Ο απίστευτος Δημαράς: Ο λαός φταίει που πίστεψε τα ψέματα που του είπαμε!..

204
βουλευτής, πάρκινγκ, τραπεζικούς λογαριασμούς,

Όταν σας λέμε ότι οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει, ίσως κάποιοι σκέπτεστε ότι έχουμε γίνει εμπαθείς.

Πώς να χαρακτηρίσει όμως κανείς όσα είπε προχθές στο kontra channel ο προερχόμενος από τους Οικολόγους ΣΥΡΙΖΑίος Βουλευτής Γιώργος Δημαράς, σχετικά με το πώς πρέπει να μιλά ένας πολιτικός στους ψηφοφόρους;

Ο Βουλευτής κατ’ αρχάς παραδέχεται ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα στον ελληνικό λαό. Άποψη όμως του κ. Δημαρά είναι ότι δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας που είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό, αλλά ο λαός που τους πίστεψε!!! Εκτιμά ακόμη πως όποιος πει την αλήθεια δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί.

Δείτε πώς διατύπωσε την καινοφανή θεωρία του ο κ. Δημαράς, σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας είναι πολιτικά βιτσιόζος και θέλει τα ψέματα.

«Ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και οικονομικής αυτοδυναμίας απαιτεί θυσίες και δεν το λέει κανένας αυτό» είπε ο κ. Δημαράς με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει «έπρεπε να το πείτε και εσείς αυτό» για να πάρει την… αποστομωτική απάντηση: «λέω δεν το λέει κανένας αυτό. Δεν το λέει κανένας γιατί έχει διαμορφωθεί έτσι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα που αν κάποιος σήμερα πει την αλήθεια δεν εκλέγεται. Έχει εθιστεί ο ελληνικός λαός στο ψέμα ή στο να μην ακούει την αλήθεια. Δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια ο ίδιος και δεν λένε οι πολιτικοί την αλήθεια» είπε και συνέχισε: «Εγώ λέω πως είναι δύσκολος ο δρόμος για την ισχυροποίηση της χώρας και για εθνική ανεξαρτησία και θέλει περισσότερη εργασία. Αν πει κανείς στους δημοσίους υπαλλήλους να δουλέψουν δύο ώρες παραπάνω την εβδομάδα θα το δεχτεί κανένας;».

Διαβάστε επίσης:  αλέκσις: Ο καλύτερος πελάτης των βαλκανίων...

Και κάπου εκεί ήρθε το δεύτερο… χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι άνεργοι νέοι να μην περιμένουν αυτό που σπουδάσανε να βρεθεί γιατί δεν θα βρεθεί ποτέ και να προσαρμοστούν, να συνεργαστούν, υπάρχουν οι μορφές κοινωνικής οικονομίας για να βρουν οι ίδιοι τρόπους και να μην περιμένουν οι ίδιοι τις πολιτικές επιχειρήσεις να έρθουν στη χώρα».

Καταλάβατε; Ούτε οι χειρότεροι νεοφιλελέδες δεν θα τα έλεγαν αυτά. Και μη πει κανείς ότι πρόκειται για καθυστερημένη έστω πολιτική ειλικρίνεια, γιατί θα του επισημάνουμε ότι την ειλικρίνεια μπορεί να την επικαλεστεί κάποιος που συνηθίζει να λέει την αλήθεια και όχι κάποιος που μέσα από την απάνθρωπη ωμότητα θέλει να καλύψει τα ψέματά του και την αποτυχία του!

Είναι αυτό που λέμε λαϊκά … τι τους κοιτάτε και δεν τους κυνηγάτε: