Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Οικονομικός «ντουβρουτζάς» Άδειο το…πουγκί για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας μάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί.

Το τρίγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα το πρωί της Τρίτης και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά.

Στην πορεία της μέρας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας ασάφειες στις σχέσεις, ενώ η τάση μας θα είναι να μη συγκεντρωνόμαστε σε αυτά που έχουμε να κάνουμε.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, η σημερινή μέρα είναι με πίεση και άγχος για να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα με τις πολλές ευθύνες που έχεις αναλάβει. Παρόλα αυτά τίποτα δεν θα συννεφιάσει την μέρα σου γιατί έχεις βάλει σκοπό να τα καταφέρεις. Η καλή σου διάθεση κάνει τις αγγαρείες να ωχριούν μπροστά στις ικανότητες που διαθέτεις.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι μέρα διασκέδασης και χαράς. Τίποτα δεν σε κρατάει μακριά από τα σχέδια σου και ήδη καταστρώνεις το πρόγραμμα εξόδου. Η ενασχόληση με τα παιδιά και τα δημιουργήματα σου σε κάνει ευδιάθετο. Έχεις ανάγκη να ξεδώσεις και να ξεφύγεις από την μιζέρια και την ρουτίνα.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε εσωστρεφή διάθεση και το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι μόνος ή με την οικογένεια. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά. Έχεις θέματα στο σπίτι να τακτοποιήσεις και θέλεις το χρόνο σου. Η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους σε γεμίζει όσο τίποτα άλλο αυτή την στιγμή και δεν σκοπεύεις να τον σπαταλήσεις δεξιά κι αριστερά χωρίς λόγο.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε βγάζει έξω να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες. Όμορφες και γλυκές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που θα σε χαροποιήσουν. Κοντινές διαδρομές με το μεταφορικό σου μέσο θα σε ανανεώσουν.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου;

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τις πολύ προσωπικές σου ανάγκες και ψάχνοντας θα βρεις τρόπους ώστε να τις καλύψεις. Η αλήθεια είναι πως έχεις επάρκεια αγαθών και μπορείς να περάσεις όμορφα με όσα έχεις αφού νιώθεις ασφαλής. Έχεις αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι πληρότητα σε όλους τους τομείς.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Θα ανανεώσεις την εμφάνιση σου και το νέο λουκ που αποκτάς δεν περνάει απαρατήρητο. Είσαι μια γλυκιά παρουσία και η γοητεία που εκπέμπεις και ασκείς στους άλλους σου τονώνει το ηθικό. Τα φώτα στρέφονται πάνω σου!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα θα νιώσεις πως είναι να ζεις μέσα σε ένα παραμύθι με βασιλιάδες και πριγκίπισσες. Η ψυχή σου είναι πλημμυρισμένη με όμορφα συναισθήματα και η εσωστρεφής σου διάθεση είναι μόνο για να απολαύσεις το όνειρο.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την σημερινή μέρα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις έξω από το καβούκι σου. Η επαφή με τους φίλους προσδίδει ένα ανανεωτικό αέρα ελευθερίας. Τα σχέδια είναι υλοποιήσιμα και θα εφαρμοστούν με την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων σου. Στόχοι εκπληρώνονται!

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα θα εξασφαλίσεις την κοινωνική σου άνοδο που δεν έχει έρθει εύκολα αλλά που έχεις κοπιάσει γι’ αυτήν. Προβάλλεσαι και διαπρέπεις σε κάθε είδους εκδήλωση. Αναγνωρίζεσαι και θεωρείσαι σημαντικός αφού το αξίζεις και με το παραπάνω. Έχεις καλέσματα για εξόδους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σένα και σου ανοίγει την όρεξη για να εξερευνήσεις τον κόσμο. Η επαφή με μακρινούς συγγενείς θα σε χαροποιήσει. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για περιπέτεια θα σε βγάλουν σε νέα μονοπάτια που θα διαβείς με τόλμη. Συναντήσεις με άτομα που θα σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο θα σε βγάλουν από παρωχημένες αντιλήψεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για έντονες δραστηριότητες αφού η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερα της. Προτιμάς την ησυχία σου και την βαθιά περισυλλογή. Αν θελήσει κάποιος να σε αποτραβήξει θα αρνηθείς με ευγενικό τρόπο ο οποίος σε χαρακτηρίζει άλλωστε. Οι εκκρεμότητες για οικονομικά χρέη θα τακτοποιηθούν αν βάλεις προτεραιότητες και πιστέψεις σε σένα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η σημερινή μέρα σε θέλει επικεντρωμένο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου παραμελώντας τα δικά σου θέλω.. Εάν νομίζεις ότι η προσφορά σου δεν θα εκτιμηθεί κάνεις λάθος και θα το διαπιστώσεις στην πορεία. Οι προτάσεις που θα προκύψουν θα φανερώνουν αγνές προθέσεις από όπου και αν προέρχονται.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...