Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.6 C
Athens

«Νευράκια τσαταλάκια» Τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη στον Ζυγό μας φορτίζει συναισθηματικά γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο εκφρασής μας.

Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις. Καλά θα κάνετε να προσέξετε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις για λόγους ξεκάθαρα υποκειμενικούς που έχουν να κάνουν με το γούστο, τις πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές αντιλήψεις αλλά και τα οικονομικά, καθώς η κύρια όψη της Σελήνης σήμερα είναι το τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο.

Τα νεύρα εύκολα μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο ειδικά τις πρωινές ώρες που ολοκληρώνεται η όψη, ευτυχώς όμως ταυτόχρονα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο κι έτσι θα καταφέρουμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας έστω συμφωνώντας ότι διαφωνούμε.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να νιώσεις ασφάλεια, τόσο συναισθηματική, όσο και οικονομική. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και λαμβάνεις στήριξη που προέρχεται από τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Με την δική τους προτροπή και την δική σου επιθυμία να τους φροντίσεις, γίνεσαι αρεστός στον περίγυρο. Εδώ είναι που κολλάει *το ένα χέρι νίβει το άλλο*.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε προϊδεάζει για μια μέρα που θα ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Θα κοινωνικοποιηθείς και θα βρεθείς με τους φίλους σου μέσα στο πλαίσιο συνάντησης, όπου θα ανταλλάξετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας σχέδια. Παρόλο που οι υποχρεώσεις τις καθημερινότητας σε πιέζουν θα κάνεις τα αδύνατα-δυνατά για να περάσεις λίγες ώρες μαζί τους.

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου σου δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια σε ότι αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη, την οποία θα εξαλείψεις, αν κάνεις την αυτοκριτική σου και δείξεις επιείκεια. Εξάλλου τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν κοπιάσεις και το γνωρίζεις πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Η διάθεση σου ανεβαίνει σταδιακά μέσα στην μέρα και η επιθυμία σου για έξοδο σε ξεσηκώνει.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, είναι πολύ ευνοϊκό για το ζώδιο σου. Οι στόχοι και τα όνειρα οδεύουν προς την υλοποίηση τους, χάρη στην βοήθεια πολύ καλών φίλων. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται και δεν είναι ανάγκη να γκρινιάζεις χωρίς λόγο. Εστίασε στις ευκαιρίες και μη αφήσεις καμία να πάει χαμένη.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα, θα σε προβληματίσει σε ότι αφορά την πορεία της εξέλιξης σου. Η ανασφάλεια που νιώθεις θα ξεπεραστεί άμεσα με την βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις φοβίες του παρελθόντος και να πας μπροστά. Πέταξε τα περιττά και κράτησε τα ωφέλιμα.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, είναι άκρως ευεργετικό για σένα. Η ώθηση που σου δίνει να έρθεις σε επαφή με τους άλλους και να ανταλλάξεις τους ευσεβείς πόθους, γίνεται εντελώς διασκεδαστική. Ναι, το ευχαριστιέσαι και το δείχνεις σε όποιον σε πλησιάζει. Σε ενδιαφέρουν οι γνώσεις, οι εμπειρίες και τα φιλοσοφικά ταξίδια, που θα πραγματοποιήσεις και δεν θα μείνουν στα όνειρα.

Ζώδια 5 Απριλίου

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου αναλαμβάνει να ρυθμίσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα καλύτερο ψυχισμό. Δεν αξίζει πλέον να στέκεσαι σε ανούσιες λεπτομέρειες που σου χαλούν την διάθεση. Θέλεις και μπορείς να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή στην τοξικότητα των χειριστικών ανθρώπων. Η προσπάθεια είναι το πρώτο βήμα.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σου τονίζει την σημαντικότητα των σχέσεων και σε βοηθά στην εξισορρόπηση τους. Οι αμφιβολίες πρέπει να ξεριζωθούν από την ψυχή σου και να κάνεις επανεκκίνηση. Η ανανεωμένη διάθεση σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με άλλη ματιά. Μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις τις σημαντικές σχέσεις και να είσαι βέβαιος πως αυτές που θα μείνουν θα αξίζουν τον κόπο.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, σε κινητοποιεί να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου. Ξεκινάς από την καθαριότητα του σπιτιού και τελειώνεις με το ξεσκαρτάρισμα άχρηστων αντικειμένων. Επειδή δεν είσαι μαθημένος να ασχολείσαι με τέτοιες λεπτομέρειες θα σου φανεί βουνό. Όταν όμως ξεμπερδέψεις θα σου αρέσει το καθαρό περιβάλλον που έφτιαξες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα το εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, είναι πολύ ευεργετικό για σένα διότι σταθεροποιεί τις επαφές σου και σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την κοινωνική σου καταξίωση. Η διάθεση που έχεις να ρουφήξεις την ζωή, σου δίνει την ενέργεια ώστε να την απολαύσεις. Στο πλευρό σου στέκονται άτομα από το στενό περιβάλλον, αδέλφια, γείτονες και όλοι όσοι σε αγαπούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, το σημερινό εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σου δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να κινηθείς. Φεύγουν οι φόβοι για το μέλλον και απολαμβάνεις την θαλπωρή που προσφέρει το σπίτι. Οι δικοί σου άνθρωποι, στέκονται στο πλευρό σου. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που έχεις ανεβασμένη διάθεση και ηθικό.

Ιχθείς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, το σημερινό εξάγωνο του Ερμή-Κρόνου, σοβαρεύει τις αποφάσεις που παίρνεις και τις σταθεροποιεί. Προσδίδει κύρος στην παρουσία σου και σε παίρνουν σοβαρά υπόψιν, αφού ακούν προσεκτικά τα λόγια σου. Έχεις αναπτύξει το πλεονέκτημα της πειθούς και μπορείς να επηρεάσεις τους συνομιλητές σου. Η μέρα ευνοεί την σύναψη σταθερών συμφωνητικών προς όφελός σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...