Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
18.3 C
Athens

Μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου για Σκορπιούς, Κριούς και άλλο ένα ζώδιο

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η νέα θέση της Αφροδίτης:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, αξίζει τώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, αφού θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο παραγωγική. Παθιαστείτε, όμως και με τον εαυτό σας και φροντίστε τον. Ακολουθήστε μια καλή δίαιτα και γυμναστείτε, αφού πλέον μπορείτε να αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στην Παρθένο είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση. Έρωτας, δημιουργία, καλλιτεχνία και αισθητική, προβολή, αλλά και απόκτηση παιδιών, όλες οι χαρές είναι για σας, σε μια απαιτητική γενικότερα περίοδο. Τα συναισθήματα ξυπνούν και φέρνουν κοντά σας αυτούς που σας αγαπούν και αγαπάτε κι εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο φαίνεται ότι η οικογενειακή ζωή μπορεί να σας προσφέρει απολαύσεις. Υποθέσεις με ακίνητα προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία. Το πάθος σας, αφορά στη φωλιά σας, το μέρος που νιώθετε καταφύγιο, που είναι το λιμάνι σας στα δύσκολα. Είναι η στιγμή να το περιποιηθείτε και να το απολαύσετε. Ακόμη είναι η στιγμή να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας και  να έρθετε κοντά στην οικογένεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από την Παρθένο σάς σπρώχνει στην επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επαφές με τον κόσμο. Ο έρωτας γίνεται έρωτας για τη μάθηση, αφού επιθυμείτε σφοδρά να γνωρίσετε νέα πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και συναναστροφές. Μπορεί να έχετε συναντήσεις και ειδήσεις πολύ ευχάριστες από το οικείο σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ένα φλερτ ή μια πρόσφατη σχέση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο ισχυρό, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην Παρθένο εντείνει τη δίψα σας για νέες οικονομικές απολαβές και συμφωνίες. Τακτοποιήστε με κάθε τρόπο εκκρεμότητες του οικονομικού σας παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και τα πάθη σας ξυπνούν. Έρωτας, δημιουργία, επαγγελματικές σχέσεις και οικονομικά, θα τονωθούν πολύ μέχρι τις 29/09/2022. Φροντίστε να τα χαρείτε, χωρίς τις συνήθεις αγωνίες σας και να αξιοποιήσετε την καλή σας εικόνα και τη γοητεία που εκπέμπετε, η οποία τραβά τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, φέρνει ένα σημαντικό δώρο: την εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία. Το πνεύμα σας δυναμώνει, όπως και η ανάγκη σας για πνευματικές αναζητήσεις. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχατε συμφιλιωθεί με αρκετές πλευρές σας, θα νιώσετε πως δεν θα αλλάζατε τη ζωή σας με κανενός άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φίλοι και οι παρέες σάς δίνουν χαρά και μαζί τους μοιράζεστε τις επιθυμίες και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ή γενικότερα να εκπέμπετε ερωτική διάθεση όπου κινήστε. Δημόσιες σχέσεις, προβολή των ταλέντων σας και εύνοια σε συλλογική δουλειά είναι μερικά από τα δώρα της Αφροδίτης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι να παθιαστείτε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας άνοδο και την επαγγελματική προβολή σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε στο επαγγελματικό περιβάλλον σας και να αναγνωρίσουν την αξία σας. Βάλτε υψηλούς στόχους, αρκεί να είναι εφικτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από την Παρθένο προσφέρει ευκαιρίες για γνώση, αλλά και μεγάλη επιθυμία να διευρύνετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο. Εύνοια σε εκδόσεις, τουρισμό, ταξίδια και σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό. Ανοίγουν οι ορίζοντές σας και έχετε πίστη στο μέλλον και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη έρχεται να προσφέρει πιο έντονες συγκινήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Καλό είναι, ωστόσο, να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, ιδίως αν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα, δίνετε μάχες στα οικονομικά σας, που φαίνεται πως θα αποφέρουν κάποια λάφυρα. Εύνοια και μαχητικότητα σε κληρονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε ο καιρός να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή να ψάξετε σύντροφο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια σχέση ή και έναν σύντροφο ζωής. Το σημαντικότερο; Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες να ερωτευτείτε. Αν τώρα είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορεί να έρθει μια επισημοποίηση ή τρυφερότητα και κατανόηση με το ταίρι σας. Ακόμη, θα έχετε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας ή καλές συνεργασίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια 3 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, αποφύγετε πιθανές εντάσεις υπερασπιζόμενοι τις απόψεις σας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο σε εργασιακά ζητήματα, σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι επαγγελματικές επιδιώξεις, η καριέρα και η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα. Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή, προκειμένου να κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης...

Κυκλοφόρησε βίντεο – Η Έλενα Κρεμλίδου και το «τρίο» με…

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι από τις πιο σέξι Ελληνίδες και όχι αδίκως. Κατά καιρούς η Έλενα έχει απασχολήσει αρκετά το χώρο της showbiz με...

Νέα εποχή σε όλα τα «μέτωπα» για Διδύμους, Τοξότες και άλλο ένα ζώδιο

Μια μεγάλη αλλαγή στις ζωές μας φαίνεται πως φέρνει ο Κώστας Λεφάκης, με μια νέα αρχή να ετοιμάζεται σε όλους τους τομείς για ορισμένα...

Ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ανακούφιση για Δίδυμους, Ταύρους και…

Τα νέα είναι εξαιρετικά πως ορισμένα ζώδια, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά, θα γνωρίσουν ευχάριστες μέρες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη από...

Τεράστια διλήμματα για Ταύρους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα φαίνεται πως φέρνει… το διχασμό για τα ζώδια, τονίζοντας πως αρκετά από αυτά αναμένεται να αντιμετωπίσουν διλήμματα στις επόμενες μέρες. ΚΡΙΟΣ Οι εξελίξεις...

Οικονομική κρίση : Κοντά στην «ταφόπλακα» Ταύροι, Υδροχόοι και άλλο ένα ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί για τα νέα δεδομένα, που ισχύουν για τα ζώδια, ιδίως στα οικονομικά τους και όχι μόνο, καθώς σε αρκετά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,224ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια 3 Οκτωβρίου: Καρκίνοι, αποφύγετε πιθανές εντάσεις υπερασπιζόμενοι τις απόψεις σας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο σε εργασιακά ζητήματα, σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα. Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά...

Νέα εποχή σε όλα τα «μέτωπα» για Διδύμους, Τοξότες και άλλο ένα ζώδιο

Μια μεγάλη αλλαγή στις ζωές μας φαίνεται πως φέρνει ο Κώστας Λεφάκης, με μια...

Ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ανακούφιση για Δίδυμους, Ταύρους και…

Τα νέα είναι εξαιρετικά πως ορισμένα ζώδια, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά,...