντούλες με γνωστούς και φίλους.

Καρκίνος

Η Κυριακή είναι πιο φευγάτη ή απατηλή μέρα, γι’ αυτό μην ψάχνετε να κάνετε τη δουλειά σας ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας τσάτρα-πάτρα και να γλιτώσετε χρόνο, διότι στο τέλος θα σας στοιχίσει τον διπλάσιο χρόνο για να την κάνετε σωστά. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί άγχος σε σχέση με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή μια αίσθηση αβεβαιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία της δουλειάς σας. Φυσικά μην περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις αυτές τις μέρες. Εσείς προσπαθήστε να είστε μεθοδικοί, προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμα σας όσο μπορείτε.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες είστε κάπως πιο επιρρεπείς στις κολακείες και στον θαυμασμό σε σχέση με άλλους και όσοι ξέρουν τα κουμπιά σας τότε έχουν πιο εύκολο τον δρόμο στρωμένο στην καρδιά σας. Όμως την Κυριακή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες καλές προθέσεις όταν σας πλησιάζουν, ακόμα κι όταν σας λούζουν με γενναιόδωρα κομπλιμέντα. Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο να κάνετε τον διαχωρισμό, διότι η κρίση σας μπορεί να είναι πιο ασθενής, καλύτερα να είστε πιο καχύποπτοι κυρίως με άτομα που δεν γνωρίζετε. Από την άλλη, είναι μια μέρα που για τους καλλιτέχνες του ζωδίου θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα εμπνευστική. Άλλωστε εσείς οι Λέοντες ξέρετε πώς να μετατρέπετε τις δυσκολίες σε έργα τέχνης. Σημαντικό την Κυριακή να αποφύγετε υποσχέσεις, αλλά και αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Την Κυριακή ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και σας κάνει πιο ευαίσθητους στην επαφή σας με τους άλλους. Όμως για κάποιους από σας, κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου, μπορεί η μέρα να έχει κάποια αίσθηση απογοήτευσης από πρόσωπα σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο αν νιώθετε ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Από την άλλη, είναι μια μέρα που εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, διότι κι εσείς αλλά και οι άλλοι δεν θα έχετε καθαρή κρίση και θα είστε πολύ υποκειμενικοί στην προσέγγιση σας. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά ακόμη μπορεί να σας απασχολήσουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Άση Μπήλιου απογοητεύσεις για τα ζώδια

Ζυγός

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυξάνοντας τις απαιτήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά και την ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους. Όμως αυτό είναι που πρέπει να προσέξετε κιόλας και να βάλετε τα όρια σας, καθώς η τάση σας να τρέξετε να βοηθήσετε όπου σας το ζητούν μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Είναι φανταστικό που έχετε ενσυναίσθηση, αλλά είστε άνθρωπος κι όχι Θεός για να λειτουργεί σαν Σωτήρας απέναντι σε ανθρώπους που δεν θέλουν πραγματικά να σωθούν, αλλά κάποιος να τους λύσει τα προβλήματα τους. Αποφύγετε τέτοιες επαφές. Την Κυριακή ακόμη μπορεί να υπάρχει τάση για παρεξηγήσεις κυρίως στον χώρο της δουλειάς ή τάση για λάθη τόσο δικά σας όσο και των συνεργατών σας.

Σκορπιός

Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την Κυριακή και μάλιστα με τον Ήλιο μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, θα χρειαστεί να είστε πολύ ρεαλιστές και πολύ προσεκτικοί σε σχέση με τα έξοδα και το εισόδημα σας. Οι ψευδαισθήσεις σε πρακτικά ζητήματα ποτέ δεν ωφέλησαν κανένα, γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε ακριβώς τι γίνεται στο πορτοφόλι σας και αποφύγετε αγορές που μπορεί να είναι προβληματικές, ειδικά αν γίνονται μέσω διαδικτύου. Μπορεί πολλά να σας δελεάζουν να τα αγοράσετε, αλλά εσείς φανείτε διστακτικοί. Την ίδια διστακτικότητα και την ίδια προσοχή βέβαια πρέπει να δείξετε και σε ανθρώπους που μπορεί να σας πλησιάζουν σε ερωτικό επίπεδο, διότι πιθανώς κάτι κρύβουν και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το γνωρίζετε ακριβώς.

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στα γενέθλια σας την Κυριακή μπορεί να σας κάνει να ονειροβατείτε ή να σας βυθίζει σε απογοήτευση και άγχος, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 9/12 έως τις 14/12, καθώς σας ακολουθεί και στη γενέθλια χρονιά σας. Είναι η όψη που καλό θα είναι να μην ρισκάρετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις και ρίσκο, αλλά αντιθέτως να πάτε με το κύμα… κι όπου σας βγάλει. Αυτό αφορά μόνο τους γεννημένους στις παραπάνω ημερομηνίες και όχι γενικά όλους τους Τοξότες. Σε γενικές γραμμές είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να παραπλανηθούμε ή να μην έχουμε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και να διαβάσουμε λάθος μια κατάσταση ή να κάνουμε μια λάθος εκτίμηση. Γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα.

Αιγόκερως

Η Κυριακή είναι από τις ημέρες που είναι καλύτερα να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας, παρά τόσο πολύ τις πληροφορίες που παίρνετε ή αυτά που σας λένε οι άλλοι θετικά ή αρνητικά. Η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σε μια μέρα που το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη αστάθεια, εσφαλμένες πληροφορίες, διασπορά παραπληροφόρησης και συνωμοσιολογιών. Μπορεί να μην καταφέρετε να εξακριβώσετε ακριβώς τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς η αλήθεια εύκολα κρύβεται μια μέρα σαν αυτή, από την άλλη όμως ακούγοντας αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή μπορεί να αποφύγετε την πλάνη. Θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Υδροχόος

Η Κυριακή είναι μια πιο ανάλαφρη μέρα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη έχει προχωρήσει στον φιλικό σας Κριό. Είναι ίσως η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε με φίλους και γενικώς να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείχνει προβλήματα σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Προσπαθήστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε. Ακόμη, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς, κάποιος συνεργάτης ή ένας φίλος, μπορεί να μην συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θα θέλατε ή να δημιουργούν συνθήκες παρασκηνίου πίσω από την πλάτη σας. Αν όντως διαισθάνεστε κάτι τέτοιο ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξεκαθαρίσετε. Μιλήστε ή αν δεν είστε σίγουροι αφήστε να το επεξεργαστείτε καλύτερα και επανέρχεστε τις επόμενες ημέρες.

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας ολοκληρώνεται την Κυριακή και μπορεί να θολώνει την κρίση σας σχετικά με τα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12-13/3 μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών κι όταν βέβαια είμαστε σε τέτοια κατάσταση δεν πρέπει, όπως καταλαβαίνετε, να παίρνουμε και πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Γι’ αυτό μην πιέζεστε και μην πιέσετε για εξελίξεις αυτή τη στιγμή. Ακόμη, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει πιο επιρρεπείς σε παραπλανήσεις ή εξαπατήσεις. Φροντίστε να είστε λίγο πιο καχύποπτοι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...