Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Οι γυμνές φωτογραφίες – σκάνδαλο της Άζια Αρτζέντο στο κρεβάτι με τον 17χρονο!

Έχει προκληθεί μεγάλος σάλος!

ΑΖΙΑ ΑΡΤΖΕΝΤΟ: Φωτογραφίες, με τις οποίες αποδεικνύεται ότι η Αρτζέντο είχε σεξουαλικές επαφές με τον τότε 17χρονο, Τζίμι Μπένετ, έφερε στη δημοσιότητα το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό δίκτυο.

Στις φωτογραφίες και τα μηνύματα που έχε στην κατοχή του το TMZ και είναι από το 2013 που δείχνουν την Αρτζέντο με τον Τζίμι Μπένετ γυμνούς στο κρεβάτι ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια, ενώ σε sms που αντάλλαξε η ηθοποιός με τον τότε σύντροφό της, Άντονι Μπουρντέν, ουσιαστικά παραδέχεται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον νεαρό ηθοποιό, αλλά με δική του πρωτοβουλία.

Δεν ήταν βιασμός, αλλά ήμουν παγωμένη. Εκείνος ήταν από πάνω μου. Αργότερα μου είπε ότι είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί μου από 12 ετών», φέρεται να γράφει σε μήνυμα το οποίο εικάζεται ότι παραλήπτης του ήταν ο Άντονι Μπουρντέν, ενώ στο ίδιο μήνυμα περιλαμβάνει και φωτογραφία με το σημείωμα που φέρεται να της είχε δώσει ο 17χρονος τότε Τζίμι Μπένετ.

Στο σημείωμα που είναι γραμμένο σε χαρτί και φέρεται να το έχει γράψει ο Τζίμι αναφέρεται: «Αζια, σ’ αγαπαώ με όλη μου την καρδιά. Είμαι τόσο ευτυχής που συναντηθήκαμε ξανά. Τζίμι», ενώ στο τέλος περιλαμβάνει χαμογελαστή φατσούλα.

Στο ίδιο sms η Αρτζέντο αναφέρει ότι ο νεαρός ηθοποιός της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σταμάτησε μόλις δύο εβδομάδες πριν της παραδοθεί η επιστολή του δικηγόρου που την εκβίαζε.

Σε άλλα μηνύματά της, που δημοσιεύει το ΤΜΖ πριν από λίγους μήνες, όταν σύμφωνα με την Αρτζέντο έχει φτάσει στα χέρια της η επιστολή του δικηγόρου του Μπένετ.

Σε αυτά η Αρτζέντο μιλώντας σε φίλο της φαίνεται πως φοβάται για τις εξελίξεις, ενώ χαρακτηριστικά λέει πως άμα χάσει τη δουλειά της θα μετακομίσει στην Αφρική ή τον Αμαζόνιο.

«Έκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος, μέχρι που μου έστειλε την επιστολή. Το κοινό δεν ξέρει τίποτα. Μόνο αυτά που έγραψαν οι NYT, το οποίο είναι μονόπλευρό. Το γράμμα είναι εκβιαστικό. Με πήδηξε», γράφει σε ένα μήνυμα η Αρτζέντο.

ΑΖΙΑ ΑΡΤΖΕΝΤΟ: Αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Τζίμι Μπένετ

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Τζίμι Μπένετ.

«Διαψεύδω και απορρίπτω το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, το οποίο κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ (…). Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ» διαβεβαίωσε η 42χρονη ηθοποιός στο δελτίο τύπου.

«Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη καθώς διαβάζω απόλυτα ψευδείς πληροφορίες» συνεχίζει η ηθοποιός προσθέτοντας ότι «δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιταχθεί σε όλα τα ψέματα και να προστατευτεί με κάθε τρόπο».

Την Κυριακή, οι New York Times έγραψαν ότι η Ιταλίδα ηθοποιός, από τις πρώτες που κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινστιν, κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013, όταν εκείνος ήταν ηλικίας 17 ετών.

Στο άρθρο, όπου ο συντάκτης επικαλείται έγγραφα τα οποία εστάλησαν στην εφημερίδα από μια μη κατονομαζόμενη πηγή, αναφερόταν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έλαβε το ποσό των 380.000 δολαρίων.

Η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια δεν διαψεύδει ότι έδωσε χρήματα στον Μπένετ, τονίζοντας όμως ότι το έκανε με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσει οικονομικά σε μια δύσκολη για εκείνον περίοδο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 Αυγούστου ο Πρόεδρος Ρίτσαρτν Νίξον υποβάλλει την παραίτησή του

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1974... ενώ το σκάνδαλο Γουοτεργκέιτ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος Ρίτσαρτν Νίξον υποβάλλει...

«Ροζ« σκάνδαλο σε «χακί» φόντο: Ο παράνομος έρωτας ανώτατου αξιωματικού

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την αποκάλυψη της εφημερίδας ESPRESSO για...

Τουρκία: Σκάνδαλο υπό την σκιά του σεισμού -Η Ερυθρά Ημισέλινο πούλησε σκηνές αντί να τις δωρίσει

Πυρά από την αντιπολίτευση και τουρκικά μέσα ενημέρωσης δέχτηκε σήμερα, η οργάνωση παροχής ανθρωπιστικής...

SIEMENS, Novartis, Λίστα Λαγκάρντ, σκάνδαλο Κατάρ: Αντί να τα βρούμε εμείς, τα βρήκαν οι ξένοι

Μια ανασκόπηση αρκεί. Σχεδόν όλα τα μεγάλα σκάνδαλα στην πατρίδα μας αποκαλύφθηκαν επειδή θίγονταν...