Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
30.4 C
Athens

Ο Ερμής στους Ιχθύες φέρνει αστάθεια σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων.

Μετά την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου που η επικοινωνία βασιζόταν περισσότερο στη λογική, ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς το ζώδιο της φαντασίας, του ονείρου, της διαίσθησης, του ιδεαλισμού.

Ο Ερμής χάνει την πρακτικότητα του, αλλά κερδίζει σε δημιουργικές ιδέες και οι λύσεις μπορεί να βρεθούν με τους πιο απίθανους τρόπους. Σίγουρα όχι πάντως με την υπερανάλυση και τη νοητική κόπωση. Η ικανότητα μας να επικοινωνήσουμε γίνεται λίγο πιο ασταθής, ενώ πιο εύκολα αντιλαμβανόμαστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση ό,τι συμβαίνει παρά με τα λόγια.

Εδώ ο Ερμής μας καλεί να δώσουμε σημασία στο πώς «νιώθουμε» όταν γινόμαστε αποδέκτες μιας πληροφορίας, παρά στην ερμηνεία της με λογική. Πολλές φορές η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς έχει το εφέ της ανάδρομης πορείας του πλανήτη.

Μπορεί να ξεχνάμε λεπτομέρειες, μπορεί να καθυστερούμε στα ραντεβού μας, να νιώθουμε αποσυντονισμένοι ή μπερδεμένοι.

Είναι ακόμη μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ψευδείς ειδήσεις, γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι πιστεύουμε. Ιδιαίτερα προς το μέσο του μήνα, που έχουμε έντονη την Ποσειδώνια επιρροή, θα πρέπει να ελέγχουμε τόσο τις πληροφορίες που φτάνουν προς εμάς όσο και αυτά που διαδίδουμε κι εμείς οι ίδιοι στους άλλους.

Κατά τα άλλα, σήμερα η μέρα έχει ιδιαίτερη ένταση, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα βγάζοντας τις πιο ακραίες πλευρές μας στην επιφάνεια. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, όπου και θα μείνει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη είναι η απόλυτα τυχερή σου μέρα αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο σου σχηματίζουν σύνοδο σου και σου χαρίζουν ρέντα σε έρωτα και οικονομικά! Είμαι μία μέρα που οι συμπτώσεις, οι ευκαιρίες και τα ξαφνικά τυχερά γεγονότα, θα φέρουν χαμόγελα ενθουσιασμού! Πες ναι σε νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις και σε υπέροχα νέα ξεκινήματα! Είναι η μέρα σου !

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη ετοιμάσου για θετικές και χαρμόσυνες στιγμές! Θα αισθανθείς σίγουρα περιζήτητος, δημοφιλής και κοινωνικά αποδεκτός! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι μαζί σου, πράγμα που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θάρρος! Οι αποφάσεις σου, οι συνομιλίες, οι μετακινήσεις και οι συναναστροφές σου, θα έχουν σίγουρα θετική έκβαση! Με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία, λύνεις επαγγελματικά ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης Δία προσφέρει όμορφες ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Μία γνωριμία, μία πρόταση, μία στήριξη ή ακόμα και μία έκπληξη που θα σου αλλάξει όμορφα την ζωή έρχεται αυτή την ημέρα! Σήμερα επιπλέον θα απολαύσεις ουσιαστικό και σοβαρό ενδιαφέρον του περίγυρου σου και οι αποκρίσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων και των ταλέντων σου, όπως και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, το Φεγγάρι στο δικό σου Ζώδιο και πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς με πολλούς τρόπους, τον δυναμισμό, την σπιρτάδα, την λάμψη και το θάρρος, σε κάθε σου δράση, κίνηση και απόφαση! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτητικότητα και έπαρση! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Κριό σου προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες επαγγελματικής αναρρίχησης, είσαι ένα βήμα για να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου στόχο!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, Πέμπτη σήμερα και με την Σύνοδο Αφροδίτης – Δία στον Κριό εσύ το διασκεδάζεις! Προκύπτουν ευχάριστες εκπλήξεις που σε συναρπάζουν, διασκεδάζεις, αποκτάς νέες εμπειρίες, γνωρίζεις νέο κόσμο και μετά από καιρό βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου! Καλό είναι αυτή την ημέρα να μοιράζεσαι την χαρά σου μόνο με λίγους και καλούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι καλοί σου φίλοι, θα επιδιώξουν την συντροφιά σου με ποικίλους τρόπους και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα μπορέσεις να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σαφώς θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία προσφέρει ευκαιρίες σημαντικές για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή σύνοδο Αφροδίτης – Δία, έφτασε η στιγμή της τύχης και της ευκαιρίες για θέματα συντροφικότητας και δέσμευσης!Τώρα επιτέλους ανοίγει η τύχη σου για να μπεις σε μία νέα σχέση με καλές προοπτικές ή για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία που θα είναι το δικό σου τυχερό χαρτί! Επιπλέον σήμερα λάμπεις, εκπληρώνεις στόχους και σκοπούς, βάζεις γερές βάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη έχεις κέφι, επικοινωνιακό ταλέντο, οξυδέρκεια και καλή διάθεση! Είσαι πανέτοιμος, να απολαύσεις κάθε μικρή και μεγάλη χαρά της ζωής! Εκμεταλλεύσου τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου και καταφέρνεις με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου και θα νιώσεις σίγουρα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σε βοηθά να βελτιώσεις την εργασία,την καθημερινότητα αλλά και την εμφάνισή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Πέμπτη με την σύνοδο Αφροδίτης Δία διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς και περνάς καλά μέσα από την ψυχή σου! Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα και να φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή σου! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Καρκίνο αξιοποίεισαι όσο γίνεται, την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να πάρεις ορθές αποφάσεις και να ανακαλύψεις τι συμβαίνει υπόγεια στο περιβάλλον σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να αναγνωρίσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις πρόσωπα αγαπημένα, που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή παρεξηγήσεων, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες εποικοδομητικές γνωριμίες στην ζωή σου! Σε διακρίνουν δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, κατανόηση και ανιδιοτέλεια! Με την σύνοδο Αφροδίτης Δία που κορυφώνεται σήμερα, ετοιμάσου για τυχερές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις έναρξης σωστής διατροφής, άσκησης και ευεξίας! Επιπλέον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι περιζήτητος κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους! Επίσης, την σημερινή ημέρα, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, κλείνεις εκκρεμότητες και βελτιώνεις την εμφάνιση σου! Με την Σύνοδο Αφροδίτης – Δία να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, προτάσεις ή συμφωνίες που είναι «υπέρ» σου!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και αυτό σου δίνει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Απόλαυσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και τόλμη! Ετοιμάσου, για στιγμές καλοπέρασης και ψυχαγωγίας, όπως και για ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις μεγαλεπήβολους! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Κριό σε βοηθά να γεμίσεις πιο εύκολα και γρήγορα το πορτοφόλι ή τον τραπεζικό λογαριασμό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πέντε νέοι τύποι έρωτα σύμφωνα με τους ειδικούς

Όπως παρουσιάζει, η Ava Skoupsky στο Psychologies.com, οι σχέσεις αλλάζουν και ένας ειδικός αποκάλυψε τους 5 νέους τύπους έρωτα που προκαλούν αναστάτωση στη νέα γενιά. Υπάρχουν...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Είναι η εποχή σου για ρομάντζο, χαρά και δημιουργική εξερεύνηση. Πώς μπορείς να δημιουργήσεις χρόνο και...

Βουτιά στο παρελθόν – Πως το «Υπάρχω» κατέληξε από τον Μητροπάνο στον Καζαντζίδη

Μεγάλος λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το «Υπάρχω» και την ερμηνεία του από τον Χρήστο Μάστορα που θα υποδυθεί τον κορυφαίο Στέλιο...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ανασκουμπώσου, Κριέ. Ήρθε η ώρα να σηκώσεις τα μανίκια και να αρχίσεις δουλειά. Είσαι πρωτοπόρος και...

Τόλης Βοσκόπουλος: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας...

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο «πρίγκιπας της νύχτας» έφυγε από...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ίσως να απολαμβάνετε περισσότερο τις καλές συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξετάσετε νέες γραμμές...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ακόμα κι αν συναντήσετε μια δυσκολία στον δρόμο σας, έχετε την έμφυτη τάση να συνέρχεστε πιο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Είναι η εποχή σου για ρομάντζο,...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ανασκουμπώσου, Κριέ. Ήρθε η ώρα να...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ίσως να απολαμβάνετε περισσότερο τις καλές...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Ακόμα κι αν συναντήσετε μια δυσκολία...